Ko vara više, žene ili muškarci?

Može da priča ili ćuti ko šta hoće, ali muškarci kada varaju su svesni realnosti, žene nisu, ako nekoga više ne voli, samo je pitanje tehnike kada će pobeći od njega, a u medjuvremenu se oseća slobodnom. Kada imaju decu žene su malo odgovornije dok deca zavise od njih i čak to prihvataju kao svoja ograničenja, ali čim deca napune dovoljno godina da može da ih čuva komšinica, otac ili baba i deda, više nemaju kočnice.
Najveći neprijatelj žena je zvanično i javno označeno Hrišćanstvo, jer deluje na njihovo osećanje slobode "nepravednim sredstvima" kao što je moral (hrišćanski) zato i prednjače u podrivanju religije.

Dobro, ajd'.. nek' su i svesni realnosti.. ali to bi onda baš trebalo da bude razlog više da postupe kao muškarci.. a ne kao.. namerno neću napisati jer većina vas ovde vara. Nisam od jutros raspoložena za ujedanje.

Znači svesni su realnosti koja nije sjajna.. pa zašto onda varaju.. neće im pobeći to *ebanje i ako urade pravu stvar (završi prethodnu priču pa *ebi te druge ko dragstor, ko ti brani)
Meni varanje nikad i nije bilo u bilo kakvoj vezi sa seksom već sa tim ko je kakav čovek.

Evo neka sam recimo ja u pitanju.. ne značim mu više, poželeo je drugu, pa normalno da će sa njom hteti seks.. Ne ljutim se, nisam ljubomorna, misli da je ta neka nova bolja od mene.. pa šta sad.. na silu da ga vežem za sebe.. ne ide to tako..

Biću s*ebana tom činjenicom, naravno, raspada mi se ljubav, moje emotivne zidine se ruše.. ali to ću prihvatiti.. Ono što će me razvaliti je da nema *uda da mi kaže i ode ko čovek. Ma ne moraš mi ni reći da si odlepio za tamo nekom, samo ljudski raskini.

Nemoj me *rkati lažima, filovati muljanjem, ne žderi sebično moju energiju, moj život, moje vreme.. poštedi me toga kad te već više ne zanimam.

Tu se vidi ko je kakav ljudski materijal.. *ebeš *ebanje.. skroz sporedna stvar.
To ti je a propo 'varaju a svesni su realnosti'.. čega i koliko su zaista svesni? Kakvi su ljudi ako tako postupaju a nemaju sporazum sa partnerkom o *ebanju sa svakim na koga im se digne?

Iiiiiiii... da može išlo bi italik:
"žene nisu, ako nekoga više ne voli, samo je pitanje tehnike kada će pobeći od njega, a u medjuvremenu se oseća slobodnom"

Ovo mi nije najjasnije.. čim teza krene sa tim da ga žena više ne voli izlazak iz veze i da li će se i kad osetiti slobodnom.. ne znam, ne znam šta tu da procenjujem i vrednujem.. U principu ja sam vrlo jednostavna.. može sve dok god je neko zna kad je pravi trenutak da raskine.. a nije neka mudrost to znati.

Dalje ne bih da čačkam, nevezano ko je u pitanju.. deca i majčinstvo su mi svetinja.. uvek gledam da tu nikako i nikoga ne diram, osuđujem..

A hrišćanstvo.. moral.. podrivanje religije.. sve to meni ove sekunde deluje kao neki drugi, tuđi univerzum..
Jesam pročitala, čak dva puta, samo sam razvukla osmeh kao jedino oružje protiv te strašne komplikovanosti.. i obema rukama zagrlila šolju sa kafom.. Neće mozak da sarađuje, mnogo mu ovo kompleksno za subotu jutro.. 💕

Nemoj, molim te, meni je jako bitno sta ljudi misle o meni.

Добро, ево, од овог тренутка те више не узимам у уста..

Sta ti je ovde tacno tesko svarljivo?

Само оно што сам цитирала, свако слово. Мучно, тугальиво и мени тешко сварльиво. Могла бих и да елаборирам, али небитно, ионако те не занима..

