Koja javna ličnost vas najviše nervira?

Dobar je dinamičan čak i lep na neki način...Enjoy...:cmok:
Ne bih sada mogoa da gledam film ustajem rano a nešto sam cele zime posle 21 kao komiran samo mogu da slušam muziku ili čitam nešto...Mada generalno već dugo skoro ništa ne gledam posle 19, 20 nešto imam osećaj da je kasno i da neću moći da se koncentrišem na radnju...Idealno mi je oko 17, 18 kad noć počinje da pada...

glavnas.jpg

....... totalna sizofrenicarka !!!

Dobar je dinamičan čak i lep na neki način...Enjoy...:cmok:
Ne bih sada mogoa da gledam film ustajem rano a nešto sam cele zime posle 21 kao komiran samo mogu da slušam muziku ili čitam nešto...Mada generalno već dugo skoro ništa ne gledam posle 19, 20 nešto imam osećaj da je kasno i da neću moći da se koncentrišem na radnju...Idealno mi je oko 17, 18 kad noć počinje da pada...

??? :lol:

Danas je sve nešto ludo i arogantno...Ne kapiram to...Budi ono što jesi...Seti se odakle si potekao...Kad tad će ti se prošlost vratiti da te '''podseti''...A gotovo 70 % tih uber stručnih novinara je tamo upalo preko tetke i šurnjaje, a ne kao što nam pričaju u programu svojim mozgom i idejama

Danas je sve nešto ludo i arogantno...Ne kapiram to...Budi ono što jesi...Seti se odakle si potekao...Kad tad će ti se prošlost vratiti da te '''podseti''...A gotovo 70 % tih uber stručnih novinara je tamo upalo preko tetke i šurnjaje, a ne kao što nam pričaju u programu svojim mozgom i idejama

upala je preko rodjačkih veza a devojka ima prilično evidentne psihičke probleme

Poslednja izmena:
Znaš šta je najgore...Mislim ne znam kako je ona lično upala ovo sam govorio na osnovu nekih drugih za k oje znam...Primetio sam to jest upoznao još par momaka i devojaka koje rade na nekim odgovornim pozicijama u bankama i tako nekim ''uslužnim'' firmama koji su toliko ludi i histerični i prilično čudni da sam se ja šokirao kako tako neko može uopšte bilo šta da radi...:neutral:Svakako da su stručnjaci ali unutra im je hladnoća i tama prilično gadni likovi za izbegavanje...Trreba doduše malo više vremena da se ispere ''šminka''' ljubaznosti i lažne brige za brazilske šume, ozonski omotač i ''razumevanje za sve l jude''...Kad ih jednom vidiš kako pucaju bežiš od njih glavom bez obzira...

Nemoj naravno...Ovo jel ludo vreme...Mogu te tuže ''zbog klevetu''...Meni jedna ludakinja k oju sam slučajno upoznao u vezi biciklizma došla na profil jednom i ničim izazvana počela da me naziva šovinistom i slično jer sam stavio sliku šerovao od jedne drugarice!!! Devojke koja je u jednom kvadratu obučena u ''smernu'' odeću a u drugom u sexy ''lingerie'' uz poruku ''najbolje je u kompletu'':lol:...A pritom devojka delovala ''ultra m oderno'' i liberalno, ono što se kaže preterivala u tome...Ja bio šokiran kad je počela da mi piše k omentare u stilu babe od 70 godina!!! A svi lajkovi na slici su bili od ženskih prijatelja...Kao ja sam gej, ne poštujem žene (gejevi valjda p oštuju žene koliko ja k ontam:lol:) ma užas jedan još počela da viče ja brišem komentare ona piše...LUDA...Počela da se raspravlja i sa mojim stranim prijateljima da im nešto ''objašnjava kakav sam ja''!!!:mrgreen:Ja sve izbrišem upozorim je da to više ne radi i odme do grada oko 2 ujutru se vratim ona valjda mislial da spavam i raspiše se opet s vikanjem i ostalim i ja je lepo sačekam izbrišem komentare i izbrišem iz prijatelja...Posle me još jednom ''bocnula''...N e k apiram zašto:lol: A pritom nikada nismo bili nešto bliski nije mi n i rod ni pomoz Bog, ali nikada se nismo kačili baš sam imao korektan odnos prema n joj, nsiam ni išao na njen profil da nešto provociram, cela situacija je jako čudna... Možda zato što je ona poput neke prikaze iz aušvica ni na šta ne liči jedino ljubomora m ože da bude ne mogu da skonatam ništa drugo...Al ima skoro 40 dina čudno mi..:neutral: I ona je neki ''budža'' stručnjak sačuvaj i sakloni...

Ja bio šokiran ono neko s kim sam razmenio par rečenica pre toga u dva tri puta kada samo se videli dođe na moj profil i počne da provocira i drži moralne govore...Auu...Jako mnogo loših ljudi živi ovde ljudi punih zlobe, negativne energije, sujete, a pritom su na prvi pogled ''ostvareni''...Nije ni čudo što nam su nam nebo i fasade crne i sive, skoro se stope nekada kad gledaš, ne znaš gde počinje zgrada a gde nebo, skoro svaki dan bar po sat to izbija u atmosferu truje sve živo...

Back