Ko je ubačeni element u opoziciji?

Vladimir Gajić je praktično još lažniji i od samog Nestjorova
Тренуртни Председник НС,онај дебељушкасти Адвокат?
Зар он није Годинама грађанима нудио бесплатну Правну Помоћ СВАКОМЕ ,ко се нађе у Колизији са овим накардним Режимом?

Позиција - опозиција
то су само улоге у демократској представи.

Као мама и тата у кући,
па ко то нема него је сироче,
осети недостатак те представе
и почне да се понаша асоцијално, криминално и тт.

Е тај добије доброг и лошег полицајца као супституцију за недостатак из детињства.

Сви они раде за Србију и то вас буни !
Понекад испадне да неко из опозиције
прича исто што и неко из позиције.

Рецимо поплава и позиција прича морамо становништво да збринемо,
кад гле чуда и опозиција то исто каже.

И онда неко закључи да ...

Nestorović.png

Ko je ubačeni element u opoziciji? Ja glasam za Nestorovića, za Šešelja i Čedu se već zna da su Vučićevi igrači. Mislim da je Nestorović onaj igrač koji neće ni sa opozicijom ni sa Vučićem i takvim stavom bi izazvao ponavljanje izbora na kojim vlast uvek ima prednost. Baš kao na poslednjim beogradskim izborima.
To je sve vučićeva profi opozicija 13+ godina.

Ko je ubačeni element u opoziciji? Ja glasam za Nestorovića, za Šešelja i Čedu se već zna da su Vučićevi igrači. Mislim da je Nestorović onaj igrač koji neće ni sa opozicijom ni sa Vučićem i takvim stavom bi izazvao ponavljanje izbora na kojim vlast uvek ima prednost. Baš kao na poslednjim beogradskim izborima.

Наведени су, од када су се појавили, опозиција отприлике колико Вулин и Дачић. У ствари, Дачић је већа опозиција од њих. О Милици тхе зајебници да не говоримо.

Прави "убачени" је О Ђилас, кога нам актуелна власт, медији под њиховом апсолутном контролом, и ботићи овде на форуму стално потурају као неког "Вођу опозиције". Дотични служи управо зато да се не би дало простора онима који стварно желе промене у овом накарадном систему.

Back