Ko vara više, žene ili muškarci?

Zene imaju daleko vece mogucnosti da varaju.
🤣 Najbolji post koji sam ikada procitao.Tacno tako gosn Napokon!
10000% ste u pravu.Muskarca vecina zena odbije dok zenu ako hoce sex retko odbiju.Izuzev ako je znaru dibidus i preko 120 kg.
Samo ako joj se hoce lako nadje sve zakamuflira i dalje je brizna,vredna itd itd.
Nema tu pravila da se mi razumemo.U vezi si ili braku i mesecima iz svakakvih razloga ne sexas i jbg trazis okolo.
Ima i toga obostrano.Njemu se ne da,a zensko nadje sebi.
Ja bio sa nekom kaze muz me nije kresno godinu dana sva besna i ljuta.
Pozdrav za Mr Napokona.

🤣 Najbolji post koji sam ikada procitao.Tacno tako gosn Napokon!
10000% ste u pravu.Muskarca vecina zena odbije dok zenu ako hoce sex retko odbiju.Izuzev ako je znaru dibidus i preko 120 kg.
Samo ako joj se hoce lako nadje sve zakamuflira i dalje je brizna,vredna itd itd.
Nema tu pravila da se mi razumemo.U vezi si ili braku i mesecima iz svakakvih razloga ne sexas i jbg trazis okolo.
Ima i toga obostrano.Njemu se ne da,a zensko nadje sebi.
Ja bio sa nekom kaze muz me nije kresno godinu dana sva besna i ljuta.
Pozdrav za Mr Napokona.
Mala cinjenica koju svi svesno ignorisu.

Zasto mislis da im je lakse? Ako ima i malo dostojanstva nece spavati sa svakim ko se ponudi, takodje ona kad to radi je posocijalnim normama k -va , i zamisli to se razglasi, a muskarci pricaju i tako. Svaka iole normalna pazi skim spava.
A i dalje vecina zena ne spava da bi soavala, vec mora nesto emocionalno da oseti, ne razmisljaju one toliko sa onim izmedju nogu ko mi.
Вероватно жене, зато што имају више шанси, далеко им је лакше да нађу мушкарце него мушкарцима да нађу жене.

Ja mislim da zene vise varaju.

Ma jok.. oba pola egal..

Iako znam da ima svacega, ako uzmemo, “normalne ljude” da tako kazem, zena vara kad je vec ili gotovo ili ne stima, muskarac moze iz fore, a da i dalje samo nju voli.
Mozda je fora losa rec, al onako bez emocija.

Bogteeee... što više čitam ovakve stvari (a ljudima ovde je prevara ugl ko dobardan) sve sam rigidnija u svojim stavovima.. što je sra**, znam.. mislim ovo što bih sve više da bljujem vatru na lažljive muljatore iliti prevarante..

Ajmo ovako.. jer nisam ni ja sad tu neka moralna gromada i svetica.. jedna strana se ohladi.. u redu, ništa nenormalno.. lz hiljadu razloga veza može krenuti nizbrdo..
I prirodno, jelte, jer su ovamo emocije krepale, taj partner se svesno, ili čak nesvesno otvori za druge.. l pojavi se neko ko ga/je zainteresuje.. i to je ok.

I tu krenu pogledi, upoznavanje, npr. viđanja na istim mestima u drušvu nekih zajedničkih kolega/prijatelja, pa priča, razmena telefona, dopisivanje, pa padne dogovor za kafu/izlazak, pa se to ponavlja..
Jednom rečju kreće fino međusobno upoznavanje, uživanje u istraživanju onog drugog, sve super šljaka, ma neka i to traje.

