Danik
Autor Lošeg Života
- Poruka
- 16.012
AmateriMa obicno te izvedu u neku slasticaru koja je poznata po necemu i tu ima samo to jedno dobro i obicno je to s mal'nama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AmateriMa obicno te izvedu u neku slasticaru koja je poznata po necemu i tu ima samo to jedno dobro i obicno je to s mal'nama.
P daAmateri![]()
a el ti to meni kao teti ?I da, Paula, ako moze za mene i masazica. Lagana, lepo neko orste da uposli. Sve jedno ti ili da mi uplatis nekoga ko je profi. Mozda i bolje profi... Inace kako ja da znam da ti imas drugarske i fine namere prema meni na tom prvom oflajn susretu? Como no

Moze i teta da masira, nikakav problem.a el ti to meni kao teti ?
pališ se na milf u godinama?
gukni golube
volim takve dečake .Moze i teta da masira, nikakav problem.
Meni je to sve jedno.
Volis da masiras?volim takve dečake .
boli me desna ruka već neko vreme, pa ne moguVolis da masiras?

Ni ja ne volim mal‘ne.I da, bez malina, znaci visnja moze, mogu bademi, lesnici, jabuka, kruska, sljiva, jagoda (aj) ali samo ne mal'nu...
Pa smanji s drkanyem brate...boli me desna ruka već neko vreme, pa ne mogu![]()
ma ne brigajPa smanji s drkanyem brate...
Ok, izgleda da se opet uvalih u nesto zbog hebenih kolaca, odok ja...

Da da, a ja crepove dodavao.ma ne brigaj
dobila sam teniski lakat![]()
Mozda je prerano da ga odmah na pocetku pitas kakve su mu namere i da li zeli da se upoznate. Ne moze to odmah da se zna. Ne idu svi sa ciljem „trazim nekog“, vec se dopisuju, pa sta bude.Takođe to mislim. Ali je dobro to definisati na početku. Da ne bude nesporazuma.
Neki ljudi to ne žele. Neki žele.
Ja gledam tako kako sam napisala. Ako osećam vezu sa nekim online, da se dopadamo, da ima varnica, očekujem susrte. Jer, nepojmljivo mi je da do njega ne dođe. Prosto kao da se neko zeza sa mnom. Zato i napišem. I ja sam to bila napisala, znaš ja se ne bih dopisivala ako se nećemo videti. to je mislim korektno- Ali opet posle nije hteo...
Različita su očekivanja, jasno
Vodila ja sestrica u slasticarnu, mali voli samo jagode. I dolazi konobar, narucujemo, kaze on-s jagodama kolac...tek ce konobar, zao mi je, nema, imamo samo sa malin....neeeee, hocete reci s jagodama? (mig, mig) Da, da, s "jagodama", odmah stize...pojeo je u slast. Ne znam do koje godine se moze tako varati...I da, bez malina, znaci visnja moze, mogu bademi, lesnici, jabuka, kruska, sljiva, jagoda (aj) ali samo ne mal'nu...

Masaza da hepi endom heheI da, Paula, ako moze za mene i masazica. Lagana, lepo neko orste da uposli. Sve jedno ti ili da mi uplatis nekoga ko je profi. Mozda i bolje profi... Inace kako ja da znam da ti imas drugarske i fine namere prema meni na tom prvom oflajn susretu? Como no
Sram te bilo. Strasno...Masaza da hepi endom hehe
Ne bi ucinio tvojoj hot, kinki, opustenoj, forumskoj simpatiji?Sram te bilo. Strasno...
Ladno si isfurala sestrica.. Ja ti to nikad ne bih oprostio.Vodila ja sestrica u slasticarnu, mali voli samo jagode. I dolazi konobar, narucujemo, kaze on-s jagodama kolac...tek ce konobar, zao mi je, nema, imamo samo sa malin....neeeee, hocete reci s jagodama? (mig, mig) Da, da, s "jagodama", odmah stize...pojeo je u slast. Ne znam do koje godine se moze tako varati...
Realno slicno voce, posebno kad se izdvoje kospice...a ima i onaj hibrid jagoda-malina...ne kontam taj suptilni bojkot vocki?![]()
Brate... Odakle ti to? Strasno.. Ti mislis da ja tako? Kao aj na kolache i da ti popusim i ja kao epa epa ole evo me. Da ja tako nisko idem? Boze..Ne bi ucinio tvojoj hot, kinki, opustenoj, forumskoj simpatiji?![]()
A dobro. Ne moramo na kolačeBrate... Odakle ti to? Strasno.. Ti mislis da ja tako? Kao aj na kolache i da ti popusim i ja kao epa epa ole evo me. Da ja tako nisko idem? Boze..
Smrc. Nije lepo od tebe, ionako imam grizu savesti.Ladno si isfurala sestrica.. Ja ti to nikad ne bih oprostio.