Koja je vaša mana?

i zato ti dizem kapu
26.gif

Sasha85:
DJ_MaRe:
POP Mare:
cica _ 85:
nego "pop mare" koje su tvoje mane....

(jesi lud pisi na temu,vidis da Dj Mare ne voli ispade) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ma nebrini se ti za DJ_Mareta ne go se ja brinem da sasha85 ne zatvori temu... Ali kao sto rekoh mozda je moja mana sto nemam mana 8) Sasha85 budi dobra :wink:
Popovicu, smiri se... To sto sam ti drug, ne znaci da mozes da divljas, A POGOTOVO ne da prozivas Sashu...
Bogami, ako te Sasha dovati (a hoce, i treba) ja te necu braniti :roll:

Tacno... ;)
Bolje ti je da budes dobar... 8)
Al' ste zavei strahovladu, pocinjete da mi licite na Miru i Slobu :twisted:

Kad_LupimLupim:
Sasha85:
DJ_MaRe:
POP Mare:
cica _ 85:
nego "pop mare" koje su tvoje mane....

(jesi lud pisi na temu,vidis da Dj Mare ne voli ispade) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ma nebrini se ti za DJ_Mareta ne go se ja brinem da sasha85 ne zatvori temu... Ali kao sto rekoh mozda je moja mana sto nemam mana 8) Sasha85 budi dobra :wink:
Popovicu, smiri se... To sto sam ti drug, ne znaci da mozes da divljas, A POGOTOVO ne da prozivas Sashu...
Bogami, ako te Sasha dovati (a hoce, i treba) ja te necu braniti :roll:

Tacno... ;)
Bolje ti je da budes dobar... 8)
Al' ste zavei strahovladu, pocinjete da mi licite na Miru i Slobu :twisted:

Ma,oni su med i mleko za nas... :D

mane? ima ih puno, najgore je to sto stalno kasnim! ako posaljem sms koji glasi ja cu MALO da kasnim, to obicno znaci da sam tek krenula od kuce i bicu tu za pola sata. i to sto sam stidljiva i zatvorena i ne dozvoljavam ljudima da me upoznaju jer ne zelim da shvate koliko sam ranjiva. k, postajem pateticna :)

jovana121:
mane? ima ih puno, najgore je to sto stalno kasnim! ako posaljem sms koji glasi ja cu MALO da kasnim, to obicno znaci da sam tek krenula od kuce i bicu tu za pola sata. i to sto sam stidljiva i zatvorena i ne dozvoljavam ljudima da me upoznaju jer ne zelim da shvate koliko sam ranjiva. k, postajem pateticna :)

ooo, znaci i ti zivis daleko od bilo kojeg mesta sastajanja, bilo kojeg desavanja.. ah, kako mi je to poznato.. :roll:
hmmm, ovo je super tema!! lepo je sto si odgovorila..
moje mane.. mislim ustvari da sam rekla na temu opisite se.. tvrdoglava, volim da pricam o sebi, tj. da ljudi pricaju samnom o mojim problemima.. znate - da bi ih brze resili.. ali zato, uvek sam tu da saslusam nekoga.. moja mana je da sam jaaaaaako ljuta kad mi kazu da imamo neocekivanu probu sutra, a ja lepo planirala da ucim, da idem u bioskop ili bilo sta. :x mislim - ako sam napravila neki plan, onda bih ga se i pridrzavala, a ovako.. ah, i jako brzo menjam raspolozenje.. sinoc sam bila jaaaaako skenjana, i sada sam, ali malo manje..

Alexandra9:
Keeper:
POP Mare:
Ja nisam iskompleksiran i stvarno nevidim neke mane na sebi.

prva mana ti je da si nesposoban da vidish shta ti fali a tako neces ni postati bolji... ako si ozbiljno mislio kad si to rekao :)
druga mana ti je pravopis - boldovano :pPpPp 'ne' ide samo uz sledecje glagole - necju, nemoj.... i .....? da chujem? :pPpPp
ma ne znash ni ti... :pPp
Evo deco... lak nachin da nauchite to... ((:
nemam mozak...
nisam ga ni nimala
necju ga ni imati
nemoj ni ti druzhe...
tako... :pPp
A nikako??? :lol:

Ja sam vam

lenj
imam kompleks nize vrednosti
baksuz do bola

mslav:
Alexandra9:
Keeper:
POP Mare:
Ja nisam iskompleksiran i stvarno nevidim neke mane na sebi.

prva mana ti je da si nesposoban da vidish shta ti fali a tako neces ni postati bolji... ako si ozbiljno mislio kad si to rekao :)
druga mana ti je pravopis - boldovano :pPpPp 'ne' ide samo uz sledecje glagole - necju, nemoj.... i .....? da chujem? :pPpPp
ma ne znash ni ti... :pPp
Evo deco... lak nachin da nauchite to... ((:
nemam mozak...
nisam ga ni nimala
necju ga ni imati
nemoj ni ti druzhe...
tako... :pPp
A nikako??? :lol:

Ja sam vam

lenj
imam kompleks nize vrednosti
baksuz do bola

nikako je prilog.
ah, i ja sam lenja.. :roll:

imam trip da nekad kuliram ljude iz cista mira...i stalno nekog prozivam ili onako "peckam" isto tako bez veze...a nekad se naljutim bez razloga i samo cutim...

u sustini cesto se tako gubim bez razloga...to mi je najveca mana...a ovih sitnijih ima jos milion,al me mrzi sad da nabrajam...

miss:
u sustini cesto se tako gubim bez razloga...to mi je najveca mana...a ovih sitnijih ima jos milion,al me mrzi sad da nabrajam...
ma nije to mana,to ej pubertet :P

P.S. i ja placem kad se iznerviram
P.P.S. i moja mana je sto non stop pricam o sebi i svojim problemima,i onda gusim ljude....ALi umem da saslusam....bar tako mislim... :roll:

Ja imam trip da slusham ljude, pa se oni raspekmeze i onda me smore (ne svi naravno). Takodje imaju trip da im chuvam tajne. Joj, glava mi puca. I stvarno, nikome ne govorim. :roll: Mislim, i ja imam ponekad potrebu da nekome neshto ispricham. Zato imam moju best drugaricu koja mora da me trpi. :D
P.S. Ja sam pre plakala stalno kad god se iznerviram, a sada se tako posvadjam sa tim koji me je iznervirao i tako izbacim taj bes. Posle se osecam kao da sam se isplakala, samo shto nikome ne pokazujem da sam ranjiva. Nice strategy. 8)

bleach:
LPhoklica:
kazem *nema veze* cak i kad ima...ali nema veze...
daaaa... :da: :da: :da: :da: da, da, to...
i ja :roll: ili kazem ~nebitno... :roll: a bitno je... i to jako...

ja isto to radim uglavnom ali to kazem takvim tonom da izgleda gore nego da sam rekla da ima veze. :wink: tako da mi dodje na isto.

:arrow: kada sam nervozna ili besna onda sam besna na sve i mrzim kada mi neko govori nasmej se ili nesto na tu foru
:arrow: uglavnom sve svoje emocije drzim u sebi bilo da su dobre ili lose. ali to ispravljam polako... :D
:arrow: nekad sam suvise ozbiljna
:arrow: .....

Back