Ja sam vec bila jednom udata i bez obzira sto sam se razvela, nemam ruzno misljenje o braku. Nisam ga se plasila, ne plasim se ni sada. Bitno je ne opustiti se kao sto ste rekli.... jer time nije prestao zivot.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
atomski mrav:Ne mislim ja da ne postoji... ali ne moze niko ostati srecan ako ne odrzava i zapostavlja tu ljubav koja je po meni prva osnova za brak. Ne treba se opustiti skroz i misliti da je vjencanjem sve rijeseno. Zato se i ja mozda malo bojim stupanja u brak. :?
E pa ti treba da radis na tome, da ne budes kao i oni... Samo, problem je cesto sto se ljudi, zaklinju da se nece ponasati kao njihovi roditelji, a kasnije postaju upravo njihove kopije... Obicno to ne ide odjednom, vec sve vise prepoznajes u sebi osobine roditelja i modele ponasanja, koje si usvojio u roditeljskoj kuci...atomski mrav:Ako ce moj biti kao ovaj od mojih roditelja... bolje da se nikad ne zenim.![]()
tajaa:e atomski koliko ti imas godina
taja:
Dirk:da...a interesantno da sam ja do sad dobijao "prognoze" od okoline koliko cemo izdrzati i da li znate da sam dobio najvise 4 god??? naravno uz recenice, videcemo te kad prodje prvih par meseci...