Koj mob imate,i da li ste zadovljni njime?

Nokia 6600, koristim ga kao drugi telefon (samo za primanje poruka), ali je pre koristen kao i svaki drugi. Star je 4 godine (za koji dan puni toliko) i jos uvek radi sa originalnom baterijom i sve u svemu nikad nisam zazalio sto sam ga uzeo. Sve sto mi je trebalo imao je.
iPhone 3G, ubija... Definitivno najbolji telefon koji sam imao/imam. Najvise ga koristim za mail i web i radi fenomenalno. Sto se tice zvanja isto radi dobro. Mana je kamera, 2mp, nema reporta za poruke i ne da da se downloaduje neki fajl sa weba... Ostalo je super.

Nokia 6600, koristim ga kao drugi telefon (samo za primanje poruka), ali je pre koristen kao i svaki drugi. Star je 4 godine (za koji dan puni toliko) i jos uvek radi sa originalnom baterijom i sve u svemu nikad nisam zazalio sto sam ga uzeo. Sve sto mi je trebalo imao je.
iPhone 3G, ubija... Definitivno najbolji telefon koji sam imao/imam. Najvise ga koristim za mail i web i radi fenomenalno. Sto se tice zvanja isto radi dobro. Mana je kamera, 2mp, nema reporta za poruke i ne da da se downloaduje neki fajl sa weba... Ostalo je super.

auuuu al je mator...pa sto ne menjas?? ovaj moj ima tacno godinu dana za koji dan...i odlican je

Sto bi ga menjao? Telefon radi ok, prima poruke, a to mi je na njemu najvaznije u ovom trenutku. Bilo bi bacanje para da ga menjam. A to sto je mator... Meni ne smeta, vazno je da radi ;)

ma salim se bre..nemoj da se cimas... ma da bitno je da ti jos dobro funkcionise..
ja sam ovaj moj dosta puta i bacao i udarao ga svom snagom od zid i nista...kazem ti NOKIA JE CUDO!!!

Da li neko zna da li sa nokiom 7360 moze MMS da se salje za HR? Ne mogu da posaljem :(
Zasto??

ne mozes zato sto njihov server ne prima mms-ove sa nasih mreza..
to sam i ja pokusavao da uradi tj da posaljem bratu mms na svajcarski broj i nece i on je pozvao operatere da vidi o cemu se radi i oni mu rekli da ne moze sa brojeva iz inostranstva da se salje mms..tako je za sve mreze..izgleda da postoji neka blokada sto se toga tice

imam samsung z 510 i mogu reci da je izuzetan.Jedina mana mu je ta sto nena mogucnost za memorijsku karticu mada mu i ovako nije mala memorija.Pre otprilike 15-tak m sam ga kupila i uopste nije bio skup.Bele je boje i izgleda ekstra elegantno i "nabudzeno" kao da je desetak klasa bolji.Samo posle mesec dana kada sam pitala za taj isti telefon, zbog sestre, niko vise u Nisu nije znao gde ga mogu naci po gradu.SVE U SVEMU TEL. JE EXSTRA za manju svotu novca.

mda vario, smartphone, 2 mpx cam, win mobile 5.0, qwerty tastatura, touch screen, nije losh
MDA_Vario.jpg

Trenutno Nokia N95,Sony Ericsson C902 "James Bond" i Nokia 8310.A imao sam sve&svasta,SE P990i,Nokia E50-1,Nokia 6500 slide,Samsung D900,Nokia 6070,Samsung X510,Sony J70,Ericsson T28s,Nokia 6100,Motorola V3 i V3i,Nokia 5510,2300,3210,7110,1600,6630,7650,3510i,Samsung X100,Motorola V525i,Vodafone 526,Siemens ST55,Samsung S300,Alcatel DB,SE T100,T230 i jos ko zna koje...

Nokia N78

Nervira me sto mu se ona maskica pozadi klima i izgleda kao da ce da otpadne kad kuckam poruke. Tako je od kad sam ga kupila i sad razmisljam da se bacim u potragu za maskicom koja se nece klimati.

Ocekivala sam da ce vise ostajati otisci po telefonu, a oni za 2 sekunde nestanu sami od sebe...
Inace je skroz super. Vrlo je glasan u odnosu na ostale i kamera je super, GPS jos nisam isprobavala.

Inace, nikad mi nece biti jasno zasto ljudi ne zakljucavaju svoje WLANove. Mislim, nije da cu o tome da diskutujem sa komsijama ;-) , ali stvaaaarno.

A, da, zaboravila sam, evo kako izgleda.

nokia-n78-phone.jpg

Poslednja izmena:

Back