strelica80
Početnik
- Poruka
- 7
Nokia 5610 i, odlican telefon
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je ova zver stvarno tvoja ne znaš kako ti zavidim...
Nije,ali je na ugovoru 2 godine,na kraju ce ispasti duplo skuplje nego da ga je kupio bez ugovora.200 dolara nije mnogo za tako nešto...
Nije,ali je na ugovoru 2 godine,na kraju ce ispasti duplo skuplje nego da ga je kupio bez ugovora.
Ne razumem taj sistem kod vas,ovde je tako da oni sto mogu da kupe telefon kupe ga bez ugovora po punoj ceni,oni kojie to ne mogu odmah da plate uzmu na ugovor,ima i za 10 dinara da se uzme super telefon zali zato sledecih godinu dana na primer moras da placas oko 1500 dinara svakog meseca pa telefon izadje za polovinu skuplji nego sto bi bio da si odmah uzeo bez ugovora.Ajde malo mucni glavom. Buy 1 get 1 free znachi 100$ telefon. Ugovor na 2 godine , pa naravno, kako mislish da telefonirash i radish sve ostale radnje bez ugovora. Ugovor je 70$ unlimited sa svim mogucim zajebancijama za 2 telefona. skupo? ja mislim da nije...
Ne razumem taj sistem kod vas,ovde je tako da oni sto mogu da kupe telefon kupe ga bez ugovora po punoj ceni,oni kojie to ne mogu odmah da plate uzmu na ugovor,ima i za 10 dinara da se uzme super telefon zali zato sledecih godinu dana na primer moras da placas oko 1500 dinara svakog meseca pa telefon izadje za polovinu skuplji nego sto bi bio da si odmah uzeo bez ugovora.
Ovde nema nista dzabesve se placa
Zanimljivo,*** kod nas ovde imaju nekolike kompanije i oni drze monopol.Taj telefon sto ti imas ovde kosta ko Svetog Petra kajgana kako god okrenesOvde je 99% telefona na ugovor. Imash dijapazon od telefona za dzh pa do max 400$ za telefon. Ugovor mozhesh da potpishesh na 1 ili 2 godine. Izaberesh paket (ima 100 razlichitih kombinacija usluga) i placash mesechno i to je to. Faktichki mrezhe te privlache cenom telefona, cene paketa su manje vishe iste kod svih.
Zanimljivo,*** kod nas ovde imaju nekolike kompanije i oni drze monopol.Taj telefon sto ti imas ovde kosta ko Svetog Petra kajgana kako god okrenes![]()
Iphone 3G 16GB
Iphone 3G 16GB
p.s. znam da ne bih trebalo ovde da to "pitam" ali kad smo "vec tu"-ovaj Iphone prodajem....za 400 ovih "agresorskih"