- Poruka
- 28.816
Čijim parama druže mojJeste, ali je pokrenuo postmiloševićevsku ekonomsku močvaru, za razliku od njih, koji su 12 godina filozofirali i raspravljali se kroz čije tačno selo treba da krene autoput (Velja-Čanak).

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čijim parama druže mojJeste, ali je pokrenuo postmiloševićevsku ekonomsku močvaru, za razliku od njih, koji su 12 godina filozofirali i raspravljali se kroz čije tačno selo treba da krene autoput (Velja-Čanak).
Čijim parama druže moji po koju cenu...
I još važnije, uzimao je mnogo veće pare nego što projekti koštaju, da bi višak ostavio sebi i ostatku mafije.Čijim parama druže moji po koju cenu...
Ne postoji stvarno jer nema na cemu da zasnuje stvarnu politicku platformu. Sramota ih je da otvoreno priznaju da su za NATO, ostaje samo da godinama obilaze u krug Ribnikar, nadstresnicu i Jadar - zajedno sa "studentima" (njihovo novo okupljanje je u Loznici, dakle klasika).Opozicija u ovoj državi ne postoji osim na papiru.
Pa je l ja govorim da se mi unazad decenijama zadužujemo, krademo i prodajemo? I sad neka deca ustala i rekla dosta je bilo al i to ne valjaČije pare su bile od 2000-2012 i šta je urađeno sa njima?
Od Miloševićevog raspada ostavili su svoj raspad i bankrot. Pozitivna nula..![]()
Srećom imamo studentski pokret, ako opozcija ne valja!Ne postoji stvarno jer nema na cemu da zasnuje stvarnu politicku platformu. Sramota ih je da otvoreno priznaju da su za NATO, ostaje samo da godinama obilaze u krug Ribnikar, nadstresnicu i Jadar - zajedno sa "studentima" (njihovo novo okupljanje je u Loznici, dakle klasika).
У преводу, подигао мафију на ниво Коза Ностра, под маском ЕУ интеграција, мудре политике, "инвестиција" и предајом КиМ?Jeste, ali je pokrenuo postmiloševićevsku ekonomsku močvaru, za razliku od njih, koji su 12 godina filozofirali i raspravljali se kroz čije tačno selo treba da krene autoput (Velja-Čanak).
Pa je l ja govorim da se mi unazad decenijama zadužujemo, krademo i prodajemo? I sad neka deca ustala i rekla dosta je bilo al i to ne valja![]()
Ti si se razbolio kad si čuo da nije.Pa eto, razboleo se u Americi.
Šalim se, znam da je to slagao.![]()
A živi u Francuskoj i njen je državljanin. Najgnusniji hulja.
Velike pare su uvijek tuđe.Čijim parama druže moji po koju cenu...
Mene zadovoljava da je doživeo fijasko svoje politike u SAD, i da je laž da se razboleo otkrivena...Ti si se razbolio kad si čuo da nije.
Do juče si bio optimističan.
Danas već bolovi.Kolki je krvni pritisak ?
Jel izmjerljiv ?![]()
I ti ovan ?Sa mnom se slaže.Isti nam oroskop.
Jok, avgust kao Mara Čobanesku.I ti ovan ?![]()
Па да видиш и није. Прво што је наш однос према Русији трајнији од многих западноевропских држава. Ради се и о припадности истој цивлизиацији. Друго, запад је био на страни свих наших непрјатеља. Треће, већи део запада нас сматра непријатљима, и савезници су ОВК, и других наших архинепријатеља. Мерило родољубља је суверенизам и јасна идентитеска предстаа о себи. А мера зравог раума је правилно лоцирање потенцијалних савезника и потпуно извесних непријаетеља.Nažalost proruski postoje. Ne znam zašto se ovde kao merilo patriotizma postavlja ljubav prema Rusiji. To je potpuno uvrnuto.
Imamo problema s ovnovima na forumu.Jok, avgust kao Mara Čobanesku.![]()
Којој то цивилизацији? Комунизму?Па да видиш и није. Прво што је наш однос према Русији трајнији од многих западноевропских држава. Ради се и о припадности истој цивлизиацији. Друго, запад је био на страни свих наших непрјатеља. Треће, већи део запада нас сматра непријатљима, и савезници су ОВК, и других наших архинепријатеља. Мерило родољубља је суверенизам и јасна идентитеска предстаа о себи. А мера зравог раума је правилно лоцирање потенцијалних савезника и потпуно извесних непријаетеља.
Žene su u pitanju.Bolje ostavit njima da riješe.Rešićemo.Koji su?
Lagerta je vaga, s njom mogu.Žene su u pitanju.Bolje ostavit njima da riješe.![]()
A sa lapsi ?Lagerta je vaga, s njom mogu.Ne znam te rogate.
Византијском комомвелту, то јест православној. Под комунизмом смо грцали и ми Срби, и Руси.Којој то цивилизацији? Комунизму?
A sa lapsi ?![]()