Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 26.072
Potvrdjujem da je svaka blokada čin neprijateljstva i samouništenja. Sve drugo nema nema opravdanja.Upravo potvrđuješ al nisi ni svestan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potvrdjujem da je svaka blokada čin neprijateljstva i samouništenja. Sve drugo nema nema opravdanja.Upravo potvrđuješ al nisi ni svestan.
Dakle i Ćacilend?Potvrdjujem da je svaka blokada čin neprijateljstva i samouništenja. Sve drugo nema nema opravdanja.
"Ćacilend" je nužni "proizvod" nasilnih protesta kao amortizer izmedju vlasti i opozicije.Dakle i Ćacilend?
Odakle si ovo prepisao, priznaj, neću ti dati keca"Ćacilend" je nužni "proizvod" nasilnih protesta kao amortizer izmedju vlasti i opozicije.

Zbog keca se inače ne traži neko priznanje.Odakle si ovo prepisao, priznaj, neću ti dati keca

Ja tražim. Bolje priznaj, jer više mrzim prepisivanje nego neznanjeZbog keca se inače ne traži neko priznanje.

Je l znaš da ti je predsednik ponosni Ćaci? Je l znaš ko je uništio obrazovanje i stvorio ćacije?Sam naziv "Ćaci" je dokaz tragičnog uništenja srpskog naroda i njegovog obrazovnog sistema. Kao narod smo doživjeli moralni, etički, kulturološki poraz i to od samih sebe dozvolivši da se medjusobno mrzimo, svadjamo, uništavamo, ne uvažavamo, pa čak i ubijamo.
To će se na žalost i u budućnosti odraziti bez obzira i na promjenu vlasti.
Nema toga.. ukucaj u pretragu i vidjećeš da sam autentični autor tog "bisera".Ja tražim. Bolje priznaj, jer više mrzim prepisivanje nego neznanje

Pa malo šale a i takav mi horoskop, u sve sumnjam dok se ne utvrdi suprotnoNema toga.. ukucaj u pretragu i vidjećeš da sam autentični autor tog bisera.
Uostalom.. čemu? Nema potrebe da sumnjaš.

Sram te bilo.
Stidi se svoje nekulture i bezobrazluka.
Све си лепо рекао. Још кад би могао да схватиш да то исто говоре студенти, и да се боре да се то промени, онако како умеју и могу. Зато им у томе треба помоћи.Sam naziv "Ćaci" je dokaz tragičnog uništenja srpskog naroda i njegovog obrazovnog sistema. Kao narod smo doživjeli moralni, etički, kulturološki poraz i to od samih sebe dozvolivši da se medjusobno mrzimo, svadjamo, uništavamo, ne uvažavamo, pa čak i ubijamo.
To će se na žalost i u budućnosti odraziti bez obzira i na promjenu vlasti.
Nakon 15.03. su studenti poručili da neće više sami da biju bitke i da očekuju i podršku od ostalih građana. Tada su počeli da se osnivaju takozvani "zborovi građana". Ti ljudi su organizovali silne blokade. Nikada i nisu tvrdili da su studentiPa sta se onda "maju" po ulicama kao studenti, sto lazu?
Ali odgovor je unapred poznat, pa i ne moras da odgovaras.
Ne gledam tu osobu uopste.A šta vidiš ovde
Pa i zborovi grdjana su nelegalni u svrhe opstih protesta, osim na lokalnom nivou za neke vazne stvari za samu lokalnu zajednicu. Posto to nije slucaj, to je cist pokusaj opstrukcije gradjana koji drugacije misle i njihovo sputavanje da se slobodno krecu. Srecom, i ta komuno-glupost je prosla.Nakon 15.03. su studenti poručili da neće više sami da biju bitke i da očekuju i podršku od ostalih građana. Tada su počeli da se osnivaju takozvani "zborovi građana". Ti ljudi su organizovali silne blokade. Nikada i nisu tvrdili da su studenti
Da je rodjen u vreme turaka bio bi ponosni djaur turska rec za srbe hriscane na balkanuJe l znaš da ti je predsednik ponosni Ćaci? Je l znaš ko je uništio obrazovanje i stvorio ćacije?

Jel znas ti ko je stvorio blokaderose?Je l znaš da ti je predsednik ponosni Ćaci? Je l znaš ko je uništio obrazovanje i stvorio ćacije?

Није проблем ја ћу ти рећи:Ne gledam tu osobu uopste.
Da. Korupcija, krađa i ubistva. Znaš ko je stvorio Ćacije? Krađa, korupcija i ubistava.Jel znas ti ko je stvorio blokaderose?
Znaci isti k drugo pakovanje,sklepao ih isti tataDa. Korupcija, krađa i ubistva. Znaš ko je stvorio Ćacije? Krađa, korupcija i ubistava.

Kada ce biti uklonjen teroristicki i paravojni kamp iz Pionirskog Parka; i uhapseni oni u drzavi koji su naredili da policija ne dira taj teroristicki kamp evo vec 7 meseci?Da li je u redu da sinoć neki student izjavi kako sve u Pionirskom parku treba pobiti jer su smorilibsvojim postojanjem. Imaš i snimak. Njega su plenumašu poslali na tv. Da li govori u ime svih?
Da, jedni kontrolisu Svu mafiju u Srbiji, i imaju 100 milijrde evra kapitala, a drugi idu u studentsku menzu na rucak i veceru.Znaci isti k drugo pakovanje,sklepao ih isti tata
Istog trenutka kad tebe uhapsi KGBKada ce biti uklonjen teroristicki i paravojni kamp iz Pionirskog Parka; i uhapseni oni u drzavi koji su naredili da policija ne dira taj teroristicki kamp evo vec 7 meseci?

Klevetanje je laganje o nekome s namerom da se kod drugih navede da se te osobe gledaju u negativnom svetlu.Da. Korupcija, krađa i ubistva. Znaš ko je stvorio Ćacije? Krađa, korupcija i ubistava.