Koga biste uhapsili?

Koga biste pre uhapsili?

• Đeliđa

• Dinkića

• Vučelića

• Vučića

• Miškovića

• Beka

• Navešću u postu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A jel treba tebi da se crta?
Svi smo znali da ce Kosovo da proglasi nezavisnost, i to smo znali od potpisivanja kumanovskog sporazuma davne 1999 godine. Ko jos tad to nije znao, taj je blesav.

I sad se situacija iliti fakticko stanje promenilo, DSS nece biti u vlasti, SRS takodje, a ostalo imas u mom prethodnom postu.:mrgreen:

Ti izgleda ne znas ni da citas................
Ko kaze da to nije bilo poznato??????
NIJE BILO POZNATO da ce se SSP pisati PRE priznanja od strane EU, a traziti da se POTPISE POSLE priznanja.............
To su dve razlicite stvari, i dve razlicite situacije, koje se ne mogu tretirati na isti nacin.
Nauci da citas........

Ovo "bla bla truc" ti je svakako najvece intelektualno dostignuce......I sjajan argument:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

A kakav odgovor ocekujes na nebulozne primere od pola kilometra o nekakvim sobama?:dash:
Kad ti se ne moze dokazati nista nego stalno isto vrtis o nekakvim dopunama, izmenama, jednoj recenici, potvrdama i ostalo, sporazuma koji je vec potpisan???

Nema novih pregovora, sporazum je takav kakav je i to je to.

Eto ti Kostuna, ionako je najavio da ce mu analiza SSP-a biti prioritetno pitanje u narednom periodu, pa diskutuj sa njim o tome do mile volje.
A nas pusti da idemo u EU.:mrgreen:

Ti izgleda ne znas ni da citas................
Ko kaze da to nije bilo poznato??????
NIJE BILO POZNATO da ce se SSP pisati PRE priznanja od strane EU, a traziti da se POTPISE POSLE priznanja.............
To su dve razlicite stvari, i dve razlicite situacije, koje se ne mogu tretirati na isti nacin.
Nauci da citas........

Nauci da pamtis....

JEDINA stvar koja nas je delila od ranijeg potpisa je saradnja sa Hagom, koji je bio deveta rupa na svirali laznog premijera.

Vidis li ti uopste sta si napisala????????

Na jednoj strani je sasvim DOVOLJNO to sto je medjunarodno pravo na nasoj strani, a na drugoj kako treba traziti KRIVINE u istom?????????????
Naravno. Upravo u tom i jeste štos. A što neki od vas niste u stanju da razmišljate tako suptilno, to je vaš problem. Nije ni čudo da ste simpatizeri stranaka koje te finese ne prepoznaju. Vi bi sve k'o "na panju".

Procitas li ti uopste sta pises pre nego kliknes na "posalji odgovor"?

KADA potpises da se SSP, NE ODNOSI na teritoriju Kosova, to onda znaci da potpisnik NIJE Srbija...Jer je Srbija , bar prema USTAVU , drzava sa jasno odredjenim granicama, u koje ulazi i Kosovo.
Takodje u SSP-u kaze, parafraziracu:Da se SSP, odnosi na postovanje TRENUTNOG stanja, koje se sa NASEG stanovista, i NJIHOVOG stanovista BITNO razlikuje samim priznanjem Kosova od strane zemalja EU.
Zasto to onda ne razjasniti?????

Ponovicu ono sto sam vec danas napisao na jednoj temi:
Neko se sutra useli u tvoju spavacu sobu, i proglasi svojom.Sta ces uraditi?
tuziceg ga?Zamisli sud, i pored svih tvojih ugovora o stanu, i pored svih tvojih dokaza o vlasnistvu kaze da je soba njegova.
Sta ces onda?
Sud DONESE PRESUDU po kojoj se tvoja tuzba odbaci kao neosnovana.
Sta ces onda?
Savet stanara raspravlja o vaznim pitanjima(recimo o tome da podrume svih stanara pretvori u nesto drugo, pa i TVOJ podrum).Dodjes na sastanak da branis SVOJU imovinu, a oni ti kazu da ces imati pravo glasa samo ako potpises da i novi vlasnik tvoje spavace sobe ima pravo glasa, jer je VLASNIK spavace sobe
Sta ces onda?
Potpisaces?Ili ces cekati odgovor na zalbu iz viseg suda?IPa od sledeceg, Pa od vrhovnog?
Pa ako ni on ne donese, onda ces cekati priliku, promenu korumpiranog sudije, promenu vlasti, da opet podneses tuzbu za povracaj TVOJE imovine???
Po tvojoj logici , ti bi znaci potpisala, i time se ODMAH odrekla sobe....
dobra ti logika.....Sutra ce se prosiriti na dnevnu sobu, pa na kupatilo, pa.........Dokle?
Stvarno, bla, bla... Poredite "babe i žabe", totalna vam je konfuzija u glavi, uspeli su da vas slude. Srećom, da "vaše" više niko ništa ni neće pitati. 'Aj' ćao.

nemogu sve da citam ali sam procitao osnovno-
a sada
ODMAH DA SI DAO BAN-waishaupta-sadržaj koji na ma koji način ima veze sa okultizmom, misticizmom, ezoterijom, nadrimedicinom, jeresi i sektaštvom

2/3 demokrata zbog-podsticanje svađe,podsticanje ilegalnih aktivnosti ili rasizma, uključujući instrukcije i diskusije o tome i mnogo toga.

dali si svestan da treba po ovim pravilima da banujes 9/10 korisnika

nemogu sve da citam ali sam procitao osnovno-
a sada
ODMAH DA SI DAO BAN-waishaupta-sadržaj koji na ma koji način ima veze sa okultizmom, misticizmom, ezoterijom, nadrimedicinom, jeresi i sektaštvom

2/3 demokrata zbog-podsticanje svađe,podsticanje ilegalnih aktivnosti ili rasizma, uključujući instrukcije i diskusije o tome i mnogo toga.

dali si svestan da treba po ovim pravilima da banujes 9/10 korisnika
A, oprosti, sto to fali WAJSU ?

