Koj mob imate,i da li ste zadovljni njime?

Prodao SE T650 sa mreze - uzas od telefona. Jedino sto vredi je kvalitet izrade. Kvarcno staklo i metal. Softer los i veoma spor. Tastatura veoma neprakticna. Sklon kocenju.
Kupio Motorola Maxx V6 pre par nedelja za 95 eura preko neta. Takodje metalni ali presvucen gumom. Odlican kvalitet izrade. Extra brz. Ne skripi uopste.
Sa fabrickim softerom i u originalnom pakovanju.
Za taj novac - vredi!
motorola_razr_maxx_v6-review-147.php

Nije,ali je na ugovoru 2 godine,na kraju ce ispasti duplo skuplje nego da ga je kupio bez ugovora.

Ajde malo mucni glavom. Buy 1 get 1 free znachi 100$ telefon. Ugovor na 2 godine , pa naravno, kako mislish da telefonirash i radish sve ostale radnje bez ugovora. Ugovor je 70$ unlimited sa svim mogucim zajebancijama za 2 telefona. skupo? ja mislim da nije...

Ajde malo mucni glavom. Buy 1 get 1 free znachi 100$ telefon. Ugovor na 2 godine , pa naravno, kako mislish da telefonirash i radish sve ostale radnje bez ugovora. Ugovor je 70$ unlimited sa svim mogucim zajebancijama za 2 telefona. skupo? ja mislim da nije...
Ne razumem taj sistem kod vas,ovde je tako da oni sto mogu da kupe telefon kupe ga bez ugovora po punoj ceni,oni kojie to ne mogu odmah da plate uzmu na ugovor,ima i za 10 dinara da se uzme super telefon zali zato sledecih godinu dana na primer moras da placas oko 1500 dinara svakog meseca pa telefon izadje za polovinu skuplji nego sto bi bio da si odmah uzeo bez ugovora.
Ovde nema nista dzabe ;) sve se placa

Ne razumem taj sistem kod vas,ovde je tako da oni sto mogu da kupe telefon kupe ga bez ugovora po punoj ceni,oni kojie to ne mogu odmah da plate uzmu na ugovor,ima i za 10 dinara da se uzme super telefon zali zato sledecih godinu dana na primer moras da placas oko 1500 dinara svakog meseca pa telefon izadje za polovinu skuplji nego sto bi bio da si odmah uzeo bez ugovora.
Ovde nema nista dzabe ;) sve se placa

Ovde je 99% telefona na ugovor. Imash dijapazon od telefona za dzh pa do max 400$ za telefon. Ugovor mozhesh da potpishesh na 1 ili 2 godine. Izaberesh paket (ima 100 razlichitih kombinacija usluga) i placash mesechno i to je to. Faktichki mrezhe te privlache cenom telefona, cene paketa su manje vishe iste kod svih.

Ovde je 99% telefona na ugovor. Imash dijapazon od telefona za dzh pa do max 400$ za telefon. Ugovor mozhesh da potpishesh na 1 ili 2 godine. Izaberesh paket (ima 100 razlichitih kombinacija usluga) i placash mesechno i to je to. Faktichki mrezhe te privlache cenom telefona, cene paketa su manje vishe iste kod svih.
Zanimljivo,*** kod nas ovde imaju nekolike kompanije i oni drze monopol.Taj telefon sto ti imas ovde kosta ko Svetog Petra kajgana kako god okrenes :D

Zanimljivo,*** kod nas ovde imaju nekolike kompanije i oni drze monopol.Taj telefon sto ti imas ovde kosta ko Svetog Petra kajgana kako god okrenes :D

Ebesh ga, zato ovde ozbiljne Nokie ni od korova. Nokia svoje telefone nije vezala ni za jednu mrezhu u US. Mozhesh da je pazarish jedino full unlocked a tad izuvaju sa cenom (N97 je 800$) i ima de pozhelish nekoliko puta da je razbijesh ili da ebesh sve po spisku korisnichkom servisu provajdera dok namestish sva podeshavanja mrezhe.

Poslednja izmena:
Pozdrav prisutnima do sad sam posjedovao sve i svašta ali se davno navukoh na pametan fon i sad bilo koji da uzmem nije mi kao sistemski . Trenutno u posjedu imam Tytana II ,Asusa 525 , E 71 ,6220 clasic i još neke ali najviše koristim E 90 i ovo mi je četvrta . Poslije treće sam rekao neću je više izgustirao sam to i nabavio N 96 međutim opet sam uzeo nju . Gabarit kod fona mi ne predstavlja problem ipak ni jedan me nije mogao zadovoljit poslije njega sad testiram jedan drugi isto N serija mada očekujem ovih dana novi pa da izvršim usporedbu .

Prilozi

• apple_iphone-3g-16gb_9281.jpg
    apple_iphone-3g-16gb_9281.jpg
    100,4 KB · Pregleda: 3
  • images.jpg
    images.jpg
    2,7 KB · Pregleda: 34
Poslednja izmena:

Back