baraba
Domaćin
- Poruka
- 3.580
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nokia 6600, koristim ga kao drugi telefon (samo za primanje poruka), ali je pre koristen kao i svaki drugi. Star je 4 godine (za koji dan puni toliko) i jos uvek radi sa originalnom baterijom i sve u svemu nikad nisam zazalio sto sam ga uzeo. Sve sto mi je trebalo imao je.
iPhone 3G, ubija... Definitivno najbolji telefon koji sam imao/imam. Najvise ga koristim za mail i web i radi fenomenalno. Sto se tice zvanja isto radi dobro. Mana je kamera, 2mp, nema reporta za poruke i ne da da se downloaduje neki fajl sa weba... Ostalo je super.
Sto bi ga menjao? Telefon radi ok, prima poruke, a to mi je na njemu najvaznije u ovom trenutku. Bilo bi bacanje para da ga menjam. A to sto je mator... Meni ne smeta, vazno je da radi![]()
Da li neko zna da li sa nokiom 7360 moze MMS da se salje za HR? Ne mogu da posaljem![]()
Zasto??
ne mozes zato sto njihov server ne prima mms-ove sa nasih mreza..
to sam i ja pokusavao da uradi tj da posaljem bratu mms na svajcarski broj i nece i on je pozvao operatere da vidi o cemu se radi i oni mu rekli da ne moze sa brojeva iz inostranstva da se salje mms..tako je za sve mreze..izgleda da postoji neka blokada sto se toga tice
probaj neke druge varijante da mu saljes na mail ili preko nekog messengera![]()
Ne..meni bas treba MMS