Koje oruzje posjedujete?

Najmocnije oruzje koje imam se nalazi na mom hard disku u pdf. formatu-ANARCHY COOKBOOK. Sve sto jos treba da uradim je da odem do samoposluge i to je to:) Salim se malo, ali ima tu korisnih podataka. Najvise bi voleo da imam GS-18.

CZ99 40 s&w hromiran sa kompenzatorom i mikro. nisanom,M83 357, 2,5" cevka,posedovao P08 iz1939 i kalas koji je nesrecnim slucajem zavrsio u Savi za vreme sablje.
Neostvarena zelja MG34 pa ako ima dobrih ljudi na forumu,rado bih ga udomio

Za samoobranu (teško je biti dalmatinac u zg-u) je ova stvar bogomdana http://www.suzavac-argus.com/palice/gbb6010.gif i to ovaj srednji model. Treniram tajlandski boks ali ne bih se usudio ni podići glas na nekoga s ovom stvari...jednostavno, jedan dodir i kost puca, nema nikakvih blokada.
A moje prvo lovačko oružje koje namjeravam kupiti sad na proljeće je karabin, sauer waffen, model 202, u standard verziji s debljom cijevi dužine 56(30-06)ili60 cm, nisam se još odlučio za kalibar, 30-06 ili 7 remington magnum a jako me privlači 300winmag ali razmislit cu još.

kakve su vam to igrackice !! Ja imam tetku:twisted:

Prilozi

• tt33-pw.jpg
    tt33-pw.jpg
    24,6 KB · Pregleda: 25
nisam se još odlučio za kalibar, 30-06 ili 7 remington magnum a jako me privlači 300winmag

У зависности од врсте циља и шта желиш да постигнеш прво погледај карактеристике метка који би користио а онда ћеш се лакше определити за карабин (брзина и енергија на циљу, положеност путање, енергија трзаја...). Од три поменута, трећи је, по мени најслабији избор.

lov je stvarno postao sport za seka perse, optika, kalibri a u pucate u pticu ili srnu, samo jos zolju da uzmete
ako neko hoce da puca , streljane su tu, paintball je tu, ne znam kakvo je to bolesno uzivanje ubijati iz zadovoljstva pa makar bile to zivotinje

a ako je u pitanju uzbudjenje i napetost i dokazivanje neke vrste onda kao masaje koplje i stit u ruke i u lov na lava ili bar na divlju svinju, pa ili ti njega ulovis ili on tebe, pravo dokazivanje muskosti, a ne dokazujete se na prepelicama

Igla 2M, AKM-47 7,62 mm, CZ-99 9mm, M93 12,7mm crna strela, S-400 SA-20 protiv balisticki raketni sistem dometa 120/400 km, polovni T-72, 4 neve u odlicnom stanju i stekam za T-90 S.
Ako pobedim u trci za Mars dobicu tu neke pare i odmah uzimam Su-34 jednosed sa kompletnim naoruzanjem i 8x R-77 vazd.-vazd. rakete, za crne dane...

Sreca moja, NEMAM NISTA od oruzja !!! I ne treba mi. Kazem sreca, jer sam prilicno zaj... igrac. I onda bolje za sve...Izbegavam konflikte, jedem govna, bas tim recima, ali kad se bas mora -onda je to brzo i bolno ! :evil:
Inace, za resavanje problema u saobracaju, koristim ugradjeni megafon ( ! ), da J... kevu pesacima (citaj "stoka"), biciklistima i ostalim ali nesavesnim ucesnicima...Verujte da pomaze...a zivotinje obozavam i ne povredjujem, osim za praznike, mislim, ono...:grin:
Ajd' zdravo !

Igla 2M, AKM-47 7,62 mm, CZ-99 9mm, M93 12,7mm crna strela, S-400 SA-20 protiv balisticki raketni sistem dometa 120/400 km, polovni T-72, 4 neve u odlicnom stanju i stekam za T-90 S.
Ako pobedim u trci za Mars dobicu tu neke pare i odmah uzimam Su-34 jednosed sa kompletnim naoruzanjem i 8x R-77 vazd.-vazd. rakete, za crne dane...

U jeee... Aj daj neki krug u tom Su 34?! ;)

Back