jakic
Zainteresovan član
- Poruka
- 206
kakvu koja ima picu,kako se **** itd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u kraju u vinskom podrumu od pijanih muzeva saznam sve o njihovim zenamatako je druze
Zene imaju daleko vece mogucnosti da varaju.
Mala cinjenica koju svi svesno ignorisu.Najbolji post koji sam ikada procitao.Tacno tako gosn Napokon!
10000% ste u pravu.Muskarca vecina zena odbije dok zenu ako hoce sex retko odbiju.Izuzev ako je znaru dibidus i preko 120 kg.
Samo ako joj se hoce lako nadje sve zakamuflira i dalje je brizna,vredna itd itd.
Nema tu pravila da se mi razumemo.U vezi si ili braku i mesecima iz svakakvih razloga ne sexas i jbg trazis okolo.
Ima i toga obostrano.Njemu se ne da,a zensko nadje sebi.
Ja bio sa nekom kaze muz me nije kresno godinu dana sva besna i ljuta.
Pozdrav za Mr Napokona.

molim te razmisli s kime varaju žene koje varaju???Вероватно жене, зато што имају више шанси, далеко им је лакше да нађу мушкарце него мушкарцима да нађу жене.
С мушкарцима, неке можда и са женама. Да варају са дегенерисаним ванземаљцима и то би била превара.molim te razmisli s kime varaju žene koje varaju???
Вероватно жене, зато што имају више шанси, далеко им је лакше да нађу мушкарце него мушкарцима да нађу жене.
Ja mislim da zene vise varaju.
Iako znam da ima svacega, ako uzmemo, “normalne ljude” da tako kazem, zena vara kad je vec ili gotovo ili ne stima, muskarac moze iz fore, a da i dalje samo nju voli.
Mozda je fora losa rec, al onako bez emocija.

:

)

.. i dlaka mi se presijava na suncu.. 
За варање је потребна и друга, женска страна. Па ето, шта ради она...muskarci...
Varamo svi podjednako kada nam
Se ukaze prilika.
varas ako si nezadovoljan u vezi
ili ako si nimfoman
ili ako si vec prevaren pa vracas dug
ili ako ti sedne na q mlada vrtiguzica od koje ti pamet stane, pa ne mozes da se odbranis... a i neces... a i sto bi jer je zivot samo jedan
varaju svi bez razlike. barem danas.
Neka se javi osoba koja je čista ?
Kao muškarac mogu reći da sam u mlađim danima više bio sa zauzetima nego sa slobodnima, jer mi je tako odgovaralo, imam seks kad hoću, ne cimaju me i nemam doslovno nikakve prateće probleme.
Ih, psihološka disertacija oko običnog kresanja sa strane.![]()
Možda muškarci više varaju, ali ženske prevare su gore.
Varamo svi. I nema one žene koja nije prevarila od muza i obrnuto. Nije problem u tom malom činu poticaja .
Problem je kada jedan partner sazna E onda dolazu problemi u cijeloj familiji. Ali na kraju krajeva u većini slučajeva muž će se Vratit svojoj ženi i svi će biti zadovoljni.
svi varaju
Uuuu.. iako ne deluje tako na prvi pogled, meni najteže svarljiv post od svih na temi.. možda zato što nemam ovakav egzemplar u rl. Daj bože da tako i ostane..
poli MrNapokon i raznovrsni a bre Milun zvani bubica kod mene još više pozitivno avanzovaše..
Što si nervozna?Ma šta kažeš? Varamo svi?
E, jbga meni nikako da se ukaže prilika.. i evo tako ceo život.. valjda je to sudbina nas ružnih i glupih..
I evo poštovani auditorijume još jednog glasa za "varaju svi bez razlike"
Dobro kad ti tako kažeš..
A ovo iznad su vrv tvoji ralozi, tvoja prevarantska biografija.. sve bolji od boljeg.. a ne zna se koji je gluplji.. tako uglavnom i izgledaju ti *ebački cv-jevi..
Kad pročitam ovako nešto pitam se gde je autor ovih nepatvorenih "mudrosti" rastao, kakvi su mu roditelji, prijatelji.. koje je to okruženje, koji profil ljudi kad su svi na taj kalup.. možda neko pleme sa specifičnim tim nekim *ebačkim običajima.. ko će ga znati..
U slučaju da nisi pažljivo pročitao uvodni post.. pitanje se odnosi na *ebanje sa strane a u vezi si ili braku..
Evo, ja sam čista..
Nikad mi nisu išli od ruke to laganje i muljanje, prosto dok sam u vezi ne *ebem se unaokolo. I zamisli (mada verujem da ipak ne možeš) to mi nije nikakvo specijalno životno dostignuće..
Uuuu.. iako ne deluje tako na prvi pogled, meni najteže svarljiv post od svih na temi.. možda zato što nemam ovakav egzemplar u rl. Daj bože da tako i ostane..
poli MrNapokon i raznovrsni a bre Milun zvani bubica kod mene još više pozitivno avanzovaše..
Ma samo ti ne umaraj mozak.. vi'š kako ima lepih običnih stvari za baviti se njima..
Ne. I ne.
Ma naravno, svi.. tako ili nikako.. i šta je varanje.. pa sitnica najobičnija.. osim kad partner i familija provale.. ali i to nije strašno jer prevara se prevarom izbija.. i šta se onda desi.. pa svi zadovoljni, šta bi drugo..
Blago tvojoj ženi.. srećnica.. nadam ste da je ista kao i ti.. jedino tako ovo tvoje ima smisla..
Ne.
i ja se pitam,mada nisam nikada prevarila i to mi nije u redu al ono.. smiri se ******Što si nervozna?![]()

Pitaće je starost zašto u mladosti nije varalai ja se pitam,mada nisam nikada prevarila i to mi nije u redu al ono.. smiri se ******![]()
mislis kad shvati da ovaj njen krese sa stranePitaće je starost zašto u mladosti nije varala![]()
nece ako nije taj tip osobe .. nikad se ne bih pokajala jer nisam varala pa cak i da je on mene..ALI bila sam sa zauzetima