Ko vara više, žene ili muškarci?

Zasto mislis da im je lakse? Ako ima i malo dostojanstva nece spavati sa svakim ko se ponudi, takodje ona kad to radi je posocijalnim normama k -va , i zamisli to se razglasi, a muskarci pricaju i tako. Svaka iole normalna pazi skim spava.
A i dalje vecina zena ne spava da bi soavala, vec mora nesto emocionalno da oseti, ne razmisljaju one toliko sa onim izmedju nogu ko mi.
Наравно да им је лакше јер им мушкарци прилазе, док нама не прилазе жене. То да ли ће с неким спавати зависи од ње, тј. од њеног достојанства, а не од других или од околности, она може да бира, значи у позицији је и да прихвати.

zene...evo po forumu samo zene otvaraju teme da bi presle na bolju chunu..

I ceniš baš će na krstarici naći to što traže..

Nego popih ja grdne zamerke i kritike zbog vas multi *ebača. Čita me društvo sa bivšeg foruma i kažu mnogo se ja ovde *určim..
Pričam sama sa sobom i deluje da hoću da zatvorim svaku temu.
Kako bre, da zatvorim?
Pa vaša varijabilnost u postupcima u simbiozi sa beskonačnim opusom izgovora za svakojake opačine je bunar bez dna.. crna rupa. Ne može se to tek tako zatvoriti.. pogotovo što ste ovde ubedljiva većina.

Ok, bilo je i opravdanih prigovora.. ćutim i trpim ja tako to ribanje, a u glavi mi kako bih (d'umem, ko što n'umem) nacrtala situaciju..

Bila bi to jedna obična crno-bela karikaturica. Povelika vrata.. sa jedne strane vi avanturisti ovdašnji (nešto sam ultra blaga večeras) a sa druge strane ja.

Vas bih naškrabala samo kao snop od mnogo pari ručica koje pritiskaju vrata sa unutrašnje strane da ih zatvore.
A ja u hodniku ispred, i ja guram, hoću unutra. Vi ste brojniji i jači, nemam šansi.. zato sam zaglavila svoju nogicu u vrata, onako jedan korak preko praga i upinjem ramenom.

Iznad moje glave na vratima piše ПРЕВАРА

E, to je ono što ja radim ovde.. Mnogo sam bre glupa..

Ček, ček, pa neeee.. kako ono beše reče.. pišem samo kako sam glupa a u stvari mislim da sam super pametna. Malo sutra. 🙃

Наравно да им је лакше јер им мушкарци прилазе, док нама не прилазе жене. То да ли ће с неким спавати зависи од ње, тј. од њеног достојанства, а не од других или од околности, она може да бира, значи у позицији је и да прихвати.
Odkud ti to da zene ne prilaze? Ili da ne pokazuju da su zainteresovane? Sta zene se ne zaljubljuju? One su jednostavno manje povrane (ne sve) sto se tice divje predatorske energije, ali imaju i one svoje nacine da te zavedu. Jes da je obicno suptilnije, al nije ni zanimljivo ako je direktno, dok ti samo treba da budes svoj i ona ce pasti. Ne moras da mislis na nista osm osnovne higijene.
I sta im prilazi? 10/10 muskarci, san snova, il kojekavi bolesnici i napaljenici, manijaci ludaci, potencijalni silovatelji, pedofili itd. Ja gotovo da ne znam zenu da nije imala traumaticna iskustva.
Nema to veze sa dostojanstvom, kulturne norme, nacin avaspitanja i razmisljanja kao i hormonske razlike nas prave razlicitima sa razlicitim vrednostima.
I ako ti nesto znaci ja sam brdo zena odbijao i za seks i za vezu, i za kafu i za you name it. Zena ima u proseku vise, vise mi njima trebamo nego one nama, mi im pravimo decu. To sto testosteron manijaci povrano razmisljaju nije to to, kao prvo zene manje varaju, manje imaju seksualnih partnera, po svim statistikama, vise su za ozbiljni vezu, za nekog ko moze da im pruzi sigurnost i sausecanje. Muskarci su mnogo probirljiviii zaprabo kad se radi o onoj pravoj.
Da ima ona ž soava sa kim hoce, a muskarac obicno ozeni onu koju hoce.
Ja mislim da se zene ispucaju dok su mlade i posle rraze ozbiljno, dok muskarac nikad ne odraste. Dakle nije njima nista lakse, a sro su starije to im je teze, pogotovo ako imaju dete iz prethodnog braka veze.
Dakle nije problem u njima, nemoj im prilaziti, radi na sebi, indirektno daj signale bices tajanstven, nedostupan i privlacan.
To ke naravno ono prvo, posle gledas da se zblizis, sta ce devojci koja te boli bilo ko osim tebe, ne da ga ne vidi, ne postoji.