I? Kao toj jednoj strani nije jasno da joj je veza u kojoj je muerto? :mmmm:

Pa brate otvaraš nešto lepo sa nekom novom osobom koja ti ne izbija iz glave, viđate se, osećaš privlačnost i želiš seks.
Što je teško pre *ebanja saopštiti partneru da je vreme da svako krene svojim putem? Pa ti si zapravo već krenuo/la.
Budi čovek i ljudski se pozdravi sa nekim sa kim si takođe tamo nekada imao neke dobre trenutke i neku hemiju, neki ok delić života. Učini taj jedan koračić. Ne moraš skroz iskreno ni da obrazlažeš svoju odluku.. ublaži malko.

I lepo se raziđete. Nije smak sveta. Je l to, majku mu, toliko teško i neizvodljivo? :ljuta:

Nije popularno, ali još nešto ću reći. Moja međuljudska iskustva sa prevarantima nisu sjajna. Nisam te dve stvari nikad svesno povezivala, sticajem okolnosti isplivaše sa ženama. I uz moje maksimalno 'zabole me sa kim sve se *ebeš, tvoja stvar'.. žene muljatorke mi ne odgovaraju ni kao saradnice, koleginice.. a bliske drugarice tek.. golemo no no.

Prosto to je ljudski materijal sa kojim ne uspevam da se kvalitetno povežem. Ne dotiče mene to što ona muža/dečka laže i maže *ebanjem sa strane.. ali nažalost u paketu sa tim idu još kojekakve osobinice koje ne tolerišem.
Isto važi i za muškarce što *ebu paralelno.. nisu mi materijal za prijateljstvo kao ovi moji muški sa kojima sam već dvaes' godina u modu 'tu smo jedni za druge i u po' noći'.

I evo pravog trenutka za ponoviti moju već toliko puta prežvakanu poruku ovima što *ebu na veliko :zloca: :

Ljudi, spanđavajte se sa sebi sličnima.. Ma varajte svaki dan ali u dogovoru sa partnerom da vam je oboma to ok. Pa i otvorena veza je neka.. veza. Samo napred kad vam je tako lepo i kad vas to raznovrsno *ebanje toliko ispunjava i smiruje što bi rek'o a bre Milun pa ste posle kao bubice. :mrgreen:
21.vek je.
Ako je to način da zaobiđete one dosadnjikave rasprave sa nama zaostalim i zatucanim mono jedinkama pa tako, 'bem mu miša, i radite.
A nas nazadne zaobiđite. Slobodno i nadahnuto sve što 'oćete *ebite.. al' od nas od*ebite. :zkez:

"muskarac moze iz fore, a da i dalje samo nju voli.
Mozda je fora losa rec, al onako bez emocija.."

Ej, pa mogu i ja iz fore.. al' neću.
Nađem nekoga ko hoće kres šemu i dobijem dil onako.. za raširiti malo noge čisto ginmnastike radi.. šta fali.
No ja glupača.. n e ć u. Znam za bolje. Meni bolje.
Kome je ovo gore dobro ok, svako prema svom ukusu.

A znam da postoji i ovo što navodiš "dobro ljubavi, varam te, ali samo tebe volim"
"Ouuukej "ljubavi".. ne možeš ni da zamisliš koliko mi je krivo što sam, eto, slabopropustna za tu tvoju vrstu jубави" (u stvari nulapropustna, ni mrva toga do mene ne dopire.. ovo lažem malo da ne povredim njegovu tananu spermodinamičnu multi*ebačku dušicu :zloca:)
"Slobodno ti "ljubavi" na moje mesto ustoliči neku od tih tamo tvojih.. odo' ja.."
(i kao ružno pače, visoko uzdignute glave koračam sigurno u nepoznato.. pridržavaći čvrsto onaj štapić na čijem je kraju u čvor vezan beli zavežljaj sa nešto mojih stvarčica..)

Sad baš razmišljam.. i zamišljam da jednog lepog.. ovaj, groznog dana.. i ja nekoga prevarim. Nikad ne reci nikad, ko zna šta mi život nosi.. dešava se da i odani prEvere..
Pa trebalo bi mi u tom slučaju sve što sam ikada igde napisala o *ebanju sa strane skupiti na gomilu i onako slatko natrljati na njuškicu. :malav:

I ne znam šta bi se onda desilo.. koliko sam bezočno tovarila muljatore i muljatorke red bi bio valjda, da se (ako ništa drugo a ono bar samo) obesim!

