Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Ja stojim u mestu 
sad će Dovla da se pojavi i kaže Tema.

sad će Dovla da se pojavi i kaže Tema.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Mima: a u kom se to smislu ne uklapaš?
Rekla si već negde da imaš drugačije prioritete i stavove od većine, ali nemoguće da u okolini nemaš nikog sa sličnim prioritetima i sličnim stavovima. Mislim da je čak i jedna osoba dovoljna. S njom onda bledi osećaj neuklapanja.
Recimo nekad mi je teško da ostvarim normalnu konverzaciju sa nekim zato što jednostavno nemam o čemu da pričam
S nekim nije isto sto i sa svima. Ne verujem da postoji osoba koja moze da se uklopi u svaku sredinu, kao ni osoba koja ne moze da su uklopi u bilo koju sredinu samo zbog interesovanja.
Naravno, nije tako crno-belo; nisu samo interesovanja u pitanju, treba uzeti u obzir čitavu situaciju, zatim moj karakter i osobine. Vrlo je teško objasniti tek-tako.
Odgovor na ovo pitanje prvenstveno zahteva da sebe objektivno sagledam u odnosu na druge što i nije tako lako.
Recimo nekad mi je teško da ostvarim normalnu konverzaciju sa nekim zato što jednostavno nemam o čemu da pričam, a to upravo zavisi od prioriteta i interesovanja.
Uglavnom, drugi me okarakterišu kao neshvatljivu, čudnu, drugačiju.
Ne znam, meni ne smeta, šta više nisam nikad volela da budem utopljena među druge.
Ja bih baš volela da pričam s tobom
(ako bi našla da imamo o čemu)
Možda bi razgovor sa mnom za tebe bio mučenje.
Ne znam, vrlo je moguće da sam ja samo povučena i da ne znam da se postavim.![]()
Eh... ma i ja imam mnogo mana... Recimo:
Izuzetno sam tvrdoglava - prije bih ucinila nesto na sopstvenu stetu nego da prva popustim... (Skorpija sam, sta se moze)
Ma neme dileme,sve skorpije su iste.....tvrdoglava,tvrdoglava,tvrdoglava.......glavom kroz zid...................![]()
![]()
Neodgovorna i uvek sve radim u poslednjem trenutkuMana je i shto NE mogu da se otarasim svojih mana
![]()
zaboravila si da kazhesh da slushash TH![]()
Neodgovorna i uvek sve radim u poslednjem trenutkuMana je i shto NE mogu da se otarasim svojih mana
![]()