Koja javna ličnost vas najviše nervira?

vise sebi ne dopustam taj luksuz da me neko nervira,narocito neka ''javna licnost'' istripovani ljudi koji nam iskacu iz frizidera..dragoceni su moji zivci da bi ih takvi kidali..jer jednostavno takvih ima gde god da se okrenes,prosecni ljudi koji su umislili ko zna sta,razne budale eto odes u GSP pa ti i ne treba TV.

Poslednja izmena:
ima ih gomila......grandovci....a posebno mile kitic..ja se grozim tog coveka....pa ne znam sta je taj seljober umislio da je....jeste li mu samo videli naslovnicu novog albuma...koji uzas....glumi neku muskarcinu a nema ni metar i zilet.....jos kad pocne da izvodi neke po njemu ''hipi'' pokrete u onim ogavnim spotovima povraca mi se....i jos nesto glumi sa onim jebenim naocarima.........pihh kako mi se gadi......ne bih ga ni stapom takla.....aaaaaaaaaa...sad sam se iznervirala........ :besna:

Pojedini politicari, to je ono sto me nervira, a ne razumem pojedine koje nerviraju grandovci, :think:ZASTO DOZVOLJAVAJU SEBI DA GLEDAJU PINK I DA SE NERVIRAJU,:think::think: JA NE GLEDAM TAKVE EMISIJE I TO ME NE MOZE NERVIRATI, PA BIH I NJIMA ISTO SAVETOVALA,:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm: TOLIKO IMA KANALA GDE MOGU GLEDATI ONO STO IH NECE NERVIRATI,POZDRAV ZA SVE FORUMASE

Back