Koga biste uhapsili?

Koga biste pre uhapsili?

• Đeliđa

• Dinkića

• Vučelića

• Vučića

• Miškovića

• Beka

• Navešću u postu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
U pravnoj državi, hapšenju prethodi odredjena procedura. Pa sudski proces. Pre donošenja presude, prethodni postupak (neka me pravnici isprave ako grešim). U poslednje vreme uhapšeni su mnogi predstavnici duvanske, drumske, fudbalske itd. ,,mafije,,. Polako se steže obruč oko belih mantila i advokata, pa i nevaljalih pripadnika policije. Videćemo šta će biti.

Prema tome, Andes, hapšenja sama po sebi, ne znače ama baš ništa.

Što se tiče ponudjenih mogućnosti ankete, ništa zanimljivo. Političari su potrošna roba. Ne treba ih toliko uzimati ozbiljno. Samo ukoliko su dugo na funkciji, onda pooštriti nadzor, takvi su prevejani i okoreli. Nema šanse da odole svim iskušenjima.

Još jedna važna stvar. Ako nekog uhapsiš, pa nema dokaza, pa ga pustiš - plaćaš! Ne bih ja to tako olako...Stoga ću se uzdržati od konkretizacije, a po pitanju tvog predloga, pokrenula bih ozbiljne istrage kod Miškovića, Beka i Vučelića, za početak.

A sad ti meni objasni zasto je Seselj zlocinac????????
Zbog onoga sto je pricao?????
Pa po tome bi svi srpski politicari na celu sa "Hakijom"(koji je uzivao uz pecenog vola sa Karadzicem i Mladicem) bili zlocinci.

Radikali su bili zaduzeni za proterivanje manjina iz Vojvodine, pogotovo iz Srema, gde ja zivim. Lepo se predstave da su radikali kada su pretili manjinama. A Seselj je taj pohod zvanicno poceo u Hrtkovcima iz kojih je proterano jako jako puno Hrvata. Znaju i u Bosni kada im tzv. "seseljevci" udju u selo pa pale.

Zasluzeno je u Hagu. O Zlobi sto je bio uhapsen da ne pricam. Jos Mladic i KAradzic i to je to.

retardi su k'o magnet :worth:

Ako je izraz "retard" ono sto ce me razlikovati od tebe, ja ga odmah sa radoscu prihvatam.
Posebno zbog opsirne argumentacije kojom obrazlazes svoje neslaganje sa tudjim misljenjem.
Sva sreca pa u Srbiji ima mnogo ovakvih "retarda" koji ce vas, ako nastavite dalje ovako da se ponasate, jednog dana obesiti na sred Terazija(po ugledu na Cankove retoricke bisere).

Takodje mi se cini da si ti previse vremena proveo na ovom sajtu, i da ces dobiti minus, jer danas nisi odneo vazelin nekom "zasluznom" demokrati, te ce covek dobiti suljeve.
A zamisli tek kako ce te grditi ako je slucajno u poseti kod njega bio Krkobabic za kutijom vijagre??
Najeb`o si skroz.....

Radikali su bili zaduzeni za proterivanje manjina iz Vojvodine, pogotovo iz Srema, gde ja zivim. Lepo se predstave da su radikali kada su pretili manjinama. A Seselj je taj pohod zvanicno poceo u Hrtkovcima iz kojih je proterano jako jako puno Hrvata. Znaju i u Bosni kada im tzv. "seseljevci" udju u selo pa pale.

Zasluzeno je u Hagu. O Zlobi sto je bio uhapsen da ne pricam. Jos Mladic i KAradzic i to je to.

Aj' sada reci i Lacarak da je iselio?

Ма видим сви сте заборавили на Наташу Кандић, Соњу Бисерко, ону баба Вучо, Соња Лихт, Ђерђ Сорош. Ето ја се сада сетио, па рекох да напоменем. Међутим, на прво месту хапсити Бориса Тадића због издајства државе (кршења Устава више пута), извињења усташким злочинцима, негирању српских жртава, продаје Косова и Метохије зарад ЕУ и има тога још, али бре не мож да стане.

Back