Koja je vaša mana?

Lazem,varam i kradem....ostalo je sve ok.:-)))
Salim se malo....mislim da sam malo vise lenja....ponekad imam malo samopouzdanja...lako se izbedacim i imam neke svoje uvrnute komplekse....koje niko nema ali to vise postaje i simpaticno...
Osvetoljubljiva sam....i ta osobina mi ne da mira.

Ne umem da se prilagodjavam...Tj, jako tesko se snalazim i uklopim kad sam u novoj sredini...

I imam cudna raspolozenja..nekad sam tako srecna,pravi narcis,obozavam sebe..A onda vec sutra ne mogu da podnesem sebe....:neutral:

Ova druga su cesca...

I premalo samopouzdanja....

Pronalazim se u ovom postu. :neutral:

Ne umem da se prilagodjavam...Tj, jako tesko se snalazim i uklopim kad sam u novoj sredini...

I imam cudna raspolozenja..nekad sam tako srecna,pravi narcis,obozavam sebe..A onda vec sutra ne mogu da podnesem sebe....:neutral:

Ova druga su cesca...

I premalo samopouzdanja....

Isto, ne uklapam se, a iskreno i ne trudim se da se uklopim.
Zaista često menjam raspoloženja, od bezrazložne sreće do splina i apatije ali ovo drugo je češće.
I neverovatno je koliko ne cenim sebe i koliko nisam sigurna u sebe i svoje sposobnosti, čak i kad znam nešto uvek sumnjam u isto.

Nekad umem da budem jako nepristupačna i asocijalna. :neutral:

Kao mladji sam isto imao premalo (tj nisam imao uopšte) samopouzdanja. Hvala Bogu, kako sam krenuo u srednju školu to se popravilo. Sada ga imam možda i previše, doduše veća korist nego šteta od toga.
Isto tako... doduše ne bih rekla da ga sad imam previše, nego onako, taman. :)
A kad se setim osnovne... :cry: nabijale su mi komplekse curice koje su mogle da nađu dečka jer ja, jelte, nisam mogla... :rotf: iste one što su dosad uspele da nađu muža :mrgreen:

@Mima: a u kom se to smislu ne uklapaš?

Rekla si već negde da imaš drugačije prioritete i stavove od većine, ali nemoguće da u okolini nemaš nikog sa sličnim prioritetima i sličnim stavovima. Mislim da je čak i jedna osoba dovoljna. S njom onda bledi osećaj neuklapanja.

Back