Ко пилету сисе или?

Pa ja sam zvao na svadbu neku što sam bio u šemi s njom (nismo se baš zabavljali) ali je super drugarica i sad kad se vidimo ispričamo se... a moja žena je znala za nju... ali nije došla... a da je došla mojoj ženi bi sigurno bilo malo krivo, ali ne bi sad bio smak svijeta... :)

Како бисте се ви осећали да вам момак или девојка на свадбу позову бившу или бившег?

Или, како сте се осећали, ако вам се то већ догодило?
To je sad relativna situacija.
Ako mu je ona(bivsa)bas znacila,verovatno da mi ne bi bilo bas prijatno.Ne bii mogao da je pozove a da se pre toga ne dogovori sa mnom.Na mojoj je bio jedan moj bivsi(koji je doduse samo protrcao kroz moj zivot)ali on to nije znao,tako da se na to nisam ni obazirala.A,da,nisam ga ja pozvala vec moj dragi :kafa:

Како бисте се ви осећали да вам момак или девојка на свадбу позову бившу или бившег?

Тешко да би то могло да се деси.
Бившима није место на свадби бивших. :D

mislim da mi ne bi smetalo, sta vise ok mi je kad neko i nakon raskida moze da ostane u normalnim odnosima sto je izgleda retkost u poslednje vreme. mada to je sve hipoteticko trubljenje, jer i vako i onako mene svadba nece videti u odelu mlade :) jedino ko zvanicu,i to ako sam dobro raspolozena za svadbarski kupleraj.

mislim da mi ne bi smetalo, sta vise ok mi je kad neko i nakon raskida moze da ostane u normalnim odnosima sto je izgleda retkost u poslednje vreme. mada to je sve hipoteticko trubljenje, jer i vako i onako mene svadba nece videti u odelu mlade :) jedino ko zvanicu,i to ako sam dobro raspolozena za svadbarski kupleraj.

Слажем се с тобом у потпуности.
За мене је потпуно нормално да двоје и после раскида остану ОК...
Али данас су људи јако сујетни и презасићени самодовљношћу па је то постало скоро немогуће.
Жалосно је што је тако...

Иначе, ја немам намеру да правим свадбу и само ће ме њено инсистирање на то навести али ако је будем правио, биће места за пар бивших... :)
А што се мене тиче, она може да позове кога год хоће. Они су бивши, али она се за мене удаје... :)

Мада, највише волим кад сам гост на свадбама... :)

Ako su prijatelji, on ne bi pozvao bivšu, već drugaricu ili prijateljicu, jer taj se odnos preinačio, a šta je bilo ranije i nije važno ako ne postoje neke skrivene želje i namjere... u ovom slučaju bi samo njegove skrivene želje bile problem.
A da zove recimo neku staru čežnju i tihu patnju da bi joj eto natrljao na nos da nije sam... to mi ne bi bilo pravo... mada mi je malo inezamislivo da se desi.

Али данас су људи јако сујетни и презасићени самодовљношћу па је то постало скоро немогуће.

Иначе, ја немам намеру да правим свадбу и само ће ме њено инсистирање на то навести али ако је будем правио, биће места за пар бивших... :)
А што се мене тиче, она може да позове кога год хоће. Они су бивши, али она се за мене удаје... :)

pa naravno da je retko ako je bilo emocija....jer oboje to treba da prerade potpuno a to se retko desava....ja sam jednom pokusala da ostanem u drugarkom odnosu i kostalo me je nevidjeno truda i zivaca.....i bilo je uzalud....posle 5 godina on mi je opet poceo prebacivati neke gluposti i puko mi je film....ma tesko je to.....

Ako su prijatelji, on ne bi pozvao bivšu, već drugaricu ili prijateljicu, jer taj se odnos preinačio, a šta je bilo ranije i nije važno ako ne postoje neke skrivene želje i namjere... u ovom slučaju bi samo njegove skrivene želje bile problem.
A da zove recimo neku staru čežnju i tihu patnju da bi joj eto natrljao na nos da nije sam... to mi ne bi bilo pravo... mada mi je malo inezamislivo da se desi.

Јако лепо речено и утемељено логички... :)

Знаш како, и за мене је потпуно нормално да двоје људи и после раскида остану у коректним односима, али не постоје довољно коректни односи да ја неког бившег позовем на свадбу.

И није то питање сујете већ је то просто поштовање према будућем мужу/жени, мени најискреније не би било пријатно да гледам ту бившу на мојој рођеној свадби и да ми кроз главу пролазе тамо неке слике да не улазим сад у детаље :D а верујем да никоме не би било пријатно, можда ја нисам још достигла тај ниво свести, али тако је.
Осим ако се не ради о љубави из вртића :D или о сеоској свадби са милион званица, тад вероватно не бих могла да избегнем сусрете са бившим љубавима, што мојим што његовим.

У сваком случају, за мене је свадба нешто ипак мало интимније и на њој места има само за најближе, а то укључује рођаке и блиске пријатеље...
Бивше, ни у којој комбинацији, не.

Zavisi, ako je to bivsa od pre mnogo godina sa kojom je sada prijatelj i pri tom je i ja poznajem, nema nikakvih problema..ili nesto tog tipa, da se druzimo zajedno, u parovima..sta me briga sto je nekad bilo nesto
Neke leve bivse koje ja ne poznajem ili poznajem ali ne gotivim me ne zanimaju. Ne bih se ni pojavila da zove nekog ko bi meni smetao..ali to mi je malo SF

Mm je bio u ozbiljnoj vezi sa komsinicom iz ulice pre mene. Kad je doslo vreme da se pravi spisak za nasu svadbu, (a bila je to jedna od onih ultra giga mega bljak svadbi, na kojima se zabavljaju svi osim nas dvoje, i na koje se pozivaju cela ulica i svi znani i neznani rodjaci) pozvani su i bili roditelji doticne ex devojke, automatski i ona u paketu sa njima. Nije mi smetalo, bilo mi super sto cu imati bar neku zanimaciju na svadbi da zabadam nozeve u tudje rane. :mrgreen: A nije losa cura, cak smo kasnije i izlazili zajedno, dolazila na kafu i tako to. Kontam, da je vredela ne bi ni bila bivsa, pa ni ne zentam.

Moj brat je zvao na svadbu bivsu devojku sa kojom je dugo izlazio.I snajka se lagano pravila luda,igrala svo vreme.A bivsa dosla u zestokom minicu,max doterana,bas je bila hot,veselila se svo vreme...
Mislim da je to bzv,ta mesanja i sl.Koliko god se svi pravili''da im je ok''nije svejedno :zper:

Back