bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 27.966
Политика је и иначе позната као објективан и непристрасан медиј на коме се увек могу чути све стране, па зато ништа чудно што траже исте критеријуме од других![]()
Vrlo zanimljivo, sta to ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Политика је и иначе позната као објективан и непристрасан медиј на коме се увек могу чути све стране, па зато ништа чудно што траже исте критеријуме од других![]()
Boris je izašao iz Zoranovog šinjela a Zemunci su bili na prst u dupe sa tadašnjim režimom.Velja Nevolja je u zatvoru.Tamo gde mu je i mesto a što implicira da nije imao zaštitu političara inače bi bio na slobodi kao što su bili Zemunci do momenta kad su odlučili da udare na svoje pokrovitelje.Nije, lažeš, praviš lažne paralele! Ko je Borisov Velja Nevolja?
Boris je izašao iz Zoranovog šinjela a Zemunci su bili na prst u dupe sa tadašnjim režimom.Velja Nevolja je u zatvoru.Tamo gde mu je i mesto a što implicira da nije imao zaštitu političara inače bi bio na slobodi kao što su bili Zemunci do momenta kad su odlučili da udare na svoje pokrovitelje.
Pa zato što su počinili politička i druga ubistva, otmice, pljačke, a Đinđić je rešio da uništi organizovani kriminal u zemlji, formirao je Specijalno tužilaštvo, a oni su prirodno bili prvi na meti.Zasto Zemunci imaju problem sa Djindjicem?
Nisam Iz BG, ali svejedno, to ne znam?
Pa zato što su počinili politička i druga ubistva, otmice, pljačke, a Đinđić je rešio da uništi organizovani kriminal u zemlji, formirao je Specijalno tužilaštvo, a oni su prirodno bili prvi na meti.
Pa Gruban je mislio na Zemunski klan, a ne na sve stanovnike Zemuna.To kad se kaze “zemunci” misli se na obicne ljude koji zive u Zemunu…
Treba to razdvojiti.
Zemunski klan.
Kakve veze ima što je mleo svoje mrtve žrtve ? To je radio zato da bi skrio materijalne dokaze.Ne bi ta okolnost bila dovoljna za prestanak saradnje sa režimom.I Zemunci su surovo postupali sa svojim žrtvama pa se niko zbog toga iz tadašnjeg režima nije potresao.Kad su počeli da otimaju i iznuđuju velike otkupnine od porodica bliskih tadašnjem režimu (Mišković i dr.) došlo je do izvesnih šumova na vezama tadašnjeg režima i Zemunaca.
Zar ti nije bezveze da samog sebe predstavljaš kao nekog ko piše gluposti koje pas s maslom ne bi polizao. I to svesno pišeš besmilice, što sugeriše da ne jedeš ono fuj, samo zato što niste kao stranka osetili potrebu za takvom akcijom.
Velja je u zatvoru zato što je mlevenjem ljudi malo preterao po mišljenju Vučića, da je samo lomio vilice ženama bejzbol palicama verovatno bi bio heroj.
Zemunci su iz nekog razloga udarili na Đinđića, a taj razlog bio je priprema njihovog hapšenja. Što govori da nema nikakvog partnerstva i pokroviteljstva.
A Boris dakle nije imao svog Velju Nevolju, ali ti u nadi da ti to pitanje niko neće postaviti, izjedačavaš njegovu vlast sa Vučićevom zločinačkom. Pa malo si se zajebao, da prostiš.
Radikali tako posluju targetiraju i ubijaju.Zasto Zemunci imaju problem sa Djindjicem?
Zemunci u ovoj diskusiji označava pripadnike nekadašnjeg Zemunskog klana.Više podataka o Zemunskom klanu možete potražiti na internetu.Preporučujem korišćenje pretraživača Google a nikako one Tvoje pretraživačeZasto Zemunci imaju problem sa Djindjicem?
Mišković i Brenin sin su oteti pre nego što je Đinđićeva vlada bila forimirana, ili jako kratko po njenom formiranju, tako da ta saradnja iz hronoloških razloga nije bila moguća, a nije je bilo i iz drugih razloga. U jednom trenutku 2001. Legija, Šiptar, Kum, Rade Marković i Milošević svi su bili u zatvoru. Prosto, ne postoji vreme saradnje, da bi se moglo reći da je bilo ikakve sardanje.Kakve veze ima što je mleo svoje mrtve žrtve ? To je radio zato da bi skrio materijalne dokaze.Ne bi ta okolnost bila dovoljna za prestanak saradnje sa režimom.I Zemunci su surovo postupali sa svojim žrtvama pa se niko zbog toga iz tadašnjeg režima nije potresao.Kad su počeli da otimaju i iznuđuju velike otkupnine od porodica bliskih tadašnjem režimu (Mišković i dr.) došlo je do izvesnih šumova na vezama tadašnjeg režima i Zemunaca.
Slučaj Zemunci je primer kako država ne treba da se odnosi prema kriminalcima i kriminalu.
Slučaj Velja Nevolja je primer odgovornog odnosa države prema kriminalu i krimanlcima.
Pa Gruban je mislio na Zemunski klan, a ne na sve stanovnike Zemuna.![]()
Čistao sam dovde.Lupetaš Aleksije, lupetaš.Mišković i Brenin sin su oteti pre nego što je Đinđićeva vlada bila forimirana, ili jako kratko po njenom formiranju
Pametno! Ako sam ja mazohista pa ga čitam, ne moraš i ti...Nisam citala njegov komentar zato mi je tvoj bio cudan.
Grubane, moras biti konkretan I direktan.Čistao sam dovde.Lupetaš Aleksije, lupetaš.
Pametno! Ako sam ja mazohista pa ga čitam, ne moraš i ti...![]()
NIje baš politički internet forum pravo mesto za one koji bi da se upoznaju sa ,da kažemo osnovama istorije zemlje u kojoj žive.Grubane, moras biti konkretan I direktan.
NIje baš politički internet forum pravo mesto za one koji bi da se upoznaju sa ,da kažemo osnovama istorije zemlje u kojoj žive.
A da ti IPAK pročitaš tekst?Vi botovi pricate sve sem istine
Na tome vam se i bazira propaganda
Mislim da je čovek postavio par vrlo konkretnih i logičnih pitanja.Niko nije rekao da će neko biti isključen iz plenuma ako ttaži izbore.
Dakle, očigledan je provokator taj što zove.
Fakulteti su budžetski korisnici,osnovala ih je država,ona isplaćuje zarade.Da su nezavisni,ne bi se žalili na pritisak države i krompir na računu.Studenti su na samom početku izneli stav da ih ne zanima politika,posle su se ipak predomislili,samo još jedna opcija koja želi na vlast.I,ne mogu studenti da određuju ko može da uđe u zgradu koja je u državnom vlasništvu.I,ima tamo još puno pitanja.U pravu je Olja, sa ćacijima nema šta da se priča, oni su tu da provociraju. Ništa drugo.
A evo i odgovora:
Fakulteti nisu državna ustanova nego nezavisna ustanova.
Iza plenuma stoje studenti.
Izbori jesu zahtev jer preko njih mogu da se ispune drugi zahtevi koji su već izneti.
Generalno, odgovori su vrlo jednostavni, ali prosto na ćacije ne treba traćiti vreme.
Zanimljiva je činjenica da su ih poslali da zovu, to obično ne rade. Znači da je prigustilo.
Eh,da si...Ali nisi,salašarski rečnik ne prolazi na takvim mestima.Da sam ja umesto nje, rekao bih mu: Marš bre majmunčino glupa!
Ne zna šta traže studenti, a o tome može da se obavesti na internetu, da pita.
A ipak zna da traže izbore, i umesto da konstatuje da imaju na to pravo kao građani, čak i uprkos tome što juče nisu hteli, on bi pričao o tome zašto su iskoristili svoje pravo.
Jedno je sigurno, Vučić nije u pravu: laže o razlozima zašto neće na izbore. Oko 15. marta ih je nudio, a uslovi su bili isti kao sada.
Oduzimanje autonomije univerziteta nelegitimnim finansijskim operacijama vam neće uspeti.Fakulteti su budžetski korisnici,osnovala ih je država,ona isplaćuje zarade.Da su nezavisni,ne bi se žalili na pritisak države i krompir na računu.Studenti su na samom početku izneli stav da ih ne zanima politika,posle su se ipak predomislili,samo još jedna opcija koja želi na vlast.I,ne mogu studenti da određuju ko može da uđe u zgradu koja je u državnom vlasništvu.I,ima tamo još puno pitanja.
Ne, već provokatorskih i nevisprenih, da ne kažem, maloumnih, na koja si i dobio odgovor od Dinstanovića. I opet prdš u čabar.Mislim da je čovek postavio par vrlo konkretnih i logičnih pitanja.
Krivo joj kad neko kaze istinu.Mislim da je čovek postavio par vrlo konkretnih i logičnih pitanja.
ajde? 'prćija'...Krivo joj kad neko kaze istinu.
Fakulteti ne smeju da budu "prcija" nepoznatog broja plenumasa i blokadera.