T
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posmatrac:posto se toliko ljudi boji toga, da li to znaci da smo mi u braku hrabriji?
duda_bgd:Ja se uzasno bojim braka i milsim da je vrlo tesko odluciti da li si nasla pravu osobu i ako ti se sada cini da je prava da li ces imati taj utisak i za pet godina. A i sama pomisao da ces biti sa istom osobom dok vas smrt ne rastavi dovoljno je da se zaledis.
Po meni, jedini pravi razlog za brak i jeste takva osoba... Samo, bojim se da mnogi u brak stupaju, iz nekih drugih, za mene pogresnih, pobuda...vila_raviojla:duda_bgd:Ja se uzasno bojim braka i milsim da je vrlo tesko odluciti da li si nasla pravu osobu i ako ti se sada cini da je prava da li ces imati taj utisak i za pet godina. A i sama pomisao da ces biti sa istom osobom dok vas smrt ne rastavi dovoljno je da se zaledis.
Nemoj da se bojis, nije nista strasno, mislim ne ujeda
Kad nadjes pravu osobu neces vise traziti druge a i zeleces da provedes zivot sa tom osobom a ono sto te onda uzasava je mogucnost da prerano ostanes bez nje.
Gazdarica:I neminovno, dobijamo nesrecen ljude, ljute na cijeli svijet, sto su sami sebe za*ebali...
atomski mrav:Ma poslije nekih 5-6 godina u braku niko vise nije srecan... licno ne poznajem ni jedan bracni par koji su dugo zajedno a da ljubav nije izlapila. :?