trucker_sd
Iskusan
- Poruka
- 6.672
prijatelji, ima li neko od vas kovachku gedoru 28?
ja slomio moju...
ja slomio moju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prijatelji, ima li neko od vas kovachku gedoru 28?
ja slomio moju...

:rolleyes
. Рађен је 1998, као "козметичка поправка", а и сада се држи одлично, 90% пута је као и када је направљено 1998. А ту саобраћај није толико фреквентан колико су возила за..ана - трактори, камиони, аутобуси... Пут је заиста квалитетно урађен.
.\Да и ја изјавим нешто за Дневник! (Манда у Лепа села лепо горе8))
Пример доброг пута је пут од Барајева од села Равни Гај (де га и ја нађе:rolleyes
. Рађен је 1998, као "козметичка поправка", а и сада се држи одлично, 90% пута је као и када је направљено 1998. А ту саобраћај није толико фреквентан колико су возила за..ана - трактори, камиони, аутобуси... Пут је заиста квалитетно урађен.
Што се тиче војске, градили су путеве на све стране по бившој Југи, па и пут кроз Македонију који иде према Грчкој (јужни део). Тај пут није обнављан откад је изграђен, а још увек се добро држи. Деда ми је својевремено радио у Војсци у грађевини, градили су буквално од Вардара до Триглава, и то не само путеве. 90% тих грађевина је и данас у одличном стању. Слажем се са оним што је Кверта рекао - кад треба да се рије, разбија, ваља дрвље - да се упосли и цивилна војска, а не да ко пич..ице чисте говна баба и деда по болницама, или да постављају сценографију у Народном позоришту. Да се челиче мало, бре (да ли треба да нагласим који сам смер у војсци изабрао - под оружјем или цивилно:rolleyes.
Војска је много лошија него у време брацтва јединцтва, али је и много боља него што је била нпр 2001 или 2002. Војна академија је перфектно одржавана, и дисциплина је на нивоу (кад смо тамо имали тренинге морали смо да имамо пропуснице, капе за пливање, да долазимо на време итд). Базен је савршено чист, загрејан, о клозету да и не говорим! На Копаонику се види да војници који се обучавају имају много бољу опрему него раније, клопа у кантини је много боља а подједнако јефтина... И тако даље...
.Kako li si uspeo

Слажем се са оним што је Кверта рекао - кад треба да се рије, разбија, ваља дрвље - да се упосли и цивилна војска, а не да постављају сценографију у Народном позоришту....
GSi-ja sa gumama 225 napred po gradu
tako da sam probao onako...malo...
- čisto da naučim da cenim servo...Sedite vi u Nivu bez serva da vas vidim.Macho momci![]()
takodje...
OFF: imamo hidro podizace DLOA
pitah oca.

Još da joj usisam stan, operem sudove, prostrem veš i za kraj kleknem onako samoponizno da me izbičuje...![]()