Ovo bi se desilo.. ali malo sutra :mrgreen:
A šta bi bilo? Pa ništa.. kao i svi oni koji varaju odabrala bih i ja za sebe neku od onijeh bezbrojnih nebuloznih otužno-bljutavih vadilica.
Ubedljivo bih sebe pred sobom opravdala i nastavila dalje sa životom..
Jbga, tako to ide..

Ako čovek po prirodi nije monogaman.. koja li budala jbte (i zaštoooo, pobogu zašto?) izmisli lojalnost i monogamiju? Samo nam sve zakomplikova.

I kakva sam ja sebi bolesnica jer uvek, ali uvek smirim živce čekićajući po glavi ove što varaju..(na ani postoji i smajlić odgovarajući) Jbte ko poremećaj neki da imam.. kako mi više ne dosadi da pišem ono što i vrapci na grani već znaju..
Nije priča prevarena sam pa sad ko fontana besomučno ovde rasipam frustracije (nisam a da znam za to, nisam čak ni sumnjala).
Biće da potiskujem neke druge svoje muke tako što popujem iz ćoška koji (još) nisam za*ebala.

I takooo.. od jutros bejah jedna bezvoljna nakostrešena baksuzasta mačketina.. a sad sam evo mirna i umiljata maca koja prede.. :mace:.. i dlaka mi se presijava na suncu.. :heart:

Poslednja izmena:
Varamo svi podjednako kada nam
Se ukaze prilika.

Ma šta kažeš? Varamo svi?
E, jbga meni nikako da se ukaže prilika.. i evo tako ceo život.. valjda je to sudbina nas ružnih i glupih..

varas ako si nezadovoljan u vezi
ili ako si nimfoman
ili ako si vec prevaren pa vracas dug
ili ako ti sedne na q mlada vrtiguzica od koje ti pamet stane, pa ne mozes da se odbranis... a i neces... a i sto bi jer je zivot samo jedan :lol:

varaju svi bez razlike. barem danas.

I evo poštovani auditorijume još jednog glasa za "varaju svi bez razlike"
Dobro kad ti tako kažeš..
A ovo iznad su vrv tvoji ralozi, tvoja prevarantska biografija.. sve bolji od boljeg.. a ne zna se koji je gluplji.. tako uglavnom i izgledaju ti *ebački cv-jevi..

Kad pročitam ovako nešto pitam se gde je autor ovih nepatvorenih "mudrosti" rastao, kakvi su mu roditelji, prijatelji.. koje je to okruženje, koji profil ljudi kad su svi na taj kalup.. možda neko pleme sa specifičnim tim nekim *ebačkim običajima.. ko će ga znati..

Neka se javi osoba koja je čista ?

U slučaju da nisi pažljivo pročitao uvodni post.. pitanje se odnosi na *ebanje sa strane a u vezi si ili braku..

Evo, ja sam čista..

Nikad mi nisu išli od ruke to laganje i muljanje, prosto dok sam u vezi ne *ebem se unaokolo. I zamisli (mada verujem da ipak ne možeš) to mi nije nikakvo specijalno životno dostignuće..

Kao muškarac mogu reći da sam u mlađim danima više bio sa zauzetima nego sa slobodnima, jer mi je tako odgovaralo, imam seks kad hoću, ne cimaju me i nemam doslovno nikakve prateće probleme.

Uuuu.. iako ne deluje tako na prvi pogled, meni najteže svarljiv post od svih na temi.. možda zato što nemam ovakav egzemplar u rl. Daj bože da tako i ostane..

poli MrNapokon i raznovrsni a bre Milun zvani bubica kod mene još više pozitivno avanzovaše..

Ih, psihološka disertacija oko običnog kresanja sa strane. 😁

Ma samo ti ne umaraj mozak.. vi'š kako ima lepih običnih stvari za baviti se njima..

