Koga voli? Ili ne voli ni jednu?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta je ovo? Neka mj zagonetka?

Nemoćnik koji je predmet vaše dileme dubokoprožimajućelojalnoiposvećeno razmišlja samo o svojoj donjoj glavi, jedino to se može zasigurno ustvrditi. Ove dve ženske glave da l' voli ili ne ko će ga znati.. m*ebački načini i rezoni svega, pa i ljubavi, su stra'ota u kojoj je svašta moguće.

Iz mono ugla ne da ih ne voli, nego se i jednoj i drugoj opasno use*rava u život.. i glu*pačici koja zna (uh, što me sad grize savest što vređam..) i ovoj drugoj što je neznajuća žrtva lažovčine i manipulatora..

Ipak Lizu treba izdvojiti kao ženu prema kojoj nekako ima više obzira. Mučenu Odri samo zasipa mj go*vnima.

Setimo se tab503 mustre (tu*canje udatih ovčica što tumaraju nošene bračnim olujama, i nataknute na tuđe ku*rčeve rešavaju svoje porodične probleme..) i onoga kad mu neko kaže 'ne budi bre, rezervni točak', a ovaj veli da je njemu baš lepo dok udate opslužuje.. Odgovara mu da *ebe pi*čke na smenu sa njihovim muževima.. i šta ćemo sad.. nema smisla prigovarati kad voooli čo'ek tako.

E, ova Liza je ženski tab503.. zna da njen karatelj prazni muda i u nju i u Odri i to joj taman.. Prava jedna rasna multi*ebačica.. ma za poželeti da ti takva širi noge.
Zato i ima bolji tretman.. jbga.. sve po zasluzi i širini uma.
Odri je višak.. odma' se vidi.. monotupavica sa kojom se ne može otvoreno praktikovati ni najobičnije okolo*ebanje, nego se mora muljati i lagati.. ma bre, seksualno neprosvećena smaračica.

A lepo ste pokrili i ostale mogućnosti.. baš sam zadovoljna:
- voli obe ženske
- onu koja ima veće sise
- više voli Odri
- obe mu se sviđaju, razumem čoveka, i meni je ponekad teško da se odlučim
- ovu sto bolje puši i ovu drugu sto ga bolje cedi il je tesnija, al obe garant
- muško srce je veliko, voli obe a žene komplikuju zašto je ovoj rekao a drugoj nije.. žene previse razmišljaju
- gajis osećanja posebna za različite svrhe.. a.. mozda mu jedna za seh a druga za priču
- Lisa ima sise, Odra batake, Lisa lepe oci, Odra je zabavna.............................jednostavnije imati nje dve nego ceo zivot trcati za jednom koja ima i sise i oci i batake i ........................

Etoooooo.. pravi je trenutak da se potsetimo bejzik krstakrilatica: ke*cajte se ljudi raznovrsno.. uživajte u životu.. nemoj da vam se paučina 'vata po pi*zdama i patkama.. ne komplikujte stvari trivijalnostima (ko sa kim.. iza leđa.. ko koga.. u isto vreme) i ono najbitnije: ne ograničavajte sebe na jednu osobu.. samo jebpršavo i neopterećujuće (h/k)arajte kroz život.. to je prava stvar..

Kako ovaj forum mene uvek nekako podigne i osokoli, čudo jedno..

Back