Koja je vaša mana?

eee... idemo ispocetka.... mojih "top 10"

1.) Ne umem da citam izmedju redova; sve mora da mi se nacrta
2.) Ne podnosim ni neznanje ni neizvesnost; sve moram da znam u bilokojem trenutku
3.) Previse se opterecujem nekim nebitnim stvarima
4.) Kratka sam sa zivcima.
5.) Tvrdoglava sam, nedokazna, zlopamtilo, nisam spontana.
6.) Sve moram da isplaniram u odredjenom trenutku, opsednuta sam spiskovima raznih stvari koje moram da uradim.
7.) Ja sam svima rame za plakanje i draga saveta, a svoje savete koje delim nikad ih sama ne koristim.
8.) Previse se opterecujem stvarima na koje ne mogu da uticem, a one uticu na mene. Nikada se ne zadovoljavam recenicama kao sto su: zivot nije fer, muskarci su takvi, takav je zivot, pomiri se s tim, itd.
9.) Perfekcionista sam, sve mora da mi bude na mestu (osim sobe, potreban mi je krativan nered), a ako nije, sama sebe jedem i nabijam si krivnju.
10.) Mazohista sam. Uzivam u bedaku, bolu, itd., jer tada mogu sama sebe da opravdam zasto stalno placem, a inace si to ne dopustam.

Poslednja izmena:
@Mima: a u kom se to smislu ne uklapaš?

Rekla si već negde da imaš drugačije prioritete i stavove od većine, ali nemoguće da u okolini nemaš nikog sa sličnim prioritetima i sličnim stavovima. Mislim da je čak i jedna osoba dovoljna. S njom onda bledi osećaj neuklapanja.

Odgovor na ovo pitanje prvenstveno zahteva da sebe objektivno sagledam u odnosu na druge što i nije tako lako.
Recimo nekad mi je teško da ostvarim normalnu konverzaciju sa nekim zato što jednostavno nemam o čemu da pričam, a to upravo zavisi od prioriteta i interesovanja.
Uglavnom, drugi me okarakterišu kao neshvatljivu, čudnu, drugačiju. :neutral:
Ne znam, meni ne smeta, šta više nisam nikad volela da budem utopljena među druge.

Recimo nekad mi je teško da ostvarim normalnu konverzaciju sa nekim zato što jednostavno nemam o čemu da pričam

S nekim nije isto sto i sa svima. Ne verujem da postoji osoba koja moze da se uklopi u svaku sredinu, kao ni osoba koja ne moze da su uklopi u bilo koju sredinu samo zbog razlike u interesovanju i prioriteta.

Naravno, nije tako crno-belo; nisu samo interesovanja u pitanju, treba uzeti u obzir čitavu situaciju, zatim moj karakter i osobine. Vrlo je teško objasniti tek-tako.

Da. Ja sam cisto hteo da se nadovezem na Electrin post. A i slazem se da je dovoljna jedna osoba da se ukloni osecaj neuklapanja. Naravno, sve u zavisnosti o kakvom osecanju neuklapanja je rec.

Poslednja izmena:
I ja sam imala mnogo malo samopuzdanja... :roll: I isto sam krenula u srednju, i povratila balans. :) Dobro, s vremena na vreme mi dodje da nemam uopshte samopouzdanja al sve mi govori suprotno. :) Tako da sam prilichno srecna osoba... :)

Odgovor na ovo pitanje prvenstveno zahteva da sebe objektivno sagledam u odnosu na druge što i nije tako lako.
Recimo nekad mi je teško da ostvarim normalnu konverzaciju sa nekim zato što jednostavno nemam o čemu da pričam, a to upravo zavisi od prioriteta i interesovanja.
Uglavnom, drugi me okarakterišu kao neshvatljivu, čudnu, drugačiju. :neutral:
Ne znam, meni ne smeta, šta više nisam nikad volela da budem utopljena među druge.

Ja bih baš volela da pričam s tobom :)

(ako bi našla da imamo o čemu :P)

Ah evo i mojih mana

1. Volim da se inatim
2. Posebno volim da se inatim kad ne treba da se inatim.
3. Volim da provociram.
4 Ne umem da sakrijem emocije
5. Jesam li rekla da se inatim?
6.Tvrdoglava sam
7. Drama queen
8. Previse pricam
9. Juce su mi rekli da sam previse kulturna( jer nijesam tela da piskim u zbun)
10. Emotivno sam sebicna

Back