Koja je vaša mana?

-Невиђено сам тврдоглава, што често иде на моју штету. Понекад сам свесна да то што сам наумила није добро, ни за мене, ни за друге али намерно хоћу да доведем до краја, из ината.
-Много се нервирам око глупости.
-Много причам, и не умем да разазнам шта је тајна, т.ј. шта треба рећи а шта не.
-Не умем да стварам нова пријатељства, једноставно не могу да неком приђем и питам га: "Еј, како се зовеш?"
-Стидљива сам.
-Све схватам превише озбиљно.
:dash: :)

Iiiiiiiiiisto sve ,isto.Uzas.

Umem biti jako depresivna,ne umem nista da sacekam...Brzo pohisterisem...

Poslednja izmena:
1.nestrpljiva sam
2.svi mi se svidjaju
3.brzo zaboravljam neke stvari
4.imam fobiju od tudjih dodira,ali obozavam da idem na koncerte(pa dok dodjem do mesta gde niko ne moze da me dodirne,a odakle se dobro vidi UMREM :otkacio: )
5.perfekcionista sam(i ovo mi je pomalo iscrpljujuce jer stvari u ormanu redjam po boji,muziku i knjige po abecedi,filmove po tome koliko mi se svidjaju..... uf)
6.ponekad se smejem bas kad ne treba
.....................
mnogo.... :sad2: :eek:

1. Kratka sa zivcima
2. Brinem sve brige sveta, pa mi to postane preopterecenje, pa onda gradim zid tipa "nije me briga"
3. Imam lose tripove
4. Kod mene sve mora da bude nacrtano: ne znam da citam izmedju redova i tako to
5. Brzzo prastam

1.tesko mi je da nekoga stvarno zavolim.......a iako se to desi,ne znam to da pokazem na pravi naci
2.egoista sam:neutral:
3.tvrdoglava....uzasno tvrdoglava.....teram inat iako ce i meni biti gore zbog toga....
4.ne znam da oprostim
5.neiskrena sam......i cesto lazem
6.osecanja pokazujem veoma slabo
7.kad povredim nekoga....tesko mi je da kazem ebeno "izvini"......i zbog toga sam izgubila dosta prijatelja.....:dash:a i bivseg:dash:

-Uvek kasnim
-Previse sam emotivna(ali nikad ne pokazujem nikome da me je povredio)
-Imam kratke zivce(brzo planem,ali se jos brze ohladim)
-Tesko se uklapam medju nepoznate ljude(treba mi vremena da se uklopim,to moze da se nazove i nekomunikativnost)...

eh, komentarisala sam nesto oko arogancije, ali nisam rekla svoje mane(ili se bar ne secam)
1.ljubomorna kao pas
2.uobrazena
3.volim da filozofiram tj. da se pravim pametna
4.arogantna
5.uglavnom drugima zelim lose, verovatno zbog ovog 1.
6.prodala bih roditelje za najsvetliju mogucu buducnost
imam ja i vreline...

eh, komentarisala sam nesto oko arogancije, ali nisam rekla svoje mane(ili se bar ne secam)
1.ljubomorna kao pas
2.uobrazena
3.volim da filozofiram tj. da se pravim pametna
4.arogantna
5.uglavnom drugima zelim lose, verovatno zbog ovog 1.
6.prodala bih roditelje za najsvetliju mogucu buducnost
imam ja i vreline...

Nemoguce da si bash skroz takva
aj prokomentarisacu, mada je spam:

1. dosta ljudi je takvo, al' mrzim tu osobinu
2. odvratno
3. volim i ja da filozofiram :lol:
4. ako imash zashto da budesh
5. onda si ti losha osoba
6. nemam komentar, stvarno uzhasno

Back