Ko je ubačeni element u opoziciji?

Али најважније Питање ко је главни Играч Позиције,тј. Власти.
То си бре ТИ,јер ти си несумњиви број 1!
Честимам ти на унапред додељеном Признању,само грувај

Vladimir Gajić je praktično još lažniji i od samog Nestjorova
Тренуртни Председник НС,онај дебељушкасти Адвокат?
Зар он није Годинама грађанима нудио бесплатну Правну Помоћ СВАКОМЕ ,ко се нађе у Колизији са овим накардним Режимом?

Позиција - опозиција
то су само улоге у демократској представи.

Као мама и тата у кући,
па ко то нема него је сироче,
осети недостатак те представе
и почне да се понаша асоцијално, криминално и тт.

Е тај добије доброг и лошег полицајца као супституцију за недостатак из детињства.

Сви они раде за Србију и то вас буни !
Понекад испадне да неко из опозиције
прича исто што и неко из позиције.

Рецимо поплава и позиција прича морамо становништво да збринемо,
кад гле чуда и опозиција то исто каже.

И онда неко закључи да ...

Nestorović.png

Ko je ubačeni element u opoziciji? Ja glasam za Nestorovića, za Šešelja i Čedu se već zna da su Vučićevi igrači. Mislim da je Nestorović onaj igrač koji neće ni sa opozicijom ni sa Vučićem i takvim stavom bi izazvao ponavljanje izbora na kojim vlast uvek ima prednost. Baš kao na poslednjim beogradskim izborima.
To je sve vučićeva profi opozicija 13+ godina.

Ko je ubačeni element u opoziciji? Ja glasam za Nestorovića, za Šešelja i Čedu se već zna da su Vučićevi igrači. Mislim da je Nestorović onaj igrač koji neće ni sa opozicijom ni sa Vučićem i takvim stavom bi izazvao ponavljanje izbora na kojim vlast uvek ima prednost. Baš kao na poslednjim beogradskim izborima.

Наведени су, од када су се појавили, опозиција отприлике колико Вулин и Дачић. У ствари, Дачић је већа опозиција од њих. О Милици тхе зајебници да не говоримо.

Прави "убачени" је О Ђилас, кога нам актуелна власт, медији под њиховом апсолутном контролом, и ботићи овде на форуму стално потурају као неког "Вођу опозиције". Дотични служи управо зато да се не би дало простора онима који стварно желе промене у овом накарадном систему.

Back