Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 10.983
Moraš !!!Razumem.
To ja pricam i vise ne mogu ni da pricam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš !!!Razumem.
To ja pricam i vise ne mogu ni da pricam...
Sinoć se u Beogradu na ulicama vide pristojan i miran svetKao i svuda.
Pristojni se malo vide.
Znam.Sinoć se u Beogradu na ulicama vide pristojan i miran svet
Željan pravde i pun bade
A onda je zvučni top odsvirao kraj
Pa podržavam već četriri meseca na sve načineZa to smo sami krivi,.. idemo na popravni
neki novi klinci su dospeli za novo vreme.
podržimo ih,.. a ako se zapuca, staćemo ispred njih,.. (tako reče moj kolega,.. i moj đak)
Gkedao sam juče dugo, dugo,.. samo me jedna misao mučila:
Ko je to uradio ?,..
To studenti nisu uradili...
Od šećara u gorivu, zaribaju klipovi..
nekome je taj "Ferga" bio nada,.. da će moći da školuje decu... da odu, da se ne pate kao on.
Naprotiv.Znam.
I opet sam nesto ocekivala, I opet veliko Nista...
Jasno mi je odavno, ali valjda imam pravo da se nadam da ce ovoj zemlji nekada biti bolje.Naprotiv.
Danas je svakoj kući iz koje je neko bio tamo jasno da ima posla sa nekim ko je u stanju da prekine ćutanje zvučnim oružjem.
Dolaze novi nemiri i nakon njih novi izbori.
Treba uramiti ovu porukuTrebalo bi ga zazidati u Expo kao onu snajku iz skadra na bojani
Studenti su na kraju, učinili nešto, bitno - za nauk.Režimski plaćenici su predvodili, uz propraćej nebesnih gradjana kojima je lako manipulisati.
Нестао је страх, али се подела још више продубила, што је добро. Рецимо ја на послу са сендвичарима причам само о послу и то када морам, а овде на форуму сам ставио бар једно 20 њих на игнор.Znam.
I opet sam nesto ocekivala, I opet veliko Nista...ali sama sam kriva, naivno oduvek, i zauvek, verovatno.
A tek bi mi bilo losije da sam bila.
Osetis tu energiju i pljaaas..
Znam da je tebi jasno.Jasno mi je odavno, ali valjda imam pravo da se nadam da ce ovoj zemlji nekada biti bolje.
Dok i poslednji ne ode.
A na dobrom smo putu..
Deca su nam vise napolju nego ovde.
Studenti su na kraju, učinili nešto, bitno - za nauk.
- napustili protest, kada su krenuli incidenti (na Slaviji), jasno stavljajući do znanja, kojim se metodama bore.
To su bili tvoji.Gkedao sam juče dugo, dugo,.. samo me jedna misao mučila:
Ko je to uradio ?,..
nekome je taj "Ferga" bio nada,.. da će moći da školuje decu... da odu, da se ne pate kao on.
jbga taj za to dobio pare,sad vide u kakvo ***** su svesno stali,podrzavsi ***** zarad njegove tiranije
Svi su (ste) moji,..
Znas li sta je br.10 okasti?
Ne, oni vaši, zaboravila si kako ste juče trijumfovali zbog toga? E, zbog takve zaboravnost vam i ide ovako.Djaci vukovci.
Ma i ti si išla u jezuitsku školu?Znas li sta je br.10 okasti?
E.Ma i ti si išla u jezuitsku školu?
daa, ovi Dačićevi su dobrice ( opametili se
Po instrukcijama, NVO štos, uči se po kursevima.daa, ovi Dačićevi su dobrice ( opametili se) ..
Inače mi smo juče imali spremno i cveće za policiju..
I mi smo se opametili.
To možda u tim tvojim krugovima..Po instrukcijama, NVO štos, uči se po kursevima.
Neki krševi sa otpada bez tablica. Uopšte nije greda. Lakše će da ih izravnja presa.Gkedao sam juče dugo, dugo,.. samo me jedna misao mučila:
Ko je to uradio ?,..
Nemaš pojma,..Neki krševi sa otpada bez tablica. Uopšte nije greda. Lakše će da ih izravnja presa.