Koj mob imate,i da li ste zadovljni njime?

pih, izdajniche umesto da se drzhish evropskih telefona ti koristish taj mrski ameriĆki :lol:

btw. im'o kad se pojavio kod att-a, prodao isti 3 meseca kasnije. apsolutno sam bio nezadovoljan istim
pa zato ga i prodajem :mrgreen::per::lol:
btw...ja sam imao Blackberry 8110 Pearl i nije bio los jedino mi je "smetalo sto mu treba 100 godina dok "se digne" kad ga upalis

Poslednja izmena:
ovo je moj prvi mobilni(ako vam kazem koje sam ga godine imao-necete mi verovati...zato je bolje da cutim ;):D)

Prilozi

• Nokia_Ringo_2.jpg
    Nokia_Ringo_2.jpg
    59,8 KB · Pregleda: 14
Samsung x160 - izgledom sam 100% zadovoljna, funkcije zadovoljavaju sve telekomunikacione potrebe (pozivi, SMS poruke, eventualno MMS) ima sve sto bi jedan telefon trebalo da ima.

Nokia XpressMusic 5220 - dobila sam je preko Coca Cola nagradne igre i zadovoljava mi potreba koje nisu vezane za telekomunikacije - muzika, kamera... ovo mi prakticno nije telefon...

E ja sam uzeo ono kinesko, neko ce reci g...o a neko cudo, Anycool T818. Za te pare opasan telefon. Sad sve zavisi ko sta ocekuje od phona.....Ne moze se porediti sa nekom jacom Nokiom jer nema smisla naravno, ali kome ne treba dobra kamera i igrice onda moze da gleda ovo. Rade 2 sim-a, oba imaju sve funkcije istovremeno. I gprs i mms ali nema podrsku za 3g sto je meni i dobro jer mi ne treba.Touch screen je dobar a odziv odlican. Jako je precizan. Ima TV ali ne ocekujte cuda od njega iako sasvim sloidno mozete otpratiti neke emisijice.Cak se i titl dobro vidi.FM je odlican i hvata odlicno signale.Zvuk je cudo koliko je jak.Podrzava microSD do 2 gb.Tako da ko zeli da se resi dva telefona ovo mu je dobro i jeftino resenje.Ipak sa malko opreza, ipak koliko para toliko muzike a trebace i neko vreme da se svi utisci iskristalisu.Ja sam za njega dao Samsung e250 i 30eur. Nisam se ni sekunde pokajao.Ako jos neko ima iskustva sa ovim neka pise.

I tata bi sine Touch HD,ali "nema se vremena",tako da cu se zadovoljiti Touch Diamond-om.Inace,trenutno koristim Nokiu 6220c i Sony Ericsson C902.Nokia je fenomenalna,brz Symbian,kamera u kombinaciji sa Xenon blicem pravi extra slike,plastika "smesno" izgleda,ali je jako kvalitetna,nema ostecenja ni posle 6 meseci koriscenja,GPS radi perfektno,baterija jedva sastavi 24h...Ali cu ga ipak najverovatnije menjati za "staru ljubav" - N95 8gb.Sto se C902 tice,telefon je takodje dobar,visokokvalitetne izrade,kamera jeste 5 Mpix,ali nije nesto (jedino je dobro sto se prilikom snimanja videa moze ukljuciti "blic" tj. dioda),baterija drzi 3-4 dana...Zamerka je slabiji zvuk u slusalicama i "zakucavanje" jednom u 3-4 nedelja,kada je potrebno izvaditi i vratiti bateriju,te ponovo upaliti telefon (takozvani "BROD" - mana gotovo svi SE telefona).

Back