naucili od radikala da cim neko dovede kreMbilitet vlasti oma ga medijski lincuju.https://www.politika.rs/scc/clanak/...ih-pitanja-za-blokadere-i-olju-beckovic-video
Среда, 04.06.2025. у 14:25
Искључење из „Утиска недеље“ због неугодних питања за блокадере и Ољу Бећковић (видео)
![]()
Принтскрин
Да ли су факултети државна установа или приватна прћија блокадера? Ово питање поставио је гледалац емисије „Утисак недеље“ Живко Иванов из Железника.
Он је критиковао захтев студената у блокади за расписивањем избора, наводећи да сада раде све супротно од онога што су говорили пре неколико месеци.
Гледалац је потом довео у питање кредибилитет пленума, питајући се ко стоји иза такве организације.
Водитељка Оља Бећковић је, у препознатљивом маниру, искључила гледаоца из емисије када је и њој упутио критику да у емисију доводи искључиво истомишљенике док говори о слободи говора и изражавања различитих ставова.
- Ја не знам више шта траже студенти. Прво су рекли 'нећемо изборе, ко тражи изборе биће искључен из пленума' а сад одједном хоће изборе. Помињу пленуме. Ко је пленум? Знамо ли ми имена оних који су у пленуму? Да ли су факултети државна установа или њихова приватна прћија? А Ви Оља, причате о слободи говора а зовете само истомишљенике - рекао је гледалац након чега је прекинут и искључен из емисије.
ovi sa nove i n1, sns placene "gledaoce" ne mogu da slusaju pa samo stisnu dugme i slucajni dobronamerni prolaznici pored tv-a odu u off