nensy4ever
Poznat
- Poruka
- 7.090
a shta tjy drygo da mislim zivota ti? :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
molim te lijepo vidi ti njega sto chatuje na temi..............ajd' u cosak..............brze.............u cosak....i tamo ostani do kraja dana!!!!!!!:-D :-D :-D :-D :-DMarilynManson:Ja sam fino dete
btw lokaciju da menjas, imam fobiju od endoplazmaticnog retikuluma![]()
![]()
aaa ne...daleko si ti od finog detetaMarilynManson:Ja sam fino dete
btw lokaciju da menjas, imam fobiju od endoplazmaticnog retikuluma![]()
![]()
Pa dobro da li je moguce da ste svi toliko glupi da ste mislili da te zurke ozbiljno smatram narko!!! OMG!!!Kad_LupimLupim:E tako vec moze...
A dal' se ovaj salio ili ne, ne znam... al' mi ne lichi nesto na shalu. Kad vidim klinca da se tako pali izrazima, narko zurka, jea, cool, ovo ono, dza bu... takvi uvek prvi zastrane![]()
meni su sve druge cigare mnogo jake i smetaju mi.....EVE ne osecam, zato mi odgovara..a posto sam mnogo nervozna osoba, ja stalno grickam nokte ili nesto zvacem, jedem.....i onda zapalim cigaru, smiri me, ne jedem, ne gojim se, ne grickam nokte, pustam ih..meni lepo...Keeper:to je onda narcizam.
jer pushenje slim cigara nikako ne mozhe biti pushenje.
Moguce je! Ima nas raznih.Jamacha:Pa dobro da li je moguce da ste svi toliko glupi da ste mislili da te zurke ozbiljno smatram narko!!! OMG!!!![]()
A cigarilose?Clyde_the_Glide:ja bi pre pljugao cigare nego cigarete, nekako nisu konvencionalne, jes da su skuplje, ali dobar je trip kad izadjes negde, pa ti traje jedna celo veche.......

nensy4ever:hahahaa
khm...endoplazmatichni retkiqlym je tjelijska organela koja je izgradjena od membrana koje ogranichavajy ynytrashnje prostore i nalaze se po chitavoj tjeliji y vidy mreze...
Yloga:sinteza razlichitih materija(lipida,proteina) i njihov transport kroz tjelijy.Materije koje se obrazyjy y e.r. transportyjy se do drygih organela ili y vantjelijsq srediny...eto tamo ja zivim![]()

takodje.Master_Chief:Ponosno mogu retji da cigaru u ustima nikad nisam imao... 8)

ti si bre lyd nachisto...