Koja javna ličnost vas najviše nervira?

08_djuka-FRAJ.jpg

olicenje gluposti, ogranicenosti, prostakluka i hohstapleraja........................ !!!

Likovi poput Predraga Drecuna Miroslava Lazanskog pa u poslednje vreme i Milomira Marića...Nešto mi škripi kod n jih nisam siguran da su tu gde su jer stvarno vrede...Više mi liče na lešinare koji obleću oko lešine bivšeg režima i kidaju šta se može otkinuti...Pritom negirajući da su bili u ikakvim vezama sa istim a ko zna šta su sve i za koga radili...Pritom nisam ni u kom slučaju pristalica ''bivših''

Ja gledam TV možda 2 sata nedeljno i to mi se smuči od količine reklama koje te potope znači ne poštuju ni slovce iz zakona o ukupno 12 minuta reklama znači tri bloka po 4 minuta...Ode to i na pola sata...Ili mi se makar tako čini u svakom slučaju tu se torbari razna roba za ''izlečenje svih bolesti''...Ulaze svima u kuće i glave, više nema potrebe ići do vrata do vrata...Opšta ludnica...Mada ko zna možda mi grešimo imamao visoke prohteve...:neutral:U budućnosti će televizija bitti 100 % personalizovana to je rešenje...

I ja sam tv svela na minimum.

Volim net, jer mogu samostalno da biram šta ću da čitam ili gledam. Uvek mi je otvoreno po nekoliko prozorčića i stalno je uključen. Čak i kad radim nešto drugo po kući ili čitam knjigu u pauzi bacim pogled na ono što me zanima. Ali ja upravljam stvarima i biram, a ne serviraju mi kako oni žele kao na tv-u.

Sad još da mi daš neki lep predlog za film za večeras :cmok2: . Može neki avanturistički :)

Back