Koje oruzje posjedujete?

-ja imam pusku "kukacu" samo nije cela , fali joj kundak inace ako bi se ocistila mogla bi da puca. ustvari vise lici na top (primitivan). zid cevi je oko santimetra debeo a zrno oko 1.5 cantimetra ako se ne varam.................

-neki ruski pistolj sa burence od 5 metaka vidi mu se i datum no me mrzi sad da gledam , drugi put

- dve kubure od kojih je jedna u dobrom stanju a druga je rastavljena i treba da se sastavi.

- luk na kome pise 8 kg i sterele
- dva maca
- vise nozeva (ne brojim kuhinjske)
- pracku od tresnjeve grane
imao sam i ozbiljan buzdovan samo ne mogu da ga nadjem....

a voleo bi da imam minobacac 120 mm - mnogo mocna spravica:-)

Sreca moja, NEMAM NISTA od oruzja !!! I ne treba mi. Kazem sreca, jer sam prilicno zaj... igrac. I onda bolje za sve...Izbegavam konflikte, jedem govna, bas tim recima, ali kad se bas mora -onda je to brzo i bolno ! :evil:
Inace, za resavanje problema u saobracaju, koristim ugradjeni megafon ( ! ), da J... kevu pesacima (citaj "stoka"), biciklistima i ostalim ali nesavesnim ucesnicima...Verujte da pomaze...a zivotinje obozavam i ne povredjujem, osim za praznike, mislim, ono...:grin:
Ajd' zdravo !

Kad god stignem vozim bajs, a hronicno sam naoruzan. Ovo mu dodje kao posteno upozorenje.

Malo sredjen PPK. Sa pozlatom.

Prilozi

• w 02.JPG
    w 02.JPG
    34,8 KB · Pregleda: 50
Ma to je sranje, prijatelju nabavi ti jedan trocjevac 20 mm pa da vidiš oce li ti ikad komcija pomjeriti među. Inače ako si baš zapeo za minobacače, nabavi onda jedan 60 mm, mnogo je lakši za rukovanje od 120-ke, a može i ispod kaputa da se ponese.:ok:

ne brini za medju!

interesantna ideja (nije nova) za 3x20 ali ja nesto nisam mnogo za ispod 100 mm.
'eb ga - deformacija

a i 3x20 tesko staje ispod kaputa kao 60mm

a nekako sam zavoleo 120 mm - graciozan je. no je samo zelja.......:heart:

Gravirani TT-ejac ili CZ10,jos pozlaceni-ciganski snovi.Ni meni se nesto nije dopao CZ99 kad sam ga uzimao,hromiran i produzen kompenzatorom(funkcionalan detalj),ali tad je bila moda te '95.Najbolje je fabricko bruniranje ili inox

Back