bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.868
Ovaj.
U fazonu "ja znam bolje, ti ćeš meni da kažeš"![]()
Mene asocira na neko extra pametovanje .. nekakav pokusaj misticnisti bez pokrica, u svakom slucaju, ne svidja mi se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj.
U fazonu "ja znam bolje, ti ćeš meni da kažeš"![]()
Meni nekako drag

Mene asocira na neko extra pametovanje .. nekakav pokusaj misticnisti bez pokrica, u svakom slucaju, ne svidja mi se.
Upravo zato i eto ove teme.Kod mene je to znak da se zezam, ovo(namig, tj ; ) )
Ja se stalno realno u životu pomalo zezam, ali koji me ne znaju misle da pričam ozbiljno. Kažem nešto, a onda ovaj znak sa namigom hoće čitaocu da kaže malo se zezam, ništa više. Tako da ljudi koriste možda iste emotikone za različite stvari.

ovaj mi se ne dopada, treba proceniti šta je sagovornik mislio dok ga je postavljao a za mnoge ima različito značenje
jer mi deluje nezainteresovano . U fazonu "pričaj ti, slušam te ja", "dosadna si" , ...Ja se stalno realno u životu pomalo zezam, ali koji me ne znaju misle da pričam ozbiljno ...
.ma to je obicna seretska namigusaMene asocira na neko extra pametovanje .. nekakav pokusaj misticnisti bez pokrica, u svakom slucaju, ne svidja mi se.
U tom slucaju mi je simpaticniji ovaj, smesan i veseliji jema to je obicna seretska namigusa

trepcuci, jes - doduse vise lezi zenskamaU tom slucaju mi je simpaticniji ovaj, smesan i veseliji je![]()

)
!