Ko je ovde sve pushach?

Keeper:
to je onda narcizam. :lol:
jer pushenje slim cigara nikako ne mozhe biti pushenje.
meni su sve druge cigare mnogo jake i smetaju mi.....EVE ne osecam, zato mi odgovara..a posto sam mnogo nervozna osoba, ja stalno grickam nokte ili nesto zvacem, jedem.....i onda zapalim cigaru, smiri me, ne jedem, ne gojim se, ne grickam nokte, pustam ih..meni lepo...

Jamacha:
Pa dobro da li je moguce da ste svi toliko glupi da ste mislili da te zurke ozbiljno smatram narko!!! OMG!!! :roll:
Moguce je! Ima nas raznih.
Neam, iskreno pojma koliko si ozbiljno mislio to sto si rekao... ali vidi ovako. Recimo, ja taj izraz, narko zurka, jos nisam cuo!? Zasto, pa verovatno zato sto takav opis nema veze s zivotom. Narkici ne prave zurke na kojima se kolektivno drogiraju, nego se rade kad ih stigne frka i nadju s cim.
Ovako narko zurka, mi izgleda ko klasican klinacki COOL izraz, na koga se pale novopechene pubertetlije i sl deca. Tim narko epitetom ko da se daje neka posebna vaznost i znacaj.
E vidis, nije bitno koliko si to ozbiljno smatrao narko zurkom, nego je bitno da si upotrebio taj izraz. Cool je, svideo ti se... ne znam ni ja sta i kako vec. U svakom slucaju poenta priche je ono sto sam vec i rekao: Takvi su najgori slucajevi za navlachenje!

hahahaa :lol:
khm...endoplazmatichni retkiqlym je tjelijska organela koja je izgradjena od membrana koje ogranichavajy ynytrashnje prostore i nalaze se po chitavoj tjeliji y vidy mreze...
Yloga:sinteza razlichitih materija(lipida,proteina) i njihov transport kroz tjelijy.Materije koje se obrazyjy y e.r. transportyjy se do drygih organela ili y vantjelijsq srediny...eto tamo ja zivim :D

nensy4ever:
hahahaa :lol:
khm...endoplazmatichni retkiqlym je tjelijska organela koja je izgradjena od membrana koje ogranichavajy ynytrashnje prostore i nalaze se po chitavoj tjeliji y vidy mreze...
Yloga:sinteza razlichitih materija(lipida,proteina) i njihov transport kroz tjelijy.Materije koje se obrazyjy y e.r. transportyjy se do drygih organela ili y vantjelijsq srediny...eto tamo ja zivim :D

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Shta ti svashta znaaaaash... :roll:
:)

Neshto najgore da dash ribi da ti popushi a onda je poljubish... BLJAK
Uopste mi ne smeta da poljubim ribu koja pushi, samo da joj zubi nisu pokvareni...:)
:D:D:D:D:D

Back