Koja je vaša mana?

Uh... moja mana... preeeevishe prichaam. Od mene uglavnom ne mozete doci do rechi...

Drugarica mi rekla da mi se po faci vidi da sam alapacha... hahaha... ali sa coroskopima, a kad ih skinem da sam jako osetljiva osoba...

Heh, to mi je josh jedna mana... lako me povrediti... :'(

Uh... moja mana... preeeevishe prichaam. Od mene uglavnom ne mozete doci do rechi...

Drugarica mi rekla da mi se po faci vidi da sam alapacha... hahaha... ali sa coroskopima, a kad ih skinem da sam jako osetljiva osoba...

Heh, to mi je josh jedna mana... lako me povrediti... :'(

Da si suvise pricljiva, to svi znaju, ali barem si duhovita i pametna, pa to ne smatram manom:)

Niiije,evo ja sam cist primer! xD
Bar mislim da jesam..:mrgreen:

Ajde da ti vjerujem:)

Poslednja izmena od moderatora:
Ja volim pricljive ljude...:mrgreen:A ne da nekog moram da mooolim da kaze nesto,da vadim reci kljestima...:roll:

Mana mi je sto previiise analiziram,barem je ranije bilo tako,sad mnaje..

Kad god mi se neko obrati,uvek pocnem da mislim o tome ,da nisam nesto pogresno rekla ili uradila...:roll::neutral:

neuredna, uvek negde jurim bez ikakvog plana, imam previse strahopostovanja prema nekim starijim osobama,tako da mi je tesko da im se suprostavim(kukavica sam)
histerisem,nekad sam preterano usluzna drugima,ali medju vrsnjacima sam buntovna i uvek spremna za akciju(i to je ponekad mana).............

Tvrdoglava,neodgovorna i definitivno nemam samopouzdanje.
Znam jos jednu,tesko se razplacem napr.pre godinu dana sam izgubila nov-novcati mobilni...I ja ladno dodjem kuci i kazem ćalcu sta mi se desilo...raplakala sam se tek kad je ćale ukapirao o cemu se radi pa zasukao rukave.

1)Lenj sam maximalno
2)Los sam ucenik (ovo je posledica onog prethodnog)
3)Pusim
4)Ne verujem u sebe
5)Umem biti jaaako dosadan
6)Lako se palim
7)Lako menjam raspolozenje
8)Pojedinim ljudima cesto ne zelim dobro

Itakodalje!!! :roll:

1,2,3,4,7,8 uz izmjenu da je takvih ljudi kod mene puno.
Mana mi je sto kod sebe vidim gomilu mana.
Sposobna sam za mnogo sta ali sam lijena i ne samouvjerena, pa cekam da mi nesto pane sa neba.
Previse se vezem za ljude.
Depresivna sam.
:sad2:

Back