Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim...
extreme_muscle_man.jpg

trucker iz SD..? :lol:

Да и ја изјавим нешто за Дневник! (Манда у Лепа села лепо горе8))

Пример доброг пута је пут од Барајева од села Равни Гај (де га и ја нађе:mrgreen::rolleyes:). Рађен је 1998, као "козметичка поправка", а и сада се држи одлично, 90% пута је као и када је направљено 1998. А ту саобраћај није толико фреквентан колико су возила за..ана - трактори, камиони, аутобуси... Пут је заиста квалитетно урађен.

Што се тиче војске, градили су путеве на све стране по бившој Југи, па и пут кроз Македонију који иде према Грчкој (јужни део). Тај пут није обнављан откад је изграђен, а још увек се добро држи. Деда ми је својевремено радио у Војсци у грађевини, градили су буквално од Вардара до Триглава, и то не само путеве. 90% тих грађевина је и данас у одличном стању. Слажем се са оним што је Кверта рекао - кад треба да се рије, разбија, ваља дрвље - да се упосли и цивилна војска, а не да постављају сценографију у Народном позоришту. Да се челиче мало, бре (да ли треба да нагласим који сам смер у војсци изабрао - под оружјем или цивилно:rolleyes:).
Војска је много лошија него у време брацтва јединцтва, али је и много боља него што је била нпр 2001 или 2002. Војна академија је перфектно одржавана, и дисциплина је на нивоу (кад смо тамо имали тренинге морали смо да имамо пропуснице, капе за пливање, да долазимо на време итд). Базен је савршено чист, загрејан, о клозету да и не говорим! На Копаонику се види да војници који се обучавају имају много бољу опрему него раније, клопа у кантини је много боља а подједнако јефтина... И тако даље...

Да и ја изјавим нешто за Дневник! (Манда у Лепа села лепо горе8))

Пример доброг пута је пут од Барајева од села Равни Гај (де га и ја нађе:mrgreen::rolleyes:). Рађен је 1998, као "козметичка поправка", а и сада се држи одлично, 90% пута је као и када је направљено 1998. А ту саобраћај није толико фреквентан колико су возила за..ана - трактори, камиони, аутобуси... Пут је заиста квалитетно урађен.

Што се тиче војске, градили су путеве на све стране по бившој Југи, па и пут кроз Македонију који иде према Грчкој (јужни део). Тај пут није обнављан откад је изграђен, а још увек се добро држи. Деда ми је својевремено радио у Војсци у грађевини, градили су буквално од Вардара до Триглава, и то не само путеве. 90% тих грађевина је и данас у одличном стању. Слажем се са оним што је Кверта рекао - кад треба да се рије, разбија, ваља дрвље - да се упосли и цивилна војска, а не да ко пич..ице чисте говна баба и деда по болницама, или да постављају сценографију у Народном позоришту. Да се челиче мало, бре (да ли треба да нагласим који сам смер у војсци изабрао - под оружјем или цивилно:rolleyes:).
Војска је много лошија него у време брацтва јединцтва, али је и много боља него што је била нпр 2001 или 2002. Војна академија је перфектно одржавана, и дисциплина је на нивоу (кад смо тамо имали тренинге морали смо да имамо пропуснице, капе за пливање, да долазимо на време итд). Базен је савршено чист, загрејан, о клозету да и не говорим! На Копаонику се види да војници који се обучавају имају много бољу опрему него раније, клопа у кантини је много боља а подједнако јефтина... И тако даље...
\

nema to sve veze, bitno da se ne zaboravi da su demokrate unistile vojsku :lol:.

dobro, mozda ce dobiti nekom drugom prilikom neki drugi put ovde. bar imamo puno puteva kandidata za opravku

Kako li si uspeo

odvijam glave motora na FL10... zadnji put su ti srafovi dirani 1988 godine, kad je ceo motor sklopljen, pa ti vidi. u originalu zavijeni na 58kg, a posto smo mi srbende klasicne - uzeli smo nas dvoje lepo kovachke gedore sa mrtvim zglobom i jednu cevuljagu od metar ipo, debelozidnu. puche unior k'o da je od stakla :twisted:

dobro je da se nismo poubijali kad je prozvizdao mrtvi zglob pored nas

Слажем се са оним што је Кверта рекао - кад треба да се рије, разбија, ваља дрвље - да се упосли и цивилна војска, а не да постављају сценографију у Народном позоришту....

To je neko drugi rekao , ali se ja u nacelu slazem ... postoji veeeeliki broj opstedrustveno korisnijih poslova koje bi mogla da obavlja civ. vojska ...

Pa brate jos uvek sam aktivan.
Mislim da sam svoju robiju u us steel-u odsluzio, sada to radi moj vozac.
Ja hvatam samo neke vangabarite, duge ture, itd.
Kamiondzija sam ja full-time, nemam taj luksuz da samo ponekad evociram uspomene itd.
Popravke su sastavni deo ovog posla, moram da radim i to.
Ok, kamion je kod majstora, mozda jednog od najboljih u Srbiji za Volvo kamione ali ipak idem da skidam poklopce glava motora, skidam izduvnu granu, lonce za vodu...
Kradem njegovo znanje, interesuje me to, a i potrebno mi je. Ja sve mogu da rasturim, nije problem - ali ko posle sve to da sklopi?!?!:lol:
Tu je zeka ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back