AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
ka igram cs vazda kupim il b42 i b14. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje oruzje posjedujete i koliko cesto imate gadjanje? Koje oruzje biste voljeli da imate a niste u prilici?
Sreca moja, NEMAM NISTA od oruzja !!! I ne treba mi. Kazem sreca, jer sam prilicno zaj... igrac. I onda bolje za sve...Izbegavam konflikte, jedem govna, bas tim recima, ali kad se bas mora -onda je to brzo i bolno !
Inace, za resavanje problema u saobracaju, koristim ugradjeni megafon ( ! ), da J... kevu pesacima (citaj "stoka"), biciklistima i ostalim ali nesavesnim ucesnicima...Verujte da pomaze...a zivotinje obozavam i ne povredjujem, osim za praznike, mislim, ono...:grin:
Ajd' zdravo !
Kad god stignem vozim bajs, a hronicno sam naoruzan. Ovo mu dodje kao posteno upozorenje.
a voleo bi da imam minobacac 120 mm - mnogo mocna spravica:-)
Ma to je sranje, prijatelju nabavi ti jedan trocjevac 20 mm pa da vidiš oce li ti ikad komcija pomjeriti među. Inače ako si baš zapeo za minobacače, nabavi onda jedan 60 mm, mnogo je lakši za rukovanje od 120-ke, a može i ispod kaputa da se ponese.![]()
Malo sredjen PPK. Sa pozlatom.
Svaka cast za Walther!Ko je radio brunir i pozlatu i koliko para?Ovi detalji mogu da prodju mada mi malo naginju na kic,bez uvrede
AKM-47 7,62 x 39mm, H&K MP5, CZ-99, dva komaTa i S&W 357, doduse ne registrovan.
He jeli ti ovo Pasolini u avataru
ka igram cs vazda kupim il b42 i b14.![]()