Uuu đavolice!mislis kad shvati da ovaj njen krese sa stranenece ako nije taj tip osobe .. nikad se ne bih pokajala jer nisam varala pa cak i da je on mene..ALI bila sam sa zauzetima
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uuu đavolice!mislis kad shvati da ovaj njen krese sa stranenece ako nije taj tip osobe .. nikad se ne bih pokajala jer nisam varala pa cak i da je on mene..ALI bila sam sa zauzetima
![]()
rekla sam ti da ne varam! ali da si se javio pre koju godinujUuu đavolice!Oćeš da bludničimo i nemorališemo?
![]()
Ja cu preuzeti odgovornost i karmu, sta god vec... Ti se samo opustirekla sam ti da ne varam!
pa ljudi uvek vole da okrive nekog treceg jer znas, nije on kriv jer me vara nego neka tamo jer ga je zavelaNemoj, molim te, meni je jako bitno sta ljudi misle o meni.
Sta ti je ovde tacno tesko svarljivo?
Ja mislim da suviše komplikuju oko običnog i nadasve prijatnog trljanja genitalija.pa ljudi uvek vole da okrive nekog treceg jer znas, nije on kriv jer me vara nego neka tamo jer ga je zavela![]()
Može da priča ili ćuti ko šta hoće, ali muškarci kada varaju su svesni realnosti, žene nisu, ako nekoga više ne voli, samo je pitanje tehnike kada će pobeći od njega, a u medjuvremenu se oseća slobodnom. Kada imaju decu žene su malo odgovornije dok deca zavise od njih i čak to prihvataju kao svoja ograničenja, ali čim deca napune dovoljno godina da može da ih čuva komšinica, otac ili baba i deda, više nemaju kočnice.
Najveći neprijatelj žena je zvanično i javno označeno Hrišćanstvo, jer deluje na njihovo osećanje slobode "nepravednim sredstvima" kao što je moral (hrišćanski) zato i prednjače u podrivanju religije.
Nemoj, molim te, meni je jako bitno sta ljudi misle o meni.
Sta ti je ovde tacno tesko svarljivo?
Što si nervozna?![]()
Pitaće je starost zašto u mladosti nije varala![]()
Ja mislim da suviše komplikuju oko običnog i nadasve prijatnog trljanja genitalija.![]()
Varali su oduvek i varace. Ništa neće resiti neka diskusija oko toga na nekom forumu. I ne treba.Varaju podjednako valjda. Sporadično - neki primerci oba pola, a neki primerci se zalaufali da povećaju procentualnost .
Ma ok. Ti radi kako ti misliš da treba. Niko te ne tera ni na šta.Nisi pratio na času, trljanje genitalija nije kamen spoticanja..
Trljaj brate kad ti je prijatno.. samo ove druge radnje okolo na vreme i muški odradi..
Ne čitaj dalje jer.. komplikovano je..
Mada baš sinoć razmišljah da li bi mi bilo bolje da (iz ove moje glave i iskustva gledano) osrednje uživam kao većina sa eto.. mnogim jedinkama iz svog okruženja, to mene nedovoljno zadovoljava..
Ili da bude zemljotres fuzija tela i pogotovo lom u glavi.. ali po mojim kriterijumima gde se ulaže hardkor trud i vreme, ali zato su plodovi kakvih nemam ni u tragovima kod ovih instant varijanti..
Verovatno je neko prokletstvo u pitanju.. multi*ebačima je to multi*ebanje maksimum, ne znaju i ne treba im bolje to je njima kao meni ovo za šta nije lako naći pravu osobu.. svako ima nešto što mu je najbolje tj. najorgazmičnije..
Nije. Pa lepo i kulturno je obavestio o svom naumu..Jel varanje ako joj kaze e odoh da se vidim s nekom devojkom?
Jao breee.. kakav si ti trovač.. sad ide nedostupan smajli onaj sa kikicama i konjskim zubima.Varali su oduvek i varace. Ništa neće resiti neka diskusija oko toga na nekom forumu. I ne treba.
Ma ok. Ti radi kako ti misliš da treba. Niko te ne tera ni na šta.
Jbt, koji je tebi ku...? Očigledno nikakav.Jao breee.. kakav si ti trovač.. sad ide nedostupan smajli onaj sa kikicama i konjskim zubima.
A mi baš hoćemo ovde na forumu da iz korena izmenimo ljudsku vrstu i sve viševekovne obrasce ponašanja..
Ajd' mi reci da ne kontaš da je glavna neuralgična tačka ono varaju SVI.. Naravno uvek tu provejavaju pahuljice svesnog nipodaštavanja partnera (temelj varanja) ali ovde je to normala pa ono.. ja bar gledam na to kao na eto, jadnu realnost, ali realnost koju prihvatam.. jbga izdiktirali ste je.. u većini ste..
fuj.Eo ortaku iz kg neka stoperka popusila posle 10min voznje,jos par je povezao neki dan kaze svaka oce koi im je rac
stoperka?Ne deluje da je rava trazila bi mu kes
Očigledno. I to si propustio.. a bilo je, evo ukratko: ružna, glupa, pa još i jezičara.. blago ku**u koji mene zaobiđe..Jbt, koji je tebi ku...? Očigledno nikakav.![]()
Nema ruznih osoba po mojem mišljenjuMa šta kažeš? Varamo svi?
E, jbga meni nikako da se ukaže prilika.. i evo tako ceo život.. valjda je to sudbina nas ružnih i glupih..
I evo poštovani auditorijume još jednog glasa za "varaju svi bez razlike"
Dobro kad ti tako kažeš..
A ovo iznad su vrv tvoji ralozi, tvoja prevarantska biografija.. sve bolji od boljeg.. a ne zna se koji je gluplji.. tako uglavnom i izgledaju ti *ebački cv-jevi..
Kad pročitam ovako nešto pitam se gde je autor ovih nepatvorenih "mudrosti" rastao, kakvi su mu roditelji, prijatelji.. koje je to okruženje, koji profil ljudi kad su svi na taj kalup.. možda neko pleme sa specifičnim tim nekim *ebačkim običajima.. ko će ga znati..
U slučaju da nisi pažljivo pročitao uvodni post.. pitanje se odnosi na *ebanje sa strane a u vezi si ili braku..
Evo, ja sam čista..
Nikad mi nisu išli od ruke to laganje i muljanje, prosto dok sam u vezi ne *ebem se unaokolo. I zamisli (mada verujem da ipak ne možeš) to mi nije nikakvo specijalno životno dostignuće..
Uuuu.. iako ne deluje tako na prvi pogled, meni najteže svarljiv post od svih na temi.. možda zato što nemam ovakav egzemplar u rl. Daj bože da tako i ostane..
poli MrNapokon i raznovrsni a bre Milun zvani bubica kod mene još više pozitivno avanzovaše..
Ma samo ti ne umaraj mozak.. vi'š kako ima lepih običnih stvari za baviti se njima..
Ne. I ne.
Ma naravno, svi.. tako ili nikako.. i šta je varanje.. pa sitnica najobičnija.. osim kad partner i familija provale.. ali i to nije strašno jer prevara se prevarom izbija.. i šta se onda desi.. pa svi zadovoljni, šta bi drugo..
Blago tvojoj ženi.. srećnica.. nadam ste da je ista kao i ti.. jedino tako ovo tvoje ima smisla..
Ne.
Добро, ево, од овог тренутка те више не узимам у уста..
Само оно што сам цитирала, свако слово. Мучно, тугальиво и мени тешко сварльиво. Могла бих и да елаборирам, али небитно, ионако те не занима..
molim te razmisli s kime varaju žene koje varaju???