Što si nervozna? 🤔

Pa ja bar obavezno napišem kad sam nervozna, kad sam došla da se istresem, najavim kad ću da kinjim i maltretiram.. lepo otkucam: "evo stiže grozna žena.."

Za post pre tog rekoh da sam raščupana mačketina koja je došla da drobi da bi smirila živce..
Ovo posle ne.. ironična da, ali nervozna ne.. samo realna.
Možda je dobra ideja da pišem isključivo kad su mi dostupni alati i smajliji.. evo i sad nisu..

Pitaće je starost zašto u mladosti nije varala 😁

Ma nek' pita, imaću tako dobar odgovor.. pa će se starost toliko iznenaditi i u sekundi trajno zalediti od šoka. I onda ću živeti 114 godina.
Dovoljno vremena da se nauživam sva natopljena superiornošću što ne poklekoh pred izazovima laganja, foliranja, muljanja, nepoštovanja, nipodaštavanja partnera i nezajažljivog random *ebanja njemu iza leđa..:D

Ček bre da uopšte doživim starost.. nema ništa od toga..

Poslednja izmena:
Ja mislim da suviše komplikuju oko običnog i nadasve prijatnog trljanja genitalija. 😊

Nisi pratio na času, trljanje genitalija nije kamen spoticanja..
Trljaj brate kad ti je prijatno.. samo ove druge radnje okolo na vreme i muški odradi..
Ne čitaj dalje jer.. komplikovano je.. 😉

Mada baš sinoć razmišljah da li bi mi bilo bolje da (iz ove moje glave i iskustva gledano) osrednje uživam kao većina sa eto.. mnogim jedinkama iz svog okruženja, to mene nedovoljno zadovoljava..

Ili da bude zemljotres fuzija tela i pogotovo lom u glavi.. ali po mojim kriterijumima gde se ulaže hardkor trud i vreme, ali zato su plodovi kakvih nemam ni u tragovima kod ovih instant varijanti..

Verovatno je neko prokletstvo u pitanju.. multi*ebačima je to multi*ebanje maksimum, ne znaju i ne treba im bolje to je njima kao meni ovo za šta nije lako naći pravu osobu.. svako ima nešto što mu je najbolje tj. najorgazmičnije..

Varaju podjednako valjda. Sporadično - neki primerci oba pola, a neki primerci se zalaufali da povećaju procentualnost .
Varali su oduvek i varace. Ništa neće resiti neka diskusija oko toga na nekom forumu. I ne treba.
Nisi pratio na času, trljanje genitalija nije kamen spoticanja..
Trljaj brate kad ti je prijatno.. samo ove druge radnje okolo na vreme i muški odradi..
Ne čitaj dalje jer.. komplikovano je.. 😉

Mada baš sinoć razmišljah da li bi mi bilo bolje da (iz ove moje glave i iskustva gledano) osrednje uživam kao većina sa eto.. mnogim jedinkama iz svog okruženja, to mene nedovoljno zadovoljava..

Ili da bude zemljotres fuzija tela i pogotovo lom u glavi.. ali po mojim kriterijumima gde se ulaže hardkor trud i vreme, ali zato su plodovi kakvih nemam ni u tragovima kod ovih instant varijanti..

Verovatno je neko prokletstvo u pitanju.. multi*ebačima je to multi*ebanje maksimum, ne znaju i ne treba im bolje to je njima kao meni ovo za šta nije lako naći pravu osobu.. svako ima nešto što mu je najbolje tj. najorgazmičnije..
Ma ok. Ti radi kako ti misliš da treba. Niko te ne tera ni na šta.

Varali su oduvek i varace. Ništa neće resiti neka diskusija oko toga na nekom forumu. I ne treba.

Ma ok. Ti radi kako ti misliš da treba. Niko te ne tera ni na šta.
Jao breee.. kakav si ti trovač.. sad ide nedostupan smajli onaj sa kikicama i konjskim zubima.
A mi baš hoćemo ovde na forumu da iz korena izmenimo ljudsku vrstu i sve viševekovne obrasce ponašanja..

