- Poruka
- 72.208
E ima i izuzetaka. Tu je moj tip. Ona kojoj ne trebam da kazem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije on emotivan - već animalan.A nas muskarce to smaaaraaa. Smaraaaa da je slusas iznova i iznova i iznova svaki dan a u glavi ti odbrojava. Zhenou! Hocemo li se mi hebati sunce ti tvoje? E taj je nahebao....
Zato na kraju hebe panj a ne taj emotivan. Jer one ne bi stale da im neko ne drekne i kaze: Ne seri skidaj gace. Vreme je.

I senzibilitet kolega. Senzibilitet.Da.
Naučeno, po cenu prihvatljivosti.
Sve zanima putovanje, Napokone.
A kompromis je jedina vodilja.
Inače - svak na svoju stranu.
Tako i biva, ako izostane, makar na jednoj.
Da da skoutina..misli na seks...Nije on emotivan - već animalan.![]()
Bem li ga.E ima i izuzetaka. Tu je moj tip. Ona kojoj ne trebam da kazem.

Neko hoće - 'bem li ga.Sad ce Nona da uskoci ko cipiripi koja me ignorise i da doda: to je zato sto si glup napokone.
Odjekuno sam.Sta kazes Korvuse? Chemerne oci
chama? tama

A jbg, zato sam operisan od poezije.O sklopi usne, ne govori, ćuti,
Ostavi dušu, nek’ spokojno sneva
Dok kraj nas lišće na drveću žuti,
I laste lete put toplih krajeva.
O sklopi usne, ne miči se, ćuti!
Ostavi misli, nek’ se bujno roje,
I reč nek’ tvoja ničim ne pomuti
Bezmerno silne osećaje moje.
Ćuti, i pusti da sad žile moje
Da brekću novim zanosnim životom,
Da zaboravim da smo tu nas dvoje,
Pred veličanstvom prirode!
A po tom, kad prođe sve, i malaksalo telo
Ponovo padne u običnu čamu,
I život nov, i nadahnuće celo,
Nečujno, tiho, potone u tamu
Velič je neka, izjutra - siguran sam.. Laku noć.A jbg, zato sam operisan od poezije.
Ne privlace me "podrazumeva se" zene.
Evo kako bi ja to rekao:
Draga moja,
lepo mi je sto pricamo,
al aj sad malo da se hebemo,
digla mi se zila, brekce...
pa mozemo i sutra da pricamo..
aj ok i da se poljubimo...
A to mora da iskljucuje jedno drugo? Ili imas nagon ili imas emociju?Vole zlice, a ne emotive.
Vole strast i nagone, a kmeče za emocijom?
Prvo, nije Kent nego Ken, pojma nemaš kako se zove Barbikin muž. Drugo, čitam vas i ne vjerujemJer njega neimovno smori da bude veciti psiholog njoj. Nije prirodno, a ona ni ne uzvraca reciprocitet. Uvredi se cesto od njegovih osecanja, osudi. Njen svet sa njim ti je ono nesto na nivou trogodisnje devojcice kad posadi decaka za male stolice i tera ga da piju caj i on ce biti Kent a ona Barbi.
I ti se računaš, Bebo.Prvo, nije Kent nego Ken, pojma nemaš kako se zove Barbikin muž. Drugo, čitam vas i ne vjerujemAko te žena 3 od 4 puta odbije kad potenciraš sex(ako sam dobro shvatila) imaš nekih problema... Ili je više definitivno ne privlačiš ili ne znaš da dovedeš ženu u raspoloženje da vodi ljubav. Bračni staž nema nikakve veze sa libidom, čak naprotiv trebalo bi da ste oboje virtuozi kako da zainteresujete jedno drugo za sex. Za četvrt decenije braka mislim da sam svega dva puta odbila sex ali sa nekim baš dobrim razlogom. Poznajemo se odlično, zna šta me pali, njušne me po vratu, poljubi kako treba i gdje treba, dodirne prstima, šapne pravu stvar i prije nego se okreneš ja mu kidam odjeću i skačem na njega ko pomahnitala. Ne znam kako vi to predlažete sex partneru? Napravite prezentaciju u PowerPointu i fajl sa razlozima za i protiv? A ženska te prezirivo pogleda sa podignutom obrvom i pukne crveni pečat DENIED ko da si došao da tražiš azil. Uglavnom, mnogo pišete a malo hebete #samokažem.
Svaljivanje problema i straha od egzistencije svaki put kada bi se trebali dohvatiti.Sta ti to znaci "svaljujes sve ovo"?
Imas cini mi se neke gadne PREDrasude.
Power point?Prvo, nije Kent nego Ken, pojma nemaš kako se zove Barbikin muž. Drugo, čitam vas i ne vjerujemAko te žena 3 od 4 puta odbije kad potenciraš sex(ako sam dobro shvatila) imaš nekih problema... Ili je više definitivno ne privlačiš ili ne znaš da dovedeš ženu u raspoloženje da vodi ljubav. Bračni staž nema nikakve veze sa libidom, čak naprotiv trebalo bi da ste oboje virtuozi kako da zainteresujete jedno drugo za sex. Za četvrt decenije braka mislim da sam svega dva puta odbila sex ali sa nekim baš dobrim razlogom. Poznajemo se odlično, zna šta me pali, njušne me po vratu, poljubi kako treba i gdje treba, dodirne prstima, šapne pravu stvar i prije nego se okreneš ja mu kidam odjeću i skačem na njega ko pomahnitala. Ne znam kako vi to predlažete sex partneru? Napravite prezentaciju u PowerPointu i fajl sa razlozima za i protiv? A ženska te prezirivo pogleda sa podignutom obrvom i pukne crveni pečat DENIED ko da si došao da tražiš azil. Uglavnom, mnogo pišete a malo hebete #samokažem.