Naravno. Upravo u tom i jeste štos. A što neki od vas niste u stanju da razmišljate tako suptilno, to je vaš problem. Nije ni čudo da ste simpatizeri stranaka koje te finese ne prepoznaju. Vi bi sve k'o "na panju".

Procitas li ti uopste sta pises pre nego kliknes na "posalji odgovor"?

Stvarno, bla, bla... Poredite "babe i žabe", totalna vam je konfuzija u glavi, uspeli su da vas slude. Srećom, da "vaše" više niko ništa ni neće pitati. 'Aj' ćao.

Te "finese" u kojima se na jednoj strani trudis da se postuje medjunarodno pravo, a na drugoj da ga "zaobidjes" nikada necu razumeti.........I ne daj boze, da neko ko vgodi Srbiju tako nesto i pomisli, a kamoli radi.
A to "bla bla truc" je odgovor na SVA pitanja koja sam postavio u drugom delu, a koja su samo preslikana na nesto sto te se mnogo vise tice, i zanima od Kosova, na tvoju spavacu sobu?
Bas ti je argumentovan odgovor, svaka cast.:dash::dash::dash::dash:

A kakav odgovor ocekujes na nebulozne primere od pola kilometra o nekakvim sobama?:dash:
Kad ti se ne moze dokazati nista nego stalno isto vrtis o nekakvim dopunama, izmenama, jednoj recenici, potvrdama i ostalo, sporazuma koji je vec potpisan???

Nema novih pregovora, sporazum je takav kakav je i to je to.

Eto ti Kostuna, ionako je najavio da ce mu analiza SSP-a biti prioritetno pitanje u narednom periodu, pa diskutuj sa njim o tome do mile volje.
A nas pusti da idemo u EU.:mrgreen:

Slazem se s tobom.Nekome sa tako malo mozga u glavi( jesi li ti prirodno tako reterdiran, ili svakodnevno treniras da bi postigao taj stepen zaostalosti?) je veoma tesko da situaciju iz soba , samo malo "poveca" i da dobije sasvim jasnu sliku problema Kosova.
Obzirom na tvoje odsustvo razumevanja, ja sam ti to morao nacrtati, i sasvim pribliziti,iz razloga sto mislim da bi ti svoju spavacu sobu branio.
E pa, isto to treba da uradi i ozbiljna drzava, sa svojim "sobama"...

Mislim da bi onda trebali sve nas da banuju. Pa svi mi imamo svoje zute minute i minute kada se salimo a da to neko ne moze shvatiti. Evo recimo Eremita i ja se ne slazemo skoru ni u cemu, ali opet mi je jako drag lik. Kao i Branko BL. koji ne bira rijeci, ali nismo zaboga toliko maloumni da ne znamo protumaciti zlu namjeru od sale. Logicno ima jos mnogo mnogo dragih likova sa kojima se ne slazem kao ni oni sa mnom ali znaju da shvate salu.

nego negdje u necijem profilu procitah ... od prilike ovako pise: " Na svaku njihovu prvokaciju klikni onaj crveni znak (uzvicnik) i prijavi moderatoru"
Mislim da je to jako jako nisko.
Nikada nikog nisam prijavio - niti mi pada na pamet tako nesto.

Mislim da bi onda trebali sve nas da banuju. Pa svi mi imamo svoje zute minute i minute kada se salimo a da to neko ne moze shvatiti. Evo recimo Eremita i ja se ne slazemo skoru ni u cemu, ali opet mi je jako drag lik. Kao i Branko BL. koji ne bira rijeci, ali nismo zaboga toliko maloumni da ne znamo protumaciti zlu namjeru od sale. Logicno ima jos mnogo mnogo dragih likova sa kojima se ne slazem kao ni oni sa mnom ali znaju da shvate salu.

nego negdje u necijem profilu procitah ... od prilike ovako pise: " Na svaku njihovu prvokaciju klikni onaj crveni znak (uzvicnik) i prijavi moderatoru"
Mislim da je to jako jako nisko.
Nikada nikog nisam prijavio - niti mi pada na pamet tako nesto.

mene su stalno prijavljivali,mada sam nov nisam znao nista,ja sam posle par provokacija prijavio 2,3 puta jednog ali mene po celom forumu prati ovaj sa taximetrom i naplacuje mi pdv na poruke....nesvidjam mu se pa sve covek obrisa, samo ....sto se ne slazemo

Te "finese" u kojima se na jednoj strani trudis da se postuje medjunarodno pravo, a na drugoj da ga "zaobidjes" nikada necu razumeti.........I
Zato, hvala Bogu, i nisi političar, već samo simpatizer pogrešnih, žao mi je zbog tvoje zablude, ja ti ne mogu pomoći, tvoje je da malo ozbiljnije "mućneš glavom", i najzad shvatiš ko je od političara bolja varijanta za Srbiju, i ko bolje brani srpske interese.

Bas ti je argumentovan odgovor, svaka cast.:dash::dash::dash::dash:
Kakve postavke, takav i odgovor, opet, šta ti mogu, potrudi se više sledeći put.

Back