Možda muškarci više varaju, ali ženske prevare su gore.

Ne. I ne.

Varamo svi. I nema one žene koja nije prevarila od muza i obrnuto. Nije problem u tom malom činu poticaja .
Problem je kada jedan partner sazna E onda dolazu problemi u cijeloj familiji. Ali na kraju krajeva u većini slučajeva muž će se Vratit svojoj ženi i svi će biti zadovoljni.

Ma naravno, svi.. tako ili nikako.. i šta je varanje.. pa sitnica najobičnija.. osim kad partner i familija provale.. ali i to nije strašno jer prevara se prevarom izbija.. i šta se onda desi.. pa svi zadovoljni, šta bi drugo..

Blago tvojoj ženi.. srećnica.. nadam ste da je ista kao i ti.. jedino tako ovo tvoje ima smisla..

Ne.

Može da priča ili ćuti ko šta hoće, ali muškarci kada varaju su svesni realnosti, žene nisu, ako nekoga više ne voli, samo je pitanje tehnike kada će pobeći od njega, a u medjuvremenu se oseća slobodnom. Kada imaju decu žene su malo odgovornije dok deca zavise od njih i čak to prihvataju kao svoja ograničenja, ali čim deca napune dovoljno godina da može da ih čuva komšinica, otac ili baba i deda, više nemaju kočnice.
Najveći neprijatelj žena je zvanično i javno označeno Hrišćanstvo, jer deluje na njihovo osećanje slobode "nepravednim sredstvima" kao što je moral (hrišćanski) zato i prednjače u podrivanju religije.

Uuuu.. iako ne deluje tako na prvi pogled, meni najteže svarljiv post od svih na temi.. možda zato što nemam ovakav egzemplar u rl. Daj bože da tako i ostane..

poli MrNapokon i raznovrsni a bre Milun zvani bubica kod mene još više pozitivno avanzovaše..

Nemoj, molim te, meni je jako bitno sta ljudi misle o meni.

Sta ti je ovde tacno tesko svarljivo?

Ma šta kažeš? Varamo svi?
E, jbga meni nikako da se ukaže prilika.. i evo tako ceo život.. valjda je to sudbina nas ružnih i glupih..

I evo poštovani auditorijume još jednog glasa za "varaju svi bez razlike"
Dobro kad ti tako kažeš..
A ovo iznad su vrv tvoji ralozi, tvoja prevarantska biografija.. sve bolji od boljeg.. a ne zna se koji je gluplji.. tako uglavnom i izgledaju ti *ebački cv-jevi..

Kad pročitam ovako nešto pitam se gde je autor ovih nepatvorenih "mudrosti" rastao, kakvi su mu roditelji, prijatelji.. koje je to okruženje, koji profil ljudi kad su svi na taj kalup.. možda neko pleme sa specifičnim tim nekim *ebačkim običajima.. ko će ga znati..

U slučaju da nisi pažljivo pročitao uvodni post.. pitanje se odnosi na *ebanje sa strane a u vezi si ili braku..

Evo, ja sam čista..

Nikad mi nisu išli od ruke to laganje i muljanje, prosto dok sam u vezi ne *ebem se unaokolo. I zamisli (mada verujem da ipak ne možeš) to mi nije nikakvo specijalno životno dostignuće..

Ma samo ti ne umaraj mozak.. vi'š kako ima lepih običnih stvari za baviti se njima..

Ne. I ne.

Ma naravno, svi.. tako ili nikako.. i šta je varanje.. pa sitnica najobičnija.. osim kad partner i familija provale.. ali i to nije strašno jer prevara se prevarom izbija.. i šta se onda desi.. pa svi zadovoljni, šta bi drugo..

Blago tvojoj ženi.. srećnica.. nadam ste da je ista kao i ti.. jedino tako ovo tvoje ima smisla..

Ne.
Što si nervozna? 🤔

Back