Koja je vaša mana?

Jednostavno nekad ne mogu da pokazem nekome koliko ga volim,ili koliko mi je stalo do njega,ili nje...Npr,roditeljima ili nekom drugom...

I jednom ce biit kasno za sve to...

I bice mi jako tesko ,,jer nisam uspela to da uradim...:sad2:prosto ne znam nacin na koji bih to uradila...:neutral:

Tako i ja, ali samo sa kevom i sestrama...
Kevu nisam zagrlio vec oooodavno, a sestra kad se vratila sa exkurzije, svi je izljubili, a ja samo stojao...:neutral:
Valjda nisam mnogo blizak sa njima...ili sta vec..:confused::neutral:

Vidis da si to ti umislio:mrgreen:
Zagrli ih ponekad:mrgreen:
Ja sam se od mojih udaljila jer nekako osjecam obavezu da budem fina i vrijedna(a to je teret:mrgreen:) kad me zagrle i poljube:cmok: pa onda ne dam:hahaha:al to ne znaci da ne volim da se mazim:roll:

Valjda...
Ma hocu, sad odoh da ih zagrlim(salim se):lol::mrgreen:
Ja sve mislim kako je devojcicama lakse oko tih stvari(brat, majka, bratanac i sl.):confused::lol::lol:

Bljak, incest, incest! :D

Mislim da nije stvar "volje" vec stvar navike ili preciznije stvar emocija. Ja nisam navikao da se mazim i da budem fizicki blizak s ukucanima i nekako mi bude neprijatno na samu pomisao da se ljubim s njima. Kod mene bude tu i tamo nekog zagrljaja i poljupca onda kada svi navale pa ne mogu da se odbranim od komentara. :lol:

No to ne znaci da ne mogu biti blizak s ljudima van familije.

Valjda...
Ma hocu, sad odoh da ih zagrlim(salim se):lol::mrgreen:
Ja sve mislim kako je devojcicama lakse oko tih stvari(brat, majka, bratanac i sl.):confused::lol::lol:

Djevojcice(ja) su ucene da je lijepo zagrliti, voljeti, imati povjerenja, ali se zato djevojcice posle opeku, i onda uce da sto manje pokazuju osjecanja, a djecaci to u startu nauce:super:
Ako budem imala cerku, ima da je ucim da nikom ne vjeruje i da se samo na sebe oslanja.:mrgreen:

Bljak, incest, incest! :D

Mislim da nije stvar "volje" vec stvar navike ili preciznije stvar emocija. Ja nisam navikao da se mazim i da budem fizicki blizak s ukucanima i nekako mi bude neprijatno na samu pomisao da se ljubim s njima. Kod mene bude tu i tamo nekog zagrljaja i poljupca onda kada svi navale pa ne mogu da se odbranim od komentara. :lol:

No to ne znaci da ne mogu biti blizak s ljudima van familije.

Tooo me nervira. Ok je ako ne volis da se grlis i ljubakas, ali kako mozes da zagrlis druga, a gadno ti npr brata?:thumbdown::dontunderstand::thumbdown:

Tako i ja, ali samo sa kevom i sestrama...
Kevu nisam zagrlio vec oooodavno, a sestra kad se vratila sa exkurzije, svi je izljubili, a ja samo stojao...:neutral:
Valjda nisam mnogo blizak sa njima...ili sta vec..:confused::neutral:

E pa tako se i ja ponasham i bash me nervira...
jednostavno ne znam nekome da pokazhem da ga volim...
jednom mi je i keva rekla da se ponasham tako kao da me niko iz porodice ne zanima, kao da me boli uvo za njih i ne obratjam pazhnju... nikad nisam sa njima, uvek sam u svojoj sobi, ne idem nigde sa njima, i njima nikako nije jasno zashto ja vishe netju da idem sa njima u shetnju:confused::neutral:

Koje si godiste?
Odprilike pres'o 30, ispod 30???
Ja znam da mi je majka pricala, a baba potvrdila, da ih (svoju djecu) nije poljubila petputa u zivotu:(
To ipak nije normalno, evo pas, pa ga pomazis, (ili evo pas, pa mazi, lize mladunce):sad2:
Ako je obostrano, onda je stvar vaspitanja, navike...
Evo, da ti pomognem:cmok:(samo obrnuto):hahaha:

E pa tako se i ja ponasham i bash me nervira...
jednostavno ne znam nekome da pokazhem da ga volim...
jednom mi je i keva rekla da se ponasham tako kao da me niko iz porodice ne zanima, kao da me boli uvo za njih i ne obratjam pazhnju... nikad nisam sa njima, uvek sam u svojoj sobi, ne idem nigde sa njima, i njima nikako nije jasno zashto ja vishe netju da idem sa njima u shetnju:confused::neutral:

E ljudi ne znam da li mislite da vas to cini cool ili sta?:???:
Jer ako mislite, dozvolite mi da ukazem na nepravilnost- nije fora da ste daleki sa ukucanima a da vam je ostali svijet miliji.:thumbdown:Treba obrnuto.:roll:

Back