Koja je vaša mana?

-Невиђено сам тврдоглава, што често иде на моју штету. Понекад сам свесна да то што сам наумила није добро, ни за мене, ни за друге али намерно хоћу да доведем до краја, из ината.
-Много се нервирам око глупости.
-Много причам, и не умем да разазнам шта је тајна, т.ј. шта треба рећи а шта не.
-Перфекциониста сам, а пошто ништа не може да буде савршено, често није по мојој вољи.
-Не умем да стварам нова пријатељства, једноставно не могу да неком приђем и питам га: "Еј, како се зовеш?"
-Стидљива сам.
-Све схватам превише озбиљно.
-Немам осећај за ритам, не умем да певам.
-Мислим да сам себична и да не посвећујем много пажње другима.
Има још тога, само не могу да се сетим.
:dash: :)

Izvini, jesi ti moj klon? :)

(jedino što meni nije problem jeste da priđem ljudima, ali teško poznanstvo pretvaram u prijateljstvo i to me ponekad baš baca u bedak... kad znam nekog super i želim da počnem da se družim s njim onako baš baš a ne znam kako :S)

Izvini, jesi ti moj klon? :)

(jedino što meni nije problem jeste da priđem ljudima, ali teško poznanstvo pretvaram u prijateljstvo i to me ponekad baš baca u bedak... kad znam nekog super i želim da počnem da se družim s njim onako baš baš a ne znam kako :S)

Не дај Боже да си мој клон. Не знам како би изашла на крај са собом.

Vidim ovde, ljudi listaju kao mane negativne kritike koje im drugi upucuju. Po meni, to ne moraju biti mane.

Evo recimo, meni roditelji kazu da sam tvrdoglav. Jesam li? Da li je to mana? Ja bih to nazvao nesposobnost roditelja da razumeju moje potrebe. Na drugu stranu, mozda je mana to sto ja ne umem da objasnim njima zasto neke njihove savete tako lako odbijam, a ne tvrdoglavost. Drugi me pak vide kao neko cije je misljenje lako promeniti.

Ne umem da se kontrolisem kad sam besna, pa se desi da povredim druge, a da to nisam zelela.
Nemam hrabrosti da prva reagujem kad imam problem s nekom osobom, vec cekam da taj drugi nacini prvi korak ( i to najcesce ne docekam ).
Mnogo sam lenja, nikad se ne desi da pomognem nesto ( mislim recimo u kuci ) dok mi neko to ne kaze...( jednostavno mi ne padne na pamet da bi nesto mogla da sredim,npr )
Volim da budem vodja i da bude po mom ( e sad, to i nije bas neka mana, jer uvek uvazavam i ono sto drugi kazu i prihvatam tudje predloge ako su bolji )
Ima jos....Seticu se....

Back