Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
Aj postedite nas malo politike, bar na Automobilizmu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Војска је требало да ради пројекат и грубе радове који обухватају око 80% посла, а то је пробијање деоница, равнање, насипање и развлачење инсталација итд... опрема можда јесте застарела, али би одрадила тражени посао и не само што би одрадила него би била и знатно повољнија...
Dobro, o putevima može, političare preskočite.

Problem je - što svi vi rođeni pre 1982, tj. vi koji pamtite od 1990 na ovamo - znate baš kao što i ja znam - da nam se od tada politika indirektno uvukla u svaku poru života... Da nije bilo previše politike, sad bi većina nas vozila normalan automobil, a ne krševe i putevi bi bili evropski a ne takvi da klinci ginu svaki dan... Sad...neko to želi da prizna, neko ne (javno)...
Dublja je to priča, ali drugom prilikom i na drugom mestu, da ne bi trpeo poniženje da mi se brišu postovi...
(a o čemu se priča u kafani ako ne o kurvama i politici...?)
jel ti tuga?koliko si ga ganj'o?

au bre !
sto je prodajes?
Ala bi uživao ... a zašto da brišem? Ako ti se ne sviđa sopstvena poruka briši je sam, samo sad ne vredi kad sam te citirao.Pre nego sto se obrise :
Ja bi imao svoje licno Groblje Automobila - Oldtajmera
( na svom ostrvu - naravno)
Sta sad bi? Nemoj bre, nadji bolji posao, tako nesto. Vozi ispod 3000 obrtaja, manje trosi.Prodajem Imprezu, stoji u oglasima na Krsti.
Ako znate nekog zainteresovanog...
Nema.Jel ima ugradjen plin?
![]()