Ko je kriv????

koga treba da isprebijas? nju ili njega? :mrgreen:
Nikoga.
Ako si siguran da te je prevarila prvi put, gledaš šta gubiš a šta dobijaš razvodom (deca, nekretnine kupljene u braku)
Oprostiti joj nikad nećeš, uvek će ti biti donekle mrska. Šta god da radi, koliko god da se trudi posle, ona je za tebe izgubila "jačinu".
Ako te opet prevari noga u du.pe
Kad te prevari shvatiš da je vaš brak zauvek prešao u drugu kategoriju i ako ti se neka dopadne varaš je lagano.
Tip sa kojim te je prevarila je totalno nebitan, kao što su nebitni razlozi, jer razlog je smo jedan- u tom momentu kad te je varala boleo je ku.ac za tebe i vaš brak.
Tabe, rešio sam da od danas pišem ozbiljne i normalne postove na krstarici :zaljubljena:

Nisam naletila, kako glasi?
Pa nakon što je baba umrla on je možda poživjeo manje od godinu, ali je bio dementan i tetka ga je dovela da živi kod nje.
Uglavnom, imali su grozan brak, baba ga je ugnjetavala, a on nesretnik tražio toplu riječ i ljubav kod drugih žena, poput Milana Bandića kada ga je žena izbacila na ulicu. Samo što on i baba drugima nikada nisu pričali o tim njegovim švaleracijama, ali svi su znali.

Kada je postao dementan znao je to spomenuti pa bi rekao - svaki put kada sam otišao sa strane, stara je kriva, zato što je bila zločesta, inače ja ne bi. I nikada ne bi ja prvi išao drugim ženama, već bi radnice iz tvornice meni preko kolega iz radione poslale porukicu na papiriću gdje da se nađemo.

I eto, ispada da on dok je radio kao monter u tvornici nije spopadao žene, nego je bilo obrnuto.

Priču je završio rečenicom: "Ja sam se branio koliko sam mogao..."

Pa nakon što je baba umrla on je možda poživjeo manje od godinu, ali je bio dementan i tetka ga je dovela da živi kod nje.
Uglavnom, imali su grozan brak, baba ga je ugnjetavala, a on nesretnik tražio toplu riječ i ljubav kod drugih žena, poput Milana Bandića kada ga je žena izbacila na ulicu. Samo što on i baba drugima nikada nisu pričali o tim njegovim švaleracijama, ali svi su znali.

Kada je postao dementan znao je to spomenuti pa bi rekao - svaki put kada sam otišao sa strane, stara je kriva, zato što je bila zločesta, inače ja ne bi. I nikada ne bi ja prvi išao drugim ženama, već bi radnice iz tvornice meni preko kolega iz radione poslale porukicu na papiriću gdje da se nađemo.

I eto, ispada da on dok je radio kao monter u tvornici nije spopadao žene, nego je bilo obrnuto.

ahahaahahahahahahaha

Ovo verujem da je baš tako bilo kao što tvoj deda kaže.
Znam po svom dedi, nije živ mogao da ostane od žena u to vreme i to je istina

Neko, sa godinama, učimo da je sve prolazno, pa i krivca? Mislum: svi smo joj skloni manje ili više?
E, vidiš!
Ondq nastupa empatija.
Sqmosvesto o tome da nismo bezgrešni.
Pta više - da nas je samo jedan korak selio od kitice, mnogo puta?
Naša mudrost?
Jašta, iako smo se vagali?
Lako je moglo prevagnuti.
Argument više, u ratom trenu?

Kad dodje do prevare.. ko je vise kriv?
..bracni partner koji je prevario muza/suprugu ili osoba sa kojom je osoba u braku prevarila partnera?

Neko, sa godinama, učimo da je sve prolazno, pa i krivca? Mislim: svi smo joj skloni manje ili više?
E, vidiš!
Onda nastupa empatija.
Samosvesto o tome da nismo bezgrešni.
Šta više - da nas je samo jedan korak delio od litice, mnogo puta?
Naša mudrost?
Jašta, iako smo se vagali?
Lako je moglo prevagnuti.
Argument više, u datom trenu?

Eto tako!:cistinaocare:

Back