Ko plaća račun na prvom sastanku?

Odakle znaš da li je to o tebi neki muškarac govorio? S obzirom da očekuješ da ti muškarac plati ceh ništa nije isključeno da pojedini jesu o tebi to govorili.
očekivati da ti muškarac nešto plati ili dozvoliti muškarcu da plati piće su dvije različite stvari. Ovdje je tema plaćanja pića na prvom sastanku
Osim toga u svemu pa tako i u tome postoji mjera i nikada se ne prelazi granica dobrog ukusa i kulture. Uostalom u životi uvijek važi ona: Nije važno što kaže nego tko kaže :mazi::zkez:

očekivati da ti muškarac nešto plati ili dozvoliti muškarcu da plati piće su dvije različite stvari. Ovdje je tema plaćanja pića na prvom sastanku
Osim toga u svemu pa tako i u tome postoji mjera i nikada se ne prelazi granica dobrog ukusa i kulture. Uostalom u životi uvijek važi ona: Nije važno što kaže nego tko kaže :mazi::zkez:
Kad god mi je neko platio nešto a nisam očekivao to da mi uradi nito to očekujem od bilo koga iskreno sa jedne strane mi bilo drago što ja ne plaćam ali sa druge strane sam se i osetio kao neka sponzoruša i uglavnom sam jedva čekao da vratim revanš.

Na faksu sam se družio iz svog rodnog grada sa jednim jako jako jako bogatim momkom jer smo iz iste sredine i generalno je ok dečko, kad god bi se seli grupno on je svima plaćao ceh za celo društvo, meni nije padalo na pamet da se latim da platim za razne muftatoše, ali kad god bi on i ja seli nasamo na piće ka bih iskoristio priliku da platim naš račun.

Back