Mooie
Poznat
- Poruka
- 9.609
sado mazo ovo ono
))))
ali moze i ova. nije svaka zvaka za ludaka

ali moze i ova. nije svaka zvaka za ludaka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja posle raskida prekidam kontakt.ne mogu to ni da zamislim....svi moji muskarcinisu vukli repove proslosti sa sobom....
Ja posle raskida prekidam kontakt.
Pa ono... ja bi joj stisnula desnicu ruku i pitala da li je ona zaslužna što on sada tako dobro ebe i liže ili je neka druga prethodnica u pitanju.
Pa ja sam zvao na svadbu neku što sam bio u šemi s njom (nismo se baš zabavljali) ali je super drugarica i sad kad se vidimo ispričamo se... a moja žena je znala za nju... ali nije došla... a da je došla mojoj ženi bi sigurno bilo malo krivo, ali ne bi sad bio smak svijeta...![]()
To je sad relativna situacija.Како бисте се ви осећали да вам момак или девојка на свадбу позову бившу или бившег?
Или, како сте се осећали, ако вам се то већ догодило?
Како бисте се ви осећали да вам момак или девојка на свадбу позову бившу или бившег?
Тешко да би то могло да се деси.Како бисте се ви осећали да вам момак или девојка на свадбу позову бившу или бившег?
mislim da mi ne bi smetalo, sta vise ok mi je kad neko i nakon raskida moze da ostane u normalnim odnosima sto je izgleda retkost u poslednje vreme. mada to je sve hipoteticko trubljenje, jer i vako i onako mene svadba nece videti u odelu mladejedino ko zvanicu,i to ako sam dobro raspolozena za svadbarski kupleraj.
Како бисте се ви осећали да вам момак или девојка на свадбу позову бившу или бившег?
Слажем се с тобом у потпуности.
За мене је потпуно нормално да двоје и после раскида остану ОК...
Али данас су људи јако сујетни и презасићени самодовљношћу па је то постало скоро немогуће.
Жалосно је што је тако...
Иначе, ја немам намеру да правим свадбу и само ће ме њено инсистирање на то навести али ако је будем правио, биће места за пар бивших...
А што се мене тиче, она може да позове кога год хоће. Они су бивши, али она се за мене удаје...
Мада, највише волим кад сам гост на свадбама...![]()
Ako su prijatelji, on ne bi pozvao bivšu, već drugaricu ili prijateljicu, jer taj se odnos preinačio, a šta je bilo ranije i nije važno ako ne postoje neke skrivene želje i namjere... u ovom slučaju bi samo njegove skrivene želje bile problem.
A da zove recimo neku staru čežnju i tihu patnju da bi joj eto natrljao na nos da nije sam... to mi ne bi bilo pravo... mada mi je malo inezamislivo da se desi.
Знаш како, и за мене је потпуно нормално да двоје људи и после раскида остану у коректним односима, али не постоје довољно коректни односи да ја неког бившег позовем на свадбу.Слажем се с тобом у потпуности.
За мене је потпуно нормално да двоје и после раскида остану ОК...
Али данас су људи јако сујетни и презасићени самодовљношћу па је то постало скоро немогуће.
Жалосно је што је тако...
Иначе, ја немам намеру да правим свадбу и само ће ме њено инсистирање на то навести али ако је будем правио, биће места за пар бивших...
А што се мене тиче, она може да позове кога год хоће. Они су бивши, али она се за мене удаје...
Мада, највише волим кад сам гост на свадбама...![]()