Ko je ovde sve pushach?

najgore mi je od svega samo to sto sam na debilan nachin propushio.
sigurno mi se u drugom srednje nije trazio nikotin. al loshe drustvo :)

ma lepse mi je bilo kao klincu, dok sam iza skole samo onako drzao pljugu. sad, ne planiram nikad da prestanem, umrecu sa pljugama, so what,yebiga...
dok ne izmisle neku vakcinu.....:?

Ne poenta moje primedbe je da je smeshno nesto nazvati narko zurka zato sto je zapaljeno par jointa... a kad sam rekao da ni ti nisi bash iskusan, nisam mislio zbog toga sto nisi probao ne znam ni ja kakve sve droge, nego da nisi mnogo iskusan ni sa marihuanom. Jer da jesi, znao bi da je ona mala maca, naspram alkohola koji je opsteprisutan na svakoj zurci, ima psihoaktivno dejstvo, moze takodje da stvori zavisnost, ali ga niko ne slovi nit' narkotikom, nit' drogom, a jos manje takve zurke, narko zurkama.

Ne poenta moje primedbe je da je smeshno nesto nazvati narko zurka zato sto je zapaljeno par jointa... a kad sam rekao da ni ti nisi bash iskusan, nisam mislio zbog toga sto nisi probao ne znam ni ja kakve sve droge, nego da nisi mnogo iskusan ni sa marihuanom. Jer da jesi, znao bi da je ona mala maca, naspram alkohola koji je opsteprisutan na svakoj zurci, ima psihoaktivno dejstvo, moze takodje da stvori zavisnost, ali ga niko ne slovi nit' narkotikom, nit' drogom, a jos manje takve zurke, narko zurkama.
Pa nisam ja ni rekao nesto slicno, glupo je sto sam se slozio, odnosno sto nisam reagowao na konstataciju da su takwe zurke "narko", daleko od toga da su narko...:D Bio sam mnogo puta syeban zbog alkohola a nikada zbog ganje...A decko se samo salio...:D
Laq notj !

Back