Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.129
Како кога. Ко је склон заглупљивању, њега свакако хоће. А оним другима, сва модерна технологија је само алат.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to pricamo mi.. koji smo se obrazovali van te tehnologije.. i primili smo je kao olaksicu u posluКако кога. Ко је склон заглупљивању, њега свакако хоће. А оним другима, сва модерна технологија је само алат.
jel znas gde je prvi industrijski robot upotrebljen?Ja i dalje AI doživljavam kao nekog internet tipa čije info ne uzimam uvek za ozbiljno. A što se tiče tehnologije, sve što ubrza neki prost posao je ok, sve što umanjuje moć rasuđivanja, umanjuje potrebu da se mozak razvije kroz zadatak mi je štetno.
svaki korak napred su dva unazadi mnoge stvari dobijaju na gotovo a ne da dodju do njih.. kompjuteri i tableti preskacu korake. dobijas gotov proizvod a da ne znas kako se doslo do njega..
Не верујем да ће бити тако. Знање ће се пренети у АИ и биће свима доступно, али ће бити непотребно, па се њим неће нико бактати, сем ентузијаста. Ту мислим на специфично, ускостручно знање о одређеној области.da..ali kad jednog dana ti klinci postanu roditelji...plan je ispunjen..
znanje se prelilo u krug elite koja ce vladati.
ostali ce samo biti pioni koji ce raditi usluzne poslove... citaj postati robovi.
Da. Moj profesor bi rekao - digitron treba zaslužiti.Misliš da bi neko danas obavljao proračune kretanja planeta koristeći se papirom i olovkom, kako je to radio Milutin Milanković na primer?