- Poruka
- 240.513
Evo recimo ja. Svi oni dokazi koji se iznose o tome da je mason ili ko zna sta su na nivou klavira ili onog tvog konja.A sta ako je bio obicni bravar iz Zagorja?
Jel neko pomislio da je TO mozda ... istina????
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo recimo ja. Svi oni dokazi koji se iznose o tome da je mason ili ko zna sta su na nivou klavira ili onog tvog konja.A sta ako je bio obicni bravar iz Zagorja?
Jel neko pomislio da je TO mozda ... istina????
![]()

Jеbоtе, nisam ni znao da u porodici imam toliko masona!Sahranjen je po svim masonskim pravilima.
Pogledaj grob.
Gde je petokraka u koju se "kleo"?
Ime,prezime ,godina rođenja i smrti i to je to.
Potraži knjigu "Masoni i masonerija" od Nenezića.
![]()
Vecina ima upravo takve ploce, dobro ne bas toliko mermera, ali sta ces kad nas nije drzava placala. 
svi masoni tvrde da nije bio mason ...
sramota ih je od njega.Kod njih sve neki visokoobrazovan svet.Izgubila bi masonerija reputaciju,ako se cuje da mogu i bravari da ucestvujuzasto masoni onda kazu da nije njihov ?

zasto masoni onda kazu da nije njihov ?
kazu da je previse dobro svirao klavir .... za obicnog bravara![]()
I Aleksandar I Karadjordjevic je bio Mason
Jel to sad Titu minus ili plus?
Kakve to veze ima sa Titom !?
Od kakvog je uopšte značaja što su bili masoni ?
Obojica !
To je najmanja stavka njihovih dela,po kojima treba
da ih upamti istorija !
Ko god da je bio , nama Srbima je bio hrvat
Najbolji vladar?Po cemu?Bolje nešto drugo de ćeš veće bruke no da nam je najbolji vladar bio Hrvat?
Najbolji vladar?Po cemu?
Najbolji vladar?Po cemu?
Ne znam ni ja, ali stalno mu se to stavlja kao jedan od "zlocina", jer je navodno bio Mason, ali kad je Karadjordjevic u pitanju onda je to ok ...
Ne kontam tu logiku ...
mi u ovih 20 godina,jos placamo danak tog vremena.Da se danas Svajcarska raspadne,oni bi i dalje bili,i takvi raspali,bogati.Sta smo mi danas?Ziveli smo na kredit i nista drugo.Vecina nase industrije je proizvodila neplanski,sto se videlo po punim hangarima neprodatih proizvoda.Nije Tito industrijalizovao zemlju,to je proces koji je zahvatio vecinu neindustrijalizovanih zemalja(a tamo nije bio na vlasti).Napravio je 2 pokrajine unutar Srbije,i to na takav nacin da je svako svakog preglasavao.Sve sto se proizvodilo u Srbiji je prodavano iz Slovenije i Hrvatske,te su se oni razvijali,a mi sisali vesla.Zabranio je povratak Srba na Kosovo.Da je ta vlast i zemlja valjala,ti bi nasledio nesto dobro iz tog vremenaMožda nije bolji od Kneza Miloša jedino. Knjaz je ipak naš najveći državnik.
Ali sve ostale debelo šije.
Pobednik u najvećem ratu u istoriji, balkanski državnik od najvećeg ugleda u svetu i što je najbitnije - najduži period mira i razvoja u modernoj srpskoj istoriji.
Ma koliko mnogi danas sanjarili o tom vremenu mi smo pre 1941. bili jedna od najnerazvijenijih zemalja Evrope, većinski agrarna, stanovništvo nepismeno, i ono malo industrije i kapitala bilo je u stranim rukama pretežno.
1945. kamen na kamenu nije ostao.
Rezultate do 1990. izlišno je navoditi.
Mi u ovih 20 godina i živimo tj. preživljavamo ekspoatišući dobra iz tog vremena. Ništa novo nismo napravili.
Bolje nešto drugo de ćeš veće bruke no da nam je najbolji vladar bio Hrvat?
mi u ovih 20 godina,jos placamo danak tog vremena.Da se danas Svajcarska raspadne,oni bi i dalje bili,i takvi raspali,bogati.Sta smo mi danas?Ziveli smo na kredit i nista drugo.Vecina nase industrije je proizvodila neplanski,sto se videlo po punim hangarima neprodatih proizvoda.Nije Tito industrijalizovao zemlju,to je proces koji je zahvatio vecinu neindustrijalizovanih zemalja(a tamo nije bio na vlasti).Napravio je 2 pokrajine unutar Srbije,i to na takav nacin da je svako svakog preglasavao.Sve sto se proizvodilo u Srbiji je prodavano iz Slovenije i Hrvatske,te su se oni razvijali,a mi sisali vesla.Zabranio je povratak Srba na Kosovo.Da je ta vlast i zemlja valjala,ti bi nasledio nesto dobro iz tog vremena
Pa slažem se. Ali očigledno voli ga se diskreditovati ovde na temelju etničke pripadnosti kao što ga u Hrvatskoj mnogi po tim osnovama sad prisvajaju.Nisu nama njega poturili Hrvati....
Za vladanje od skoro 41 godinu Jugoslavijom
(znači,ne samo Srbima), njega je postavila ideologija.
A,Broz,koji je promakao Kominterni,jer je bio sposoban
i predviđao događaje,je Hrvat - koliko ja beduin,a ti taliban !
Šta ti znači "previše dobro" !?
Kad si čuo da bilo koji bravar,bilo kako,svira klavir...??
Pa,od 10 bravara,osmorica ga nisu videla očima !
ja znam taxistu koji svira klavir