T
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
posmatrac:posto se toliko ljudi boji toga, da li to znaci da smo mi u braku hrabriji?
duda_bgd:Ja se uzasno bojim braka i milsim da je vrlo tesko odluciti da li si nasla pravu osobu i ako ti se sada cini da je prava da li ces imati taj utisak i za pet godina. A i sama pomisao da ces biti sa istom osobom dok vas smrt ne rastavi dovoljno je da se zaledis.![]()
Po meni, jedini pravi razlog za brak i jeste takva osoba... Samo, bojim se da mnogi u brak stupaju, iz nekih drugih, za mene pogresnih, pobuda...vila_raviojla:duda_bgd:Ja se uzasno bojim braka i milsim da je vrlo tesko odluciti da li si nasla pravu osobu i ako ti se sada cini da je prava da li ces imati taj utisak i za pet godina. A i sama pomisao da ces biti sa istom osobom dok vas smrt ne rastavi dovoljno je da se zaledis.![]()
Nemoj da se bojis, nije nista strasno, mislim ne ujeda![]()
Kad nadjes pravu osobu neces vise traziti druge a i zeleces da provedes zivot sa tom osobom a ono sto te onda uzasava je mogucnost da prerano ostanes bez nje.![]()
Gazdarica:I neminovno, dobijamo nesrecen ljude, ljute na cijeli svijet, sto su sami sebe za*ebali...![]()
atomski mrav:Ma poslije nekih 5-6 godina u braku niko vise nije srecan... licno ne poznajem ni jedan bracni par koji su dugo zajedno a da ljubav nije izlapila. :?