Gost 302004
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Jel si gledala Into The Wild?
Nisam .

Sad sam pogledala trejler i deluje zanimljivo. Još kad sam videla da je režija Šon Pen ..
Tnx

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel si gledala Into The Wild?
Dobar je dinamičan čak i lep na neki način...Enjoy...
Ne bih sada mogoa da gledam film ustajem rano a nešto sam cele zime posle 21 kao komiran samo mogu da slušam muziku ili čitam nešto...Mada generalno već dugo skoro ništa ne gledam posle 19, 20 nešto imam osećaj da je kasno i da neću moći da se koncentrišem na radnju...Idealno mi je oko 17, 18 kad noć počinje da pada...
Kuj ti ova???![]()
....... totalna sizofrenicarka !!!
Kuj ti ova???
Danas je sve nešto ludo i arogantno...Ne kapiram to...Budi ono što jesi...Seti se odakle si potekao...Kad tad će ti se prošlost vratiti da te '''podseti''...A gotovo 70 % tih uber stručnih novinara je tamo upalo preko tetke i šurnjaje, a ne kao što nam pričaju u programu svojim mozgom i idejama
Možda zato što je ona poput neke prikaze iz aušvica ni na šta ne liči jedino ljubomora m ože da bude ne mogu da skonatam ništa drugo...Al ima skoro 40 dina čudno mi..I ona je neki ''budža'' stručnjak sačuvaj i sakloni...