Koliko seksa je previše?

Pa dobro, recimo kreneš u 18h popodne... onaj trenutak kad kažeš "ne mogu više" je trenutak kad je sexa previše. A kapiram da će on doći, ako ne u ponoć, onda sutra, prekosutra... :lol:
Hahaha
Nisam mislila na trajanje jednog 🙂
Nekad je dosta 10tak min
Ali posle ponovo ☝️

Ma šalim se, ima dana kada čoveku nije do seksa. Mada... Khm 😀 uvek sam maštala da svako veče pred spavanje me uspava nn lice, uvek ista osoba, ali da se ne znamo, dođe na 10 min uradi sve ja lepo zaspim i tako 😀... Bez razgovora i dodatnih komplikacija. Šteta što je to nerealno i fantastično 😀

Hahaha
Nekad je dosta 10tak min
Ali posle ponovo ☝️

Ma šalim se, ima dana kada čoveku nije do seksa. Mada... Khm 😀 uvek sam maštala da svako veče pred spavanje me uspava nn lice, uvek ista osoba, ali da se ne znamo, dođe na 10 min uradi sve ja lepo zaspim i tako 😀... Bez razgovora i dodatnih komplikacija. Šteta što je to nerealno i fantastično 😀

Ko kaze da je nerealno :D

Hahaha
Nekad je dosta 10tak min
Ali posle ponovo ☝️

Mislim da je sve to što tebi treba lako postići, samo ako se dobro obavi organizacija. xD

Back