Ajd' mi reci da ne kontaš da je glavna neuralgična tačka ono varaju SVI.. Naravno uvek tu provejavaju pahuljice svesnog nipodaštavanja partnera (temelj varanja) ali ovde je to normala pa ono.. ja bar gledam na to kao na eto, jadnu realnost, ali realnost koju prihvatam.. jbga izdiktirali ste je.. u većini ste..

Jao breee.. kakav si ti trovač.. sad ide nedostupan smajli onaj sa kikicama i konjskim zubima.
A mi baš hoćemo ovde na forumu da iz korena izmenimo ljudsku vrstu i sve viševekovne obrasce ponašanja..

Ajd' mi reci da ne kontaš da je glavna neuralgična tačka ono varaju SVI.. Naravno uvek tu provejavaju pahuljice svesnog nipodaštavanja partnera (temelj varanja) ali ovde je to normala pa ono.. ja bar gledam na to kao na eto, jadnu realnost, ali realnost koju prihvatam.. jbga izdiktirali ste je.. u većini ste..
Jbt, koji je tebi ku...? Očigledno nikakav. :kafa:

Ma šta kažeš? Varamo svi?
E, jbga meni nikako da se ukaže prilika.. i evo tako ceo život.. valjda je to sudbina nas ružnih i glupih..

I evo poštovani auditorijume još jednog glasa za "varaju svi bez razlike"
Dobro kad ti tako kažeš..
A ovo iznad su vrv tvoji ralozi, tvoja prevarantska biografija.. sve bolji od boljeg.. a ne zna se koji je gluplji.. tako uglavnom i izgledaju ti *ebački cv-jevi..

Kad pročitam ovako nešto pitam se gde je autor ovih nepatvorenih "mudrosti" rastao, kakvi su mu roditelji, prijatelji.. koje je to okruženje, koji profil ljudi kad su svi na taj kalup.. možda neko pleme sa specifičnim tim nekim *ebačkim običajima.. ko će ga znati..

U slučaju da nisi pažljivo pročitao uvodni post.. pitanje se odnosi na *ebanje sa strane a u vezi si ili braku..

Evo, ja sam čista..

Nikad mi nisu išli od ruke to laganje i muljanje, prosto dok sam u vezi ne *ebem se unaokolo. I zamisli (mada verujem da ipak ne možeš) to mi nije nikakvo specijalno životno dostignuće..

Uuuu.. iako ne deluje tako na prvi pogled, meni najteže svarljiv post od svih na temi.. možda zato što nemam ovakav egzemplar u rl. Daj bože da tako i ostane..

poli MrNapokon i raznovrsni a bre Milun zvani bubica kod mene još više pozitivno avanzovaše..

Ma samo ti ne umaraj mozak.. vi'š kako ima lepih običnih stvari za baviti se njima..

Ne. I ne.

Ma naravno, svi.. tako ili nikako.. i šta je varanje.. pa sitnica najobičnija.. osim kad partner i familija provale.. ali i to nije strašno jer prevara se prevarom izbija.. i šta se onda desi.. pa svi zadovoljni, šta bi drugo..

Blago tvojoj ženi.. srećnica.. nadam ste da je ista kao i ti.. jedino tako ovo tvoje ima smisla..

Ne.
Nema ruznih osoba po mojem mišljenju

Добро, ево, од овог тренутка те више не узимам у уста..

Само оно што сам цитирала, свако слово. Мучно, тугальиво и мени тешко сварльиво. Могла бих и да елаборирам, али небитно, ионако те не занима..

Ali, ja zaista ne zivim od toga sto drugi ljudi misle o meni. Tesko ti je svarljivo da zauzete zene, sa decom i bez dece varaju svoje partnere? Pa, tesko je svarljivo i meni, ali sa 21 godinom, npr. izuzetno me je bolelo uvo, svaka od njih je znala da je zauzeta, a kod mene je sve dobrovoljno.

Licno sam bio slobodan i uzimao sam od zivota samo one lepe strane, a to je u tom trenutku bio seks koji me je zanimao. Sve ostalo ruzno neka ostave za partnere. Ovo zaista zvuci odvratno, verovatno i jeste, ali i dalje nemam nikakav osecaj los zbog ovoga.

Back