zubni zivac
Zainteresovan član
- Poruka
- 377
Pretpostavio da je andjelija stomatoloskinja i da bi zelela odmah da mi ga vadi, ali moje pitanje je zar ne bi trebala prvo da ga malo sa neznoscu leci?Nov, al' živac
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretpostavio da je andjelija stomatoloskinja i da bi zelela odmah da mi ga vadi, ali moje pitanje je zar ne bi trebala prvo da ga malo sa neznoscu leci?Nov, al' živac
Postoji opcija i da se 'umrtvi'Pretpostavio da je andjelija stomatoloskinja i da bi zelela odmah da mi ga vadi, ali moje pitanje je zar ne bi trebala prvo da ga malo sa neznoscu leci?
Da. Kaze se ko ziv.Postoji opcija i da se 'umrtvi'
Po pravilu onaj ko to prvi učini, a i ta osoba ima svoje razloge zašto.Kad dodje do prevare.. ko je vise kriv?
..bracni partner koji je prevario muza/suprugu ili osoba sa kojom je osoba u braku prevarila partnera?
novi ne postoje od kad sam prvi put zakoracila ovdeNov, al' živac
Nikoga.koga treba da isprebijas? nju ili njega?
Dečko postaje agresivan, i ja sam iznenađenIspada da, po Tabovoj teoriji, moraš samu sebe prebiti
Levom ili desnom nogom?novi ne postoje od kad sam prvi put zakoracila ovde
Prevarena žena je uvijek kriva.
Moja pokojna, zla baba je mog pokojnog, zlog didu svojim groznim ponašanjem ovog tjerala u zagrljaj drugim ženama.
Pisao sam tu nekoliko puta o tome i jednoj provali koju je rekao, svi u obitelji je vole koristiti.
Nisam naletila, kako glasi?Pisao sam tu nekoliko puta o tome i jednoj provali koju je rekao, svi u obitelji je vole koristiti.
Pa nakon što je baba umrla on je možda poživjeo manje od godinu, ali je bio dementan i tetka ga je dovela da živi kod nje.Nisam naletila, kako glasi?
ahahaahahahahahahahaPa nakon što je baba umrla on je možda poživjeo manje od godinu, ali je bio dementan i tetka ga je dovela da živi kod nje.
Uglavnom, imali su grozan brak, baba ga je ugnjetavala, a on nesretnik tražio toplu riječ i ljubav kod drugih žena, poput Milana Bandića kada ga je žena izbacila na ulicu. Samo što on i baba drugima nikada nisu pričali o tim njegovim švaleracijama, ali svi su znali.
Kada je postao dementan znao je to spomenuti pa bi rekao - svaki put kada sam otišao sa strane, stara je kriva, zato što je bila zločesta, inače ja ne bi. I nikada ne bi ja prvi išao drugim ženama, već bi radnice iz tvornice meni preko kolega iz radione poslale porukicu na papiriću gdje da se nađemo.
I eto, ispada da on dok je radio kao monter u tvornici nije spopadao žene, nego je bilo obrnuto.
Priču je završio rečenicom: "Ja sam se branio koliko sam mogao..."
Ovo verujem da je baš tako bilo kao što tvoj deda kaže.Pa nakon što je baba umrla on je možda poživjeo manje od godinu, ali je bio dementan i tetka ga je dovela da živi kod nje.
Uglavnom, imali su grozan brak, baba ga je ugnjetavala, a on nesretnik tražio toplu riječ i ljubav kod drugih žena, poput Milana Bandića kada ga je žena izbacila na ulicu. Samo što on i baba drugima nikada nisu pričali o tim njegovim švaleracijama, ali svi su znali.
Kada je postao dementan znao je to spomenuti pa bi rekao - svaki put kada sam otišao sa strane, stara je kriva, zato što je bila zločesta, inače ja ne bi. I nikada ne bi ja prvi išao drugim ženama, već bi radnice iz tvornice meni preko kolega iz radione poslale porukicu na papiriću gdje da se nađemo.
I eto, ispada da on dok je radio kao monter u tvornici nije spopadao žene, nego je bilo obrnuto.
Priču je završio rečenicom: "Ja sam se branio koliko sam mogao..."
Kad dodje do prevare.. ko je vise kriv?
..bracni partner koji je prevario muza/suprugu iliosoba sa kojom je osoba u braku prevarila partnera?
Neko, sa godinama, učimo da je sve prolazno, pa i krivca? Mislim: svi smo joj skloni manje ili više?
E, vidiš!
Onda nastupa empatija.
Samosvesto o tome da nismo bezgrešni.
Šta više - da nas je samo jedan korak delio od litice, mnogo puta?
Naša mudrost?
Jašta, iako smo se vagali?
Lako je moglo prevagnuti.
Argument više, u datom trenu?
Samo to?Eto tako!
Podesi tastaturuPazario sam novi novi fin - auto koreor. r me hebe za sve pare.
Ali to ne menja nauk koji imam.
Nauk kroz smeh je naj, zer ne, Perfi?
Biće, sa vremenom.Podesi tastaturu