manje_zlo
Veoma poznat
- Poruka
- 12.254
Стрпи се опште... Полако, биће времена...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djelica dinkica labusa canka cedu jovanovica tadica djilasa . toliko za pocetak . za dalje bih malo razmislio![]()

A sad ti meni objasni zasto je Seselj zlocinac????????
Zbog onoga sto je pricao?????
Pa po tome bi svi srpski politicari na celu sa "Hakijom"(koji je uzivao uz pecenog vola sa Karadzicem i Mladicem) bili zlocinci.
Radikali snimaju nov film? A jel će biti pušenja?Тај нећемо, али снимиће се нови... Ко што рекох, треба стрпљења...

retardi su k'o magnet![]()
Radikali su bili zaduzeni za proterivanje manjina iz Vojvodine, pogotovo iz Srema, gde ja zivim. Lepo se predstave da su radikali kada su pretili manjinama. A Seselj je taj pohod zvanicno poceo u Hrtkovcima iz kojih je proterano jako jako puno Hrvata. Znaju i u Bosni kada im tzv. "seseljevci" udju u selo pa pale.
Zasluzeno je u Hagu. O Zlobi sto je bio uhapsen da ne pricam. Jos Mladic i KAradzic i to je to.
Radikali snimaju nov film? A jel će biti pušenja?
Radikali snimaju nov film? A jel će biti pušenja?
[/B]
ja bih miska miskovica uhapsio!
Pre ce biti Mloha i Grobar. Ali cekaj samo kad' ne formiraju vladu da vidis kako moze...

Па мислим, сам тај твој назив за њега је увреда, како те бре није срамота?! Пропагирате ту неку ЕУ, а речник вам је катастрофа свима.
Ево линка за издајство Тадића (једно од)
http://uk.youtube.com/watch?v=Pk3v4R...eature=related
Ma covece, vidis da pokusavam da ti pomognem, da predjes prosek danas![]()