A zašto bi bilo bitno tko vise vara ? Po meni preljub nije varanje ako se nije zapostavila obitelj. Sex sa drugom osobom neka je i prirodna pojava svakoga čovjeka / žene . Nama svim ljudima je to upisano u genima i to će biti tako zauvjek . Sve dok funkcioniraju obadvije struje kako treba nema potrebe za ljubomoru ili slicno . Ima jedna stara poslovica ( sto si vidio pravi se da nisi vidio , sto si čuo pravi se da nisi čuo i bit će tada mir )

Nego popih ja grdne zamerke i kritike zbog vas multi *ebača. Čita me društvo sa bivšeg foruma i kažu mnogo se ja ovde *určim..
Kako bre, da zatvorim?
Pa vaša varijabilnost u postupcima u simbiozi sa beskonačnim opusom izgovora za svakojake opačine je bunar bez dna.. crna rupa. Ne može se to tek tako zatvoriti.. pogotovo što ste ovde ubedljiva većina.

Ok, bilo je i opravdanih prigovora.. ćutim i trpim ja tako to ribanje, a u glavi mi kako bih (d'umem, ko što n'umem) nacrtala situaciju..

Bila bi to jedna obična crno-bela karikaturica. Povelika vrata.. sa jedne strane vi avanturisti ovdašnji (nešto sam ultra blaga večeras) a sa druge strane ja.

Vas bih naškrabala samo kao snop od mnogo pari ručica koje pritiskaju vrata sa unutrašnje strane da ih zatvore.
A ja u hodniku ispred, i ja guram, hoću unutra. Vi ste brojniji i jači, nemam šansi.. zato sam zaglavila svoju nogicu u vrata, onako jedan korak preko praga i upinjem ramenom.

Ček, ček, pa neeee.. kako ono beše reče.. pišem samo kako sam glupa a u stvari mislim da sam super pametna. Malo sutra. 🙃

jel ovo neka haiku poezija..

pa šta onda prodireš kod njih?
Odgovoriću.. kad mi forum omogući..

A zašto bi bilo bitno tko vise vara ? Po meni preljub nije varanje ako se nije zapostavila obitelj. Sex sa drugom osobom neka je i prirodna pojava svakoga čovjeka / žene . Nama svim ljudima je to upisano u genima i to će biti tako zauvjek . Sve dok funkcioniraju obadvije struje kako treba nema potrebe za ljubomoru ili slicno . Ima jedna stara poslovica ( sto si vidio pravi se da nisi vidio , sto si čuo pravi se da nisi čuo i bit će tada mir )
... jezusmarija.. ahahaha.. pa ovo mi je sad baš onako.. lepo leglo..
E, tebi bih rado napisala par "sitnica" i bez ovih forumskih sredstava, al' ne smem.. zabranila mi komisija koja ovde nadgleda sve moje dramske uzlete..

jel ovo neka haiku poezija..
Ne bih znala.. nEsam školUvala..

Odkud ti to da zene ne prilaze? Ili da ne pokazuju da su zainteresovane?
Лепо, знам по искуству, мени никад нису жене прилазиле нити показивале интересовање, а тај проблем имају и многи други мушкарци па су приморани да они прилазе, да се брукају, трпе увреде и испадају бу*але.

I sta im prilazi? 10/10 muskarci, san snova, il kojekavi bolesnici i napaljenici, manijaci ludaci, potencijalni silovatelji, pedofili itd. Ja gotovo da ne znam zenu da nije imala traumaticna iskustva.
Управо тако завршавају мушкарци који прилазе, док жене уопште не прилазе. Они су једино глупи што су прилазили.

Не стоји ти теорија, пошто углавном мушкарци прилазе женама, оне имају неупоредиво више шанси, што значи да више варају.

Kako bre, da zatvorim?

Baš čitljiv post iako je dug :aha:

Gde si naučila ovako da pišeš [i da razmišljaš] 🦄 ?

Лепо, знам по искуству, мени никад нису жене прилазиле нити показивале интересовање, а тај проблем имају и многи други мушкарци па су приморани да они прилазе, да се брукају, трпе увреде и испадају бу*але.

Управо тако завршавају мушкарци који прилазе, док жене уопште не прилазе. Они су једино глупи што су прилазили.

Не стоји ти теорија, пошто углавном мушкарци прилазе женама, оне имају неупоредиво више шанси, што значи да више варају.
Zavalio si se u taj mindset i sad ti je tesko izaci iz toga, imam ja takvog druga.
Nije to bas tako, drzi do sebe i pojavice se vrlo lako neko tebe vredan. Kakve su ti misli takav ti je zivot. Secas se skole i popularnoh likova? Devojke im nisu prilazile? U moje vreme cimale, slale sms poruke, zvale kuci javi se mama prekonu, pisma u sanduce, namigivale u skoli, slale mece itd? Gde su sve te zene nestale?
A secas se onih nikakvih devojaka koje su svi aprdali i niko nije hteo ni da pogleda osim da ismeva.
Ne podrzavam ponizavanje bilo koga, samo sad ti mene u edjujes? Zene su razmazene zive ko kraljice, biraju eci peci pec?
Pa nije bas tako, obicno sto im manje paznje pridajes to vise trce za tobom :) eto savet. Sve i da si prosecnog izgleda, ne previse harizmatican, ostvaren i pricljiv.
Misteriozno je uvek zanimljivo.
I zene kukakju kako im niko ne prilazi, a i ima 100 razloga zasto je lakse biti muskarac. Ne znam, samo zelim pomoci

Back