Lei Kiš kaži išš!Lea Kiš.Ima užasno piskava glas.Sanja Marinković,takodje.Ili kad kaže:hajde da radimo.Pa šta treba da rade gosti u njenoj emisiji,šta da rade ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lei Kiš kaži išš!Lea Kiš.Ima užasno piskava glas.Sanja Marinković,takodje.Ili kad kaže:hajde da radimo.Pa šta treba da rade gosti u njenoj emisiji,šta da rade ?
najgore su mi te zvezde tremaroske koje se uspesno plasiraju folirantski polupismenom narodu i opstadoseCecu nešto ne mogu i tačka. Nek me popljuju ovi što je slušaju ali je ne mirišem jako, jako dugo.
Mislio si ta mafijaska kuma????najgore su mi te zvezde tremaroske koje se uspesno plasiraju folirantski polupismenom narodu i opstadose
Kako se moze videti ovih dana, za prsa ih sve pobedjuje Maja Nikolic a na radost muske populacijeMaja Nikolic-miss,Jorgovanka Tabakovic-prva pratilja,Zorana Mihajlovic- druga pratilja,sledi buljuk Grandovih likova u trci ko ce pobediti za prsa????
Gresis,nije ona za prsa pobednik....ona je-- kraljica-- neukusa ,budalastina, blebetanja, a sve ostale se bore za prsa .....Kako se moze videti ovih dana, za prsa ih sve pobedjuje Maja Nikolic a na radost muske populacije![]()