Patriotski i proruski elementi u opoziciji ne postoje

Русија и јесте Европа, али не западна Европа.
Evropa = zapad.

Sama reč "Evropa" je od vavilonskog ereb - zapad. Ili Azija od asu - istok.
То што је Петар Велики хтео пошто пото да направи холанђане од Руса
Da je barem zaista hteo. I nije morao baš Holanđane, mogao je od Rusije da napravi džinovsku Poljsku, Češku ili Slovačku.
Да је он урадио то о чему ти говориш они више не би били Руси.
Zato je anadolijski, azijatski fatalistički otrov zvani ortodoksija izvorno slovenska stvar........

Да од аутентичне Русије, парави католичке имитације? Православље је такође евроско. Цеттар Европе је у Русији. ОПетрограда, до источне границе Европе је веће пространство него до Норвешке. Европа има две цивилизације. Католичко протестантску, ( западну), и Православну, ( цегрално источну. И обе се тичу Европе. Сама Реч Европа је грчког порекла, Од три православне ркве у Грка, једна није уопште скретала са пута. Чак ни кад је у питању црквени датум. А то свакако није питање звезда и мрења времена, него искључиво потврђивање окупације. Ништа друго.

Да од аутентичне Русије
Sve je to anadolijski vizantijski otpad, koja crna autentičnost.
парави католичке имитације?
Tako bi Rusija postala sastavni deo Evrope a ne večiti parija i otpadnik na koga nasrću svi živi.
Православље је такође евроско.
Nije.
Цеттар Европе је у Русији.
Geografija =/= kultura =/= suštinska pripadnost.
Сама Реч Европа је грчког порекла
Evropa je od "ereb", što je na vavilonskom "zapad".
А то свакако није питање звезда и мрења времена, него искључиво потврђивање окупације
oKuPaCiJa

Говориш као хрват. Али ја знам да код нас живе југословени српског порекла, који Србе мрзе попут усташа. Схваташ ли ти , да у том случају више не би били Срби. Срби који су изПраславље прешли на католичанство, редом су били усташе и више нису Срби. Никаве везе између ПРавославља и Анадолије нема. Али су ето и време настанка различити. Православље је настало пре две хиљаде Година у Јерусалиму, а Католичанство у Риму пре хиљаду година. .

Говориш као хрват.
Hrvati ti žive rent-free u glavi.
да у том случају више не би били Срби.
Srbi su postojali i pre anadolijskog azijatsko-iganskog otrova zvanog ortodoksija.
Никаве везе између ПРавославља и Анадолије нема.
Jakako...
Православље
Azija i to ne ona fensi tipa Japan, priobalna Kina, J. Koreja .... nego durka durka burka murka orijent.

Бисер закључак! z:D

GqF93HwW4AA1dYR
Kakav paradox, razyebali Jugoslaviju a sada se bratime sa Albancima 😂

https://forum.krstarica.com/threads...remi-ali-nece-da-prodje.1018470/post-50248434
Tramp je anti-NATO
Madjarska je anti-NATO, ako Odesa padne obnovice se istocni blok i u njega ce uci sa Rumunijom, Slovackom, Moldavijom, Bugarskom.
😂
NATO-zemlje protiv NATO-a! :dash: :hahaha:
e šta sve neću pročitati na ovom forumu!

Radi ali samo formalno, jasno je da su nam sanse da budemo primljeni jednake kao i Turskoj sa ovom politikom
a jel si se zapitao nekad od čijih se para grade auto-putevi, pruge, od čijih para je plaćena rekonstrukcija železničke stanice koja je ubila 16 ljudi, itd.?!
od para iz Evropske Unije! :rtfm:
ta priča "mi nismo za EU" služi samo za Žvalino retardirano radikalsko glasačko telo, kod kojih ta priča prolazi!

Eno i Putin je dogovorio neke poslove sa Trampom
Normalno je da se drzavnici sastaju, i Putin se sastajao sa svima pre rata
Pa Putin im nije davao svoju zemlju, resurse, teritorije... to je razlika!

mnogo gledaš infomer, Šrodingere.... :mazi:

Kakav paradox, razyebali Jugoslaviju a sada se bratime sa Albancima 😂

Не знам колико си упознат са дешавањима на КиМ? Ово је случај када "Српска листа" полаже заклетву у скупштини тзв. "Kosove" и након тога потписује то на документу. "Српска листа" је подржана од власти у Београду да као представља Србе на КиМ, а то што су у питању институције некакве државе "Kosove" нема везе.

Не знам колико си упознат са дешавањима на КиМ? Ово је случај када "Српска листа" полаже заклетву и након тога потписује то на документу. "Српска листа" је подржана од власти у Београду да као представља Србе на КиМ, а то што су у питању институције некакве државе "Kosove" нема везе.

Ja i pricam o orangutanima iz Beograda i njihovoj politici.

Hrvati ti žive rent-free u glavi.

Srbi su postojali i pre anadolijskog azijatsko-iganskog otrova zvanog ortodoksija.

Jakako...

Azija i to ne ona fensi tipa Japan, priobalna Kina, J. Koreja .... nego durka durka burka murka orijent.
Јесу, али све пре хришћанства не учетсвује у нашем српском идентитету. Бркаш Ислам и Хришћанство.

Back