Rockerka_U_Dusi
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Pa dobro to sto lako menjas raspolozenja nije neka mana. . moze nekad biti ali nije ono. .
Takodje cesto drugima ne zelim dobro. .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro to sto lako menjas raspolozenja nije neka mana. . moze nekad biti ali nije ono. .
Obozavam kako se izrazavaju...moze nekad biti ali nije ono. .
A to sigurno...sto preduuboko razmisljam,,,samo sebi skodim!
A to sigurno...![]()
Pa ti ne analiziraj...
al ne majke mi ti kazem,,,znaci neku situaciju mnogo analiziram i to mi skodi!
Pa ti ne analiziraj...
I samo da te pitam (jeste spam Vlado, al me mrzi sad da prebacujem na Nas, a mala nece ni videti onda): jel ti namerno uvek stavljash tri zareza umesto tri tachke?
Kao mladji sam isto imao premalo (tj nisam imao uopšte) samopouzdanja. Hvala Bogu, kako sam krenuo u srednju školu to se popravilo. Sada ga imam možda i previše, doduše veća korist nego šteta od toga.I premalo samopouzdanja....
Ne umem da se prilagodjavam...Tj, jako tesko se snalazim i uklopim kad sam u novoj sredini...
I imam cudna raspolozenja..nekad sam tako srecna,pravi narcis,obozavam sebe..A onda vec sutra ne mogu da podnesem sebe....
Ova druga su cesca...
I premalo samopouzdanja....
Isto tako... doduše ne bih rekla da ga sad imam previše, nego onako, taman.Kao mladji sam isto imao premalo (tj nisam imao uopšte) samopouzdanja. Hvala Bogu, kako sam krenuo u srednju školu to se popravilo. Sada ga imam možda i previše, doduše veća korist nego šteta od toga.
Ja nemam mana..tako je tesko biti ja![]()
Znači, one su i dalje napredne. Za razliku od tebe.A kad se setim osnovne...nabijale su mi komplekse curice koje su mogle da nađu dečka jer ja, jelte, nisam mogla...
iste one što su dosad uspele da nađu muža
![]()