Šta biste uradili da vam neimar sruši zgradu?

Da vam sruši zgradu i završite na ulici bez krova nad glavom ako ostanete živi? Vratite se sa posla a žena i deca izginuli? Sećate li se baka Coke? ♥️
Autorska tema.

Konkretno u ovom slučaju je divlji građevinac išao sa namerom da ošteti okolne objekte i preuzme placeve!
Nabavio bih pladticni eksploziv i digao mu sve masine u vazduh.kada bi dosao da vidi sta je sa masinama,onda bi mu ubacio,jedno parce eksploziva u kosulu i digao i njega u vazduh.

Ovaj stan sa gajbicama sad ima mnogo bolji pogled. Ja bih naterao "investitora" da zastakli sad ovo od poda do plafona.

1764579867524.png

Lepo čovek u klipu viče, sad ću duzmem pištolj sve da vas pobijem :mafijas:
Moja baba Coka (mama), nije pretila naoružanjem, ali ostade bez istog. Plus prekršajna prijava, zbog toga što je kad su razvaljivali ogradu gađala u pravcu bagera jabukom i na veliku štetu nije uspela da pogodi makar kabinu bagera, da zaustavi bageristu (investitora i izvođača radova) koji razvaljuje našu ogradu.

Moja baba Coka (mama), nije pretila naoružanjem, ali ostade bez istog. Plus prekršajna prijava, zbog toga što je kad su razvaljivali ogradu gađala u pravcu bagera jabukom i na veliku štetu nije uspela da pogodi makar kabinu bagera, da zaustavi bageristu (investitora i izvođača radova) koji razvaljuje našu ogradu.
respekt!

Back