ko je lud a ko je zbunjen tu?

dete_Sunca

Početnik
Poruka
34
Eeee ovakoc...
ja sam jedna vrlo fina i druželjubiva devojka (27 god) koja ima gomilu drugarica i 2 jaaako dobra drugara iz škole s kojima nikad ništa više od prijateljstva nisam imala. Međutim, drugari se poženiše i sad više nemaju vremena za mene. Srećom, potrefilo se da sam pre nekog vremena upoznala jako dobrog druga moje drugarice i malo po malo, počeli smo da se družimo i nas dvoje. Razmenili smo brojeve, on me pozove ponekad da vidi šta radim, par puta smo se dopisivali, sve drugarski. Planiramo i da odemo na kaficu. Sve je to super, baš smo se lepo skontali, prija mi njegovo društvo, posebno sad kad se više skoro i ne družim s mojim starim drugovima.
Ali...mom dragom je to problem. U vezi smo 2.5 god, inače je jako ljubomoran, a sad mi baš pravi scene i stalno se svađamo oko mog novog druga. On ne veruje da mi možemo da budemo samo drugovi i da tu nema ništa više od toga. Ne znam šta da radim. Njemu je problem što smo mi počeli odjednom da se družimo, što me on nazove uveče da me pita kako sam jer je čuo da sam bolesna, što hoćemo da odemo da popijemo kafu. Ne znam kako da mu objasnim da to nije ništa strašno i da se on samo tripuje?
 
- ebe i zbunjen ludog, al u zdrav mozak :D

- upoznao je te moje stare drugove jos davno, super je s njima i na njih stvarno nije ljubomoran..

- vama muškarcima je samo kres na pameti :)

- hahah ja samo volim da se družim, a već mi etiketu prilepiše :)

Dete, da ti čiča nešto kaže....svaki voli da ga zavuče, zna to i tvoj dečko:lol:
Prijateljstvo je moguće samo ako si mu fizički neprivlačna, ili on tebi, inače...:per:
 
Ja imam obrnuti problem - dobrog dugogodisnjeg druga koji je ljubomoran na svako musko koje me samo pogleda :lol:

A sto se tvog problema tice, decko je najverovatnije nanjusio da izmedju tebe i druga mozda i nije samo drugarstvo u pitanju. Ne morate vi nuzno da budete svesni toga da privlacite jedno drugo, ali neko sa strane moze to dobro da uoci.
 
znači, po vašoj priči, ja ne bih trebala da imam druga jer ću sa svakim da se kresnem? pa za to mi ne treba drug, to mogu s bilo kim.. (što ne znači da hoću)

Naravno da treba da imas druga niko to ne spori. Ali ti uvek ostaje da na podsvesnom nivou neko nekoga u toj kombinaciji zeli i u seksualnom smislu. Nije to nista novo. Sto sve nuzno ne znaci da vase prijateljstvo i tvoja veza ne mogu da se odrze jedno zbog drugoga.
 
Au Trinitty, draga :) ja to ne bih zvala drugom :)

Jooj, nije on ništa nanjušio, on je ljubomoran na sve muško u mojoj blizini (osim rodbine i tih dugogodišnjih prijatelja).. sve ostalo je smrtna pretnja za našu vezu.. :(

Posle 15 godina ni ne znam kako to vise da zovem :lol:

Novog muskarac u tvom zivotu ce svakako videti kao pretnju, sto nuzno ne znaci da on to i jeste.
 
Naravno da treba da imas druga niko to ne spori. Ali ti uvek ostaje da na podsvesnom nivou neko nekoga u toj kombinaciji zeli i u seksualnom smislu. Nije to nista novo. Sto sve nuzno ne znaci da vase prijateljstvo i tvoja veza ne mogu da se odrze jedno zbog drugoga.

Da, ali čini mi se da dolazimo do tačke "on ili ja". Ako popustim, stalno će me tako ucenjivati, za bilo koga ko se pojavi u mom životu, nove kolege na poslu, oko svega će da mi pravi frku i zagorčava život. :(
 